• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirti yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tani
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim transfer 25 ocaktı, 5.gün embriyo. 8.günde bugün lekelenme oldu. Daha test yapmadım. Yarın teste gidiyorum 🙂

Canım bugün pozitif sonuç aldım :))
Yaaa allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına al canım çok sevindim darısı başımıza inşallah 😍

Merhaba Kızlar ben burda yeniyim. 30.01.2021 de tek embriyo transferi yaptırdım transfer gününü saymazsak bugün 3. günüm :) Sizde belirtiler varmıydı ? sanırım benim belirti için çok erken ama tutunma olduğunda pembemsi kan olabileceği falan yazıyor bende olmadı henüz off çok heycanlıyım 11 şubatta test yaptırmam lazım ama sanırım o günü bekleyemiceğim :KK48:
Aa benimde 12 subat test gunum hayirli olsun ikimiz adinada insallah.🤲🤲 Benimkisi cift embriyo.

Bilemiyorum. Fazla miktarda hormon aldigimiz icin olabilir boyle seyler. Bi yerde okumustum vucuda tutunmanin transferden snra 3.4.gunler de olduğunu. Anliyorum o kadar stresli bir surecki bi belirti bi işaret ariyoruz fakat belirtiler hem gebelige hem adet oncesi belirtilere yorumlanabilir el mecbur bekliycez canim. Evet o lekelenme tutunma belirtisi olabilir desekte kesin degil alakasi yok desekte diyemeyiz 🌸🌸🌸 inşallah güzel sonuçlar alirsin vucudunu dinleme rahat ve sakin geçirmeye calis gunlerini
Bugün transferden sonra 7. Günüm kaset test yaptım sonuç negatif çıktı perşembe günü test yaptırma günüm artık kana bakcaz çıkarsa çıkar inşallah 🙏

Benim transfer 25 ocaktı, 5.gün embriyo. 8.günde bugün lekelenme oldu. Daha test yapmadım. Yarın teste gidiyorum 🙂

Canım bugün pozitif sonuç aldım :))
Canım benim testim negatif çıktı. Allahım hayırlısını versin hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲

Merhaba kızlar bugün benim 8. Günüm sabah kahverengi akıntım oldu. Öğlen bi damla kan geldi. Hemen doktorumla görüştüm ve kan testi yaptırmamı istedi. Sonucum malesef negatif gebelik yok. Kasık ağrısı göğüs ağrısı bel ağrısı herşey vardı ama malesf adet belirtisiymiş. O yüzden belirtilere çok aldanmayın. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲Şükür 6 adet dondurulmuş embiriyom var birdaha denicez allahın izni ile 🤲

Merhaba Kızlar ben burda yeniyim. 30.01.2021 de tek embriyo transferi yaptırdım transfer gününü saymazsak bugün 3. günüm :) Sizde belirtiler varmıydı ? sanırım benim belirti için çok erken ama tutunma olduğunda pembemsi kan olabileceği falan yazıyor bende olmadı henüz off çok heycanlıyım 11 şubatta test yaptırmam lazım ama sanırım o günü bekleyemiceğim :KK48:
Canım ne yaptın test yaptın mı inşalah güzel sonuçlar almissindir

Back
X