Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canım cok sevındım.TebrıklerBenim transfer 25 ocaktı, 5.gün embriyo. 8.günde bugün lekelenme oldu. Daha test yapmadım. Yarın teste gidiyorum
Canım bugün pozitif sonuç aldım :))
Oyle canım tesekkur ederımallah'ım hayırlısını versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah moralini bozma içini ferah tut allah'ın izni ile herşey olacağına varır
![]()
Yaaa allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına al canım çok sevindim darısı başımıza inşallahBenim transfer 25 ocaktı, 5.gün embriyo. 8.günde bugün lekelenme oldu. Daha test yapmadım. Yarın teste gidiyorum
Umarım hep birlikte olsun :)Yaaa allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağına al canım çok sevindim darısı başımıza inşallah![]()
Aa benimde 12 subat test gunum hayirli olsun ikimiz adinada insallah.Merhaba Kızlar ben burda yeniyim. 30.01.2021 de tek embriyo transferi yaptırdım transfer gününü saymazsak bugün 3. günüm :) Sizde belirtiler varmıydı ? sanırım benim belirti için çok erken ama tutunma olduğunda pembemsi kan olabileceği falan yazıyor bende olmadı henüz off çok heycanlıyım 11 şubatta test yaptırmam lazım ama sanırım o günü bekleyemiceğim![]()
birbirimiz haberdar edelim sonuçlardan :) allahım hayırlısını versin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah :)Aa benimde 12 subat test gunum hayirli olsun ikimiz adinada insallah.Benimkisi cift embriyo.
Kesinlikle edelim az kaldibirbirimiz haberdar edelim sonuçlardan :) allahım hayırlısını versin sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah :)
Ben bugün test yaptım negatif çıktı. Dün normalde adet günümdü adet de olmadım . Artık kan testini beklicemKesinlikle edelim az kaldi![]()
Bugün transferden sonra 7. Günüm kaset test yaptım sonuç negatif çıktı perşembe günü test yaptırma günüm artık kana bakcaz çıkarsa çıkar inşallahBilemiyorum. Fazla miktarda hormon aldigimiz icin olabilir boyle seyler. Bi yerde okumustum vucuda tutunmanin transferden snra 3.4.gunler de olduğunu. Anliyorum o kadar stresli bir surecki bi belirti bi işaret ariyoruz fakat belirtiler hem gebelige hem adet oncesi belirtilere yorumlanabilir el mecbur bekliycez canim. Evet o lekelenme tutunma belirtisi olabilir desekte kesin degil alakasi yok desekte diyemeyizinşallah güzel sonuçlar alirsin vucudunu dinleme rahat ve sakin geçirmeye calis gunlerini
Canım benim testim negatif çıktı. Allahım hayırlısını versin hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenim transfer 25 ocaktı, 5.gün embriyo. 8.günde bugün lekelenme oldu. Daha test yapmadım. Yarın teste gidiyorum
Canım ne yaptın test yaptın mı inşalah güzel sonuçlar almissindirMerhaba Kızlar ben burda yeniyim. 30.01.2021 de tek embriyo transferi yaptırdım transfer gününü saymazsak bugün 3. günüm :) Sizde belirtiler varmıydı ? sanırım benim belirti için çok erken ama tutunma olduğunda pembemsi kan olabileceği falan yazıyor bende olmadı henüz off çok heycanlıyım 11 şubatta test yaptırmam lazım ama sanırım o günü bekleyemiceğim![]()