transfer sonrası belirtiler nedir

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Ela bendün idrar testi yaptım 9.günümdü benimde ama negatif:KK43: Regl daha 5 gün gecikti çıkmaz bile bile yaptık dayanamaıp;((Sabah bulantılarım olmaya başladı benim de ateşim hala yüksek.Heyecanla bekliyoruz perşembe gününü
Bende dayanamayip yaptim ama sonuc negatif bugun 10 gundu pazartesiyi bekleyecegiz artik. Belki dayanamam yine yarn kan tahlili yaptiririm hemsireler pazar gunu kanda cikar demisti.

:eek::eek::KK1::eek::eek:
Bende dayanamayip yaptim ama sonuc negatif bugun 10 gundu pazartesiyi bekleyecegiz artik. Belki dayanamam yine yarn kan tahlili yaptiririm hemsireler pazar gunu kanda cikar demisti.

Bana Perşembe günü gel dediler benimde 10.günüm☺️
Sen hangi merkezde tedavi oldun bide kaçıncı gün embriyosuydu?Test günğme kadar yapmamaya karar verdim ben üzülüyoruz boşu boşuna kaç gün gecikti reglin?

Allah a sukurler olsun hamileyim bugun 14. Gunum kan testi yaptirdim 3679 cikti blast 2 embryoydu ikizmidir acaba hayirlisi

Allah a sukurler olsun hamileyim bugun 14. Gunum kan testi yaptirdim 3679 cikti blast 2 embryoydu ikizmidir acaba hayirlisi

Canımm tebrik ederim☺️Değerin yüksek ikiz olma ihtimalin de yüksek bence.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlere de aynı duyguları yaşamayı nasip eder inşallah.Adına çokk sevindim☺️☺️

Ne guzel hayirli ugurlu olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah. Allahim bu guzel duyguyu isteyen herkese ve banada nasip etsin insallah.. Bende bugun kan tahlili yaptirdim sonuc 0.38 yani negatif. İlk denememizdi cok uzuldum. İnsallah bi dahaki denememizde hayirli haberleri bendde veririm burda. Sana tekrardan hayirli ugurlu olsun tatlim. Saglikla al kucagina.

Canımm tebrik ederim☺️Değerin yüksek ikiz olma ihtimalin de yüksek bence.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlere de aynı duyguları yaşamayı nasip eder inşallah.Adına çokk sevindim☺️☺️
Saol canim Darisi basina insallah sonucun pozitif olur bebegin seninledir

Ne guzel hayirli ugurlu olsun Rabbim tamamina erdirsin insallah. Allahim bu guzel duyguyu isteyen herkese ve banada nasip etsin insallah.. Bende bugun kan tahlili yaptirdim sonuc 0.38 yani negatif. İlk denememizdi cok uzuldum. İnsallah bi dahaki denememizde hayirli haberleri bendde veririm burda. Sana tekrardan hayirli ugurlu olsun tatlim. Saglikla al kucagina.
Amin Allah razi olsun tez zamanda sende bu duyguyu yasarsin insallah isteyen herkese nasip etsin Allah

Merabalar yazlarınızı okuyorum benimde bugün 6. Günüm hiçbir belirtim yok yaşım 22 eşimle ben kimde sorun olduğunu bilmeden 5 sene sonra tüp bebek yaptırdık bakalım hayırlısıyla Allah tüm isteyenlere annelik duygusunu tattırsın ilk denememiz Ağustos’ 30 da belli olacak

Back
X