Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tavsiyem belirti aramaman. Belkide hic belirti yasamadan gebe kalacaksin bilemezsin.
Bende belirtiler vardi ama tedavim negatif simdi adet donemindeyim. Sabirla bekle hakkında hayirlisi olsun
Tavsiyem belirti aramaman. Belkide hic belirti yasamadan gebe kalacaksin bilemezsin.
Bende belirtiler vardi ama tedavim negatif simdi adet donemindeyim. Sabirla bekle hakkında hayirlisi olsun
merhaba arkadaşlar 16 temmuzda dondurulmuş 5.gün embriyo transferim oldu, 6.günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Yarın da gidip kan versem mi 9.gün oluyor hemşireler 11.gün yap dedi sizce çıkar mı ne dersiniz ?
merhaba arkadaşlar 16 temmuzda dondurulmuş 5.gün embriyo transferim oldu, 6.günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Yarın da gidip kan versem mi 9.gün oluyor hemşireler 11.gün yap dedi sizce çıkar mı ne dersiniz ?
Merhaba benim tedavi olduğum hastanede 9. Gün yaptırıyorlar kan testini ben dayanamayıp 8. Gün kan verdim pozitif çıktı. büyük ihtimalle sonuç alırsınız ama tabi embriyonun tutunma zamanına göre değişebilir umarım pozitif sonuç alırsınız