Transfer sonrası belirtiler

Yldzpamuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
11
3
1
Merhabalar,
Dün tek bir embriyo transferi oldu, herhangi bir belirti yok, pozitif veya negatif sonuçlananlar ne zaman ve nasıl belirtiler yaşadınız?

Merhabalar,
Dün tek bir embriyo transferi oldu, herhangi bir belirti yok, pozitif veya negatif sonuçlananlar ne zaman ve nasıl belirtiler yaşadınız?
kasık ağrım vardı tek taraflı göğüs hassasiyetim.Transfer sonrası 8.günümde bulantı ve şişkinlik olmuştu.Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın

Benim ilk tüp bebek denemem transfer sonrası şiddetli olmamakla birlikte sanki adet olacakmışım gibi bir bel ve karın ağrım var sizce normal mi yoksa uzulmelimiyim

Merhabalar,
Merhaba bugün gebelik haberini aldım çok şükür. 5.gun embriyosu, transferin olduğu günle beraber 9.gun. betahcg 112.5.
Hiçbir belirti yaşamadım. Daha önceki tedavilerimde kasık ağrıları göğüs büyümesi yaşamıştım zaten negatifti. Tecrübeli biri olarak yazıyorum. İdrar testi bile yapmayın. Direk kan testi verin

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Teşekkür ederim en güzeli sizinde başınıza gelsin. Bundan önceki tedavilerde 5.gunden başlardım idrar testi yapmaya ve çok stres olurdum. Şimdi evden bile çıkmadım idrar testi almiyim diye.

Teşekkür ederim en güzeli sizinde başınıza gelsin. Bundan önceki tedavilerde 5.gunden başlardım idrar testi yapmaya ve çok stres olurdum. Şimdi evden bile çıkmadım idrar testi almiyim diye.
Öncelikle hayırlı olsun canım idrar testi hiç yapmadın demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…