Kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti olmuştu bende hayırlsı olsun bu arada.Merhabalar,
Dün tek bir embriyo transferi oldu, herhangi bir belirti yok, pozitif veya negatif sonuçlananlar ne zaman ve nasıl belirtiler yaşadınız?
Teşekkür ederimKasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti olmuştu bende hayırlsı olsun bu arada.
kasık ağrım vardı tek taraflı göğüs hassasiyetim.Transfer sonrası 8.günümde bulantı ve şişkinlik olmuştu.Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınMerhabalar,
Dün tek bir embriyo transferi oldu, herhangi bir belirti yok, pozitif veya negatif sonuçlananlar ne zaman ve nasıl belirtiler yaşadınız?
Transferin 4. Günü başladı devam etti ve yorgunluk bacağımda çekildi bir kaç kereTeşekkür ederimne zaman başladı bu belirtiler sizde?
Henüz bir belirtim yok, inşallah güzel olur sonucukasık ağrım vardı tek taraflı göğüs hassasiyetim.Transfer sonrası 8.günümde bulantı ve şişkinlik olmuştu.Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
3. gündeyim, bekliyorumTransferin 4. Günü başladı devam etti ve yorgunluk bacağımda çekildi bir kaç kere
Bende dün transfer oldum3. gündeyim, bekliyorum
Güzel sonuçlar alırsınız inşallahBende dün transfer oldum
Dün transferden önce ovitrelle vuruldum sizde vuruldunuz mu baya bel ağrım oldu iğne etkisi sanırımGüzel sonuçlar alırsınız inşallah
transferden önceki gün hiçbir iğne kullanmadım, yumurta toplandığı günden beridir yalnızca duphaston tablet alıyorum günde 3 defaDün transferden önce ovitrelle vuruldum sizde vuruldunuz mu baya bel ağrım oldu iğne etkisi sanırım
Kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti olmuştu bende hayırlsı olsun bu arada.
Merhaba bugün gebelik haberini aldım çok şükür. 5.gun embriyosu, transferin olduğu günle beraber 9.gun. betahcg 112.5.Merhabalar,
Bel ağrınız geçti mi sonradan benim 2 gün ağrıdı geçtiKasık ağrısı bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti olmuştu bende hayırlsı olsun bu arada.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba bugün gebelik haberini aldım çok şükür. 5.gun embriyosu, transferin olduğu günle beraber 9.gun. betahcg 112.5.
Hiçbir belirti yaşamadım. Daha önceki tedavilerimde kasık ağrıları göğüs büyümesi yaşamıştım zaten negatifti. Tecrübeli biri olarak yazıyorum. İdrar testi bile yapmayın. Direk kan testi verin
Merhaba bugün gebelik haberini aldım çok şükür. 5.gun embriyosu, transferin olduğu günle beraber 9.gun. betahcg 112.5.
Hiçbir belirti yaşamadım. Daha önceki tedavilerimde kasık ağrıları göğüs büyümesi yaşamıştım zaten negatifti. Tecrübeli biri olarak yazıyorum. İdrar testi bile yapmayın. Direk kan testi verin
Öncelikle hayırlı olsun canım idrar testi hiç yapmadın demiTeşekkür ederim en güzeli sizinde başınıza gelsin. Bundan önceki tedavilerde 5.gunden başlardım idrar testi yapmaya ve çok stres olurdum. Şimdi evden bile çıkmadım idrar testi almiyim diye.
Hiç yapmadım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Doktorun dediği günden 1 gün öncesi kan testi vermeniz daha az stresliÖncelikle hayırlı olsun canım idrar testi hiç yapmadın demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?