Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim tedavimin bugün 11.günü benimde ilkinde pozitif oldu fakat dış gebelik olduğı için sonlandırıldı...sonrakilerde pozitif olmadı hiç inşallah bu dega olur diye umut ediyorum
Ben varım.İlk taze transferim(2012)tutmadı dondurulmuş 2. Denememde kızım oldu.Geçen seneden beri dondurulmuş deniyorum denemelerimde hep pozitifi gördüm çok şükür ama 6. Haftada duyulan kalpatışı hep 7. Haftada duyulmadı malesef ikidefa kürtaj oldum.Şçmdi yine transfer oldum ve çarşamba günü test günüm.
Selam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum
Hanimlar merhaba
Bu basliktaki bir cok mesaji okudum, herkes iyi kotu bir takim belirtilerden bahsetmis.
Benim merak ettigim hic belirtisi olmadan gebe kalanlar da var mi? Goguslerinde hassasiyet hissetmeden, kasiklarinda batmalar olmadan ve karninda minik cekme hisleri olmadan hamile kalmis olan yok mu hic?
Güncel...
5. Gün dondurulmuş embriyo transferimin 7. Günündeyim. Bu ikinci tüp bebek denemem. Akşam üstü adet sancım başladı. Bu ağrıyı nerede görsem tanırım. Karnım ve kasıklarımda ağrı ve yanma şeklinde. Lekelenme yok şuan için. Bu şekilde belirtiler yaşayıp pozitif gören ve bebeğini kucağına alabilen var mı?
Güncel...
5. Gün dondurulmuş embriyo transferimin 7. Günündeyim. Bu ikinci tüp bebek denemem. Akşam üstü adet sancım başladı. Bu ağrıyı nerede görsem tanırım. Karnım ve kasıklarımda ağrı ve yanma şeklinde. Lekelenme yok şuan için. Bu şekilde belirtiler yaşayıp pozitif gören ve bebeğini kucağına alabilen var mı?
Ilaç yapıyor o ağrıyı...
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Estrofem yapıyor o ağrıları...
Estrofem aldığımız sürece adet olmuyoruz..
Benim tedavim negatif di ilacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum....
Inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım...
Ilaç yapıyor o ağrıyı...
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Estrofem yapıyor o ağrıları...
Estrofem aldığımız sürece adet olmuyoruz..
Benim tedavim negatif di ilacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum....
Inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım...
Teşekkür ederim cevabın için.
Benim de ikinci denemem inşallah olumlu olur.
Haklı olabilirsin
Estrofem içince sancılarım geçiyor. İlacın etkisi geçmeye başlayınca tekrar başlıyor.
Bu sabah keşfettim ben de
Sabah kalktığımda hafiften adet sancısi gibi sancıların vardı. Esteofermi içince düzeldi şuanda yok mesela
İkinciyi saat 16.00 da içeceğim
Bakayın o zamana kadar sancı başlayacakmı