- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Evet ilk denemem daha oncede 1 asilama olmustu senin ilk mi? Ay insallah olur hayirlisiyla da guzel haberler veririz
Evet benimde ilk cnim..insallah cnm nasip olur ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilk denemem daha oncede 1 asilama olmustu senin ilk mi? Ay insallah olur hayirlisiyla da guzel haberler veririz
Benim tedavimin bugün 11.günü benimde ilkinde pozitif oldu fakat dış gebelik olduğı için sonlandırıldı...sonrakilerde pozitif olmadı hiç inşallah bu dega olur diye umut ediyorumBenim gibi ikinci deneyen var mı acaba ilk pozitif. Kızım yedi yaşında şimdi ikinci için tedaviye başladık.
Ben varım.İlk taze transferim(2012)tutmadı dondurulmuş 2. Denememde kızım oldu.Geçen seneden beri dondurulmuş deniyorum denemelerimde hep pozitifi gördüm çok şükür ama 6. Haftada duyulan kalpatışı hep 7. Haftada duyulmadı malesef ikidefa kürtaj oldum.Şçmdi yine transfer oldum ve çarşamba günü test günüm.Benim gibi ikinci deneyen var mı acaba ilk pozitif. Kızım yedi yaşında şimdi ikinci için tedaviye başladık.
Güncel...
5. Gün dondurulmuş embriyo transferimin 7. Günündeyim. Bu ikinci tüp bebek denemem. Akşam üstü adet sancım başladı. Bu ağrıyı nerede görsem tanırım. Karnım ve kasıklarımda ağrı ve yanma şeklinde. Lekelenme yok şuan için. Bu şekilde belirtiler yaşayıp pozitif gören ve bebeğini kucağına alabilen var mı?
Evet kullanıyorum
Günde 3 kere
Ilaç yapıyor o ağrıyı...
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Estrofem yapıyor o ağrıları...
Estrofem aldığımız sürece adet olmuyoruz..
Benim tedavim negatif di ilacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum....
Inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım...