• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası belirtileri

Merhaba 15 kasımda transfer oldum heyecanlı bekliyişteyim.Nar yiyorum bol havuçlu salata kabar çekirdeği yiyorum...en önemlisi diğerler transferlerde azda olsa içmiştim dikkattetmemiştim bu sefer 6 gündür hiç kahve içmedim🙏🫶🤲
Bana kesinllikle kahve yasak dediler, çok canım çekerse kafeinsiz olacakmış. Başka da öyle yasak yok ama

Dinlenebiliyormusunuz peki zira ben hiç dinlenemiyorum desem yeridir evde 4 yaşında bir canavar var sürekli peşindeyim🤭
Allah eksikliklerini göstermesin tabi en haylaz dönemi. Çok iyi istirah edebiliyorum bu süreçte en büyük destekcim kızım oldu hatta sağlık lisesi öğrencisi iğneleri bile çoğu zaman kızım yapıyor ☺️

Allah eksikliklerini göstermesin tabi en haylaz dönemi. Çok iyi istirah edebiliyorum bu süreçte en büyük destekcim kızım oldu hatta sağlık lisesi öğrencisi iğneleri bile çoğu zaman kızım yapıyor ☺️
Yaaaa maşallah benim oğlumda kreşe gidiyor o gelene kadar biraz dinleniyorum ama mecbur yemektir ufaktan ev toplamadır yapıyorum, oğluö gelince oyundur yemeğidir kitabıdır derken hep koşturma eğil kalk yere otur kalk derken tedirgin oluyorum

Yaaaa maşallah benim oğlumda kreşe gidiyor o gelene kadar biraz dinleniyorum ama mecbur yemektir ufaktan ev toplamadır yapıyorum, oğluö gelince oyundur yemeğidir kitabıdır derken hep koşturma eğil kalk yere otur kalk derken tedirgin oluyorum
Doktorlar ağır egzersiz harici günlük yaşama ayak uydurun diyorlar ama siz yine de her fırsatta mutlaka istirahat edin belli ki yorucu temponuz var tecrübeli olan arkadaşlar istirahatin çok önemli olduğunu söylüyorlar

Doktorlar ağır egzersiz harici günlük yaşama ayak uydurun diyorlar ama siz yine de her fırsatta mutlaka istirahat edin belli ki yorucu temponuz var tecrübeli olan arkadaşlar istirahatin çok önemli olduğunu söylüyorlar
Benim doktorum sadece ağır kaldırma onun dışında hayatına dön diyor, oğlumda tüp bebek aynı doktorda olmuştu yine ondada aynısını söyledi yine kendimi yormadan her işimi yapmıştım şükür pozitif oldu tabiki bu kadar hareketli değildi yinede ilk iki tedavimde tam tersi çok dikkat ettim ikincide full yattım hatta olumsuz olmuştu doktorum hareket yatmaktan daha iyi diyor.

Back
X