- Konu Sahibi mihrimah61
İnşallahBenimkide 5. Gün embriyosu dün transfer oldum doktorum 24 saat içinde tutunur eğer tutunacaksa ama 6. Gün değerin artmaya başlar dedi. İnşaAllah sizin sonucunuzda pozitif olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBenimkide 5. Gün embriyosu dün transfer oldum doktorum 24 saat içinde tutunur eğer tutunacaksa ama 6. Gün değerin artmaya başlar dedi. İnşaAllah sizin sonucunuzda pozitif olur.
Sizin oğlunuz var Allah bağışlasın benim de bir kızım var 15 yaşında doğal yolla olmuştu sizin oğlunuz da doğal yolla mi tüp Bebek tedavi yöntemleri ile mi olmuştu tecrübe açısından sordum ben embriyo glue de yaptırdım serumda yaptırdım ne varsa yaptırdımİnşallah![]()
Dinlenebiliyormusunuz peki zira ben hiç dinlenemiyorum desem yeridir evde 4 yaşında bir canavar var sürekli peşindeyimİnşallah![]()
Bana kesinllikle kahve yasak dediler, çok canım çekerse kafeinsiz olacakmış. Başka da öyle yasak yok amaMerhaba 15 kasımda transfer oldum heyecanlı bekliyişteyim.Nar yiyorum bol havuçlu salata kabar çekirdeği yiyorum...en önemlisi diğerler transferlerde azda olsa içmiştim dikkattetmemiştim bu sefer 6 gündür hiç kahve içmedim![]()
Bana diğer negatif transferlerde söylememişlerdi çok içmemiştim ama hergün 1 fincan içmiştim.busefer hiç ağzıma sürmedim.Bana kesinllikle kahve yasak dediler, çok canım çekerse kafeinsiz olacakmış. Başka da öyle yasak yok ama
Test yaptınızmı.?Bana kesinllikle kahve yasak dediler, çok canım çekerse kafeinsiz olacakmış. Başka da öyle yasak yok ama
Benimde pazartesiMerhaba kızlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız benimde transferim pazartesi günü oldu beklemek çok zor
ben daha dün tranfer oldumTest yaptınızmı.?
Yaa hayırlı olsun sonucunuz güzel olsun bende dün transfer oldumBenimde pazartesi
ben daha dün tranfer oldum![]()
Ya inşallah hepimizinde öyle olur 6 aralık test günüYaa hayırlı olsun sonucunuz güzel olsun bende dün transfer oldum![]()
Amin inşAllahYa inşallah hepimizinde öyle olur 6 aralık test günü
Allah eksikliklerini göstermesin tabi en haylaz dönemi. Çok iyi istirah edebiliyorum bu süreçte en büyük destekcim kızım oldu hatta sağlık lisesi öğrencisi iğneleri bile çoğu zaman kızım yapıyorDinlenebiliyormusunuz peki zira ben hiç dinlenemiyorum desem yeridir evde 4 yaşında bir canavar var sürekli peşindeyim![]()
Yaaaa maşallah benim oğlumda kreşe gidiyor o gelene kadar biraz dinleniyorum ama mecbur yemektir ufaktan ev toplamadır yapıyorum, oğluö gelince oyundur yemeğidir kitabıdır derken hep koşturma eğil kalk yere otur kalk derken tedirgin oluyorumAllah eksikliklerini göstermesin tabi en haylaz dönemi. Çok iyi istirah edebiliyorum bu süreçte en büyük destekcim kızım oldu hatta sağlık lisesi öğrencisi iğneleri bile çoğu zaman kızım yapıyor![]()
İnşallah güzel sonuçlar alır sağlıklı bir gebelik geçirir bebisinizi kucağınıza alırsınız yani basinizdayken keyif kahveleri içersinizBana kesinllikle kahve yasak dediler, çok canım çekerse kafeinsiz olacakmış. Başka da öyle yasak yok ama
Doktorlar ağır egzersiz harici günlük yaşama ayak uydurun diyorlar ama siz yine de her fırsatta mutlaka istirahat edin belli ki yorucu temponuz var tecrübeli olan arkadaşlar istirahatin çok önemli olduğunu söylüyorlarYaaaa maşallah benim oğlumda kreşe gidiyor o gelene kadar biraz dinleniyorum ama mecbur yemektir ufaktan ev toplamadır yapıyorum, oğluö gelince oyundur yemeğidir kitabıdır derken hep koşturma eğil kalk yere otur kalk derken tedirgin oluyorum
Benim doktorum sadece ağır kaldırma onun dışında hayatına dön diyor, oğlumda tüp bebek aynı doktorda olmuştu yine ondada aynısını söyledi yine kendimi yormadan her işimi yapmıştım şükür pozitif oldu tabiki bu kadar hareketli değildi yinede ilk iki tedavimde tam tersi çok dikkat ettim ikincide full yattım hatta olumsuz olmuştu doktorum hareket yatmaktan daha iyi diyor.Doktorlar ağır egzersiz harici günlük yaşama ayak uydurun diyorlar ama siz yine de her fırsatta mutlaka istirahat edin belli ki yorucu temponuz var tecrübeli olan arkadaşlar istirahatin çok önemli olduğunu söylüyorlar