Transfer Sonrası Beta Hcg:56

Kelebek04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
77
73
88
37
5. Gün embriyo transferi olmuştum bugün transferin 10. günü beta-hcg 56 çıktı sevinsek mi üzüsek mi bilemedik. Sonucu böyle çıkıp yükselen oldu mu

5. Gün embriyo transferi olmuştum bugün transferin 10. günü beta-hcg 56 çıktı sevinsek mi üzüsek mi bilemedik. Sonucu böyle çıkıp yükselen oldu mu
Benim
8.gün 18
10.gün 56
13.gün 251 çıkmıştı.
Şuan kucağımda darısı başınıza.

Düşük değil ki. Belki geç tutundu ben 7. Günde 16 değerle öğrendim mesela. Önemli olan ilk değer değil sonraki değerlerin artış miktarı. Umudunu kaybetme düzenli kan ver sonucu takip et.

Merhaba! Benim 10.gün 70di dondurulmuş olduğundan 80üzeri beklerdik dedi ni moralim bozuldu 12.gün 139 çıktı 18.gün yani yarın için bir test daha istedi allahın izniyle güzel sonuç çıksın

Merhaba! Benim 10.gün 70di dondurulmuş olduğundan 80üzeri beklerdik dedi ni moralim bozuldu 12.gün 139 çıktı 18.gün yani yarın için bir test daha istedi allahın izniyle güzel sonuç çıksın
İnşallah her şey yolundadır. Böyle başlayıp sağlıklı devam eden çok varmış. Sonuç çıktığında yazarsanız çok sevinirim.

Kızlar 20 eylülde 5.gün embriyosu transferi oldum. 2 embriyo transfer edildi. 5 gün sonra dayanamayıp kan testi yaptım 33 çıktı 2 gün sonra 64 çıktı sonrasında asıl test yapmam gereken günde (2 Ekim) 64’ten 5 gün sonra yani 206 çıktı. Korkuyorum artması gerektiği gibi artmamış. Bir problem olacağından endişeleniyorum, benzet durum yaşayanınız var mı

Beta düzensiz artıyor ama 5 hafta 4 günlükken kese ve yolk saç göründü. Doktor beklicez dedi haftaya çağırdı sizce nasıl?

2.tüp bebek transferi oldun 5.gün
Sonucu 144le öğrendim pozitif
Doktr iki gün sonra tekrar istedi 223 sonra iki güne bidaha 417 sonra bidaha 649 yükselmelerimin çok az değerde olduğunu söyledi sağlıksız gebelik yarın gel rahmini temizliyelm dedi eve kendmi zor attım.kendimi yedim bitirdim 7yıl sonra ilk defa pozitifi görmüştüm.ertesi gün rahmi temzleymeye gitmek yerine farklı bir doktora gittim bir gün sonra bt hcg 649da 900olmuştu doktr bir gün için güzel yükselmiş dedi.ayrıca keseyi gördük ama tam belirgin değildi çok sağlıklı konuşamıcam umutta vermek istemiyorum ama iki gün sonra tekrar bakalım dedi 2gün sonra tekrar gidecm umarım mucize olur

Daha kan değerleri yükselmeye devam ederken rahim temizlek neden ?? ..bekleyin inşallah saglikli gebelikte ve kucağınıza alrisninz..dua edin .. Rabb'im yardımcın olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…