transfer sonrası beta hcg 6.gün

transferimin 6 günü ve 10.90 cıktı. hamilelik var mı

Bu süre de yapılan testler yanıltıcı olur en erken 9. Günü beklemenizi öneririm.İnşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz.

Merhaba arkadaşlar , benimde 19 martta 2 kaliteli embriyo transferim oldu. Ben dayanamadım pazar günü 6.günün sabahı idrar tahlili yaptım belirgin bir şekilde çift çizgiyi görünce eşimi zar zor ikna edip kan vermeye gittim. Sonuç pozitif 95 çıktı ama doktora mesaj atınca moralim bozuldu. Kullandığın iğne ve ilaçlardan dolayı pozitif görünüyor olabilir dedi. Benim pek aklım almadı açıkçası çatlatma iğnesi dışında diğer iğne ve ilaçlarda hcg hormonu yok bildiğim kadarıyla . Umarım doktor yanılıyodur Ben hala inanıyorum içimde olduklarına ama bi tarafımda acaba diyor. Pozitif gördüğüm halde tam sevinemedim. Siz siz olun erken test yapmayın. Herşeyi daha da zora sokuyoruz böyle....

transferimin 6 günü ve 10.90 cıktı. hamilelik var mı
Canım bence var benimde
7.gün 10 çıktı
9.gün 60 çıktı
2 gun sonra tekrarla kan testini
İnsallah artış olur güzel haberlerini bekliyorum

(İlk 4 tedavimde 5.günden sonra kan testi yapmaya başlamıştım
hep negatif çıkmışti
İlaçlardan felan hiç değerim yüksek çıkmamıştı)

İnşallah canım yaaa güzel haber vermeyi çok istiyorum :) Yanlız eşim 2 gün sonra kan vermeme asla izin vermez mecbur 1 nisanı beklicem Zor ama yapacak bir şey yok

Bende senin güzel haberlerini bekliyorum

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sana en yakin sağlik ocağina gidip kan ver canim eşine söyleme bile

Bende öyle yapmiştim sonucumu aldiktan sonra esime süpriz yapmiştim

Eger 2kat artiş varsa yanlişlik olmaz merak etme sen

1 nisana kadar bekleme bosuna

inş canım ya bende çok istiyorum.allah isteyen herkese nasip etsin.

evet canım yükselmiş 253.cuma günü keseyi görmeye gideceğiz

Çok sevindim hadi hayırlısıyla yükselmeye devam etsin inşallah , kabak çekirdeği , ananas falan çok iyi geliyor tutanmasında , bu tarz bazı sebze ve meyvelerle progestron kullandırırsa belki dr daha yolunda gider herşey.Güzel haberlerini bekliyorum :)

çok sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin inş. transfer öncesinden beri yiyiyorum ananas,kabak çekirdeği,dut kurusu galiba onlarında çok faydası oldu inş güzel haberler gelmeye devam eder hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…