transferimin 6 günü ve 10.90 cıktı. hamilelik var mı
amin inş teşekkür ederimBu süre de yapılan testler yanıltıcı olur en erken 9. Günü beklemenizi öneririm.İnşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz.
Canım bence var benimdetransferimin 6 günü ve 10.90 cıktı. hamilelik var mı
Sana en yakin sağlik ocağina gidip kan ver canim eşine söyleme bileİnşallah canım yaaa güzel haber vermeyi çok istiyorum :) Yanlız eşim 2 gün sonra kan vermeme asla izin vermez mecbur 1 nisanı beklicemZor ama yapacak bir şey yok
Bende senin güzel haberlerini bekliyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
inş canım ya bende çok istiyorum.allah isteyen herkese nasip etsin.Canım bence var benimde
7.gün 10 çıktı
9.gün 60 çıktı
2 gun sonra tekrarla kan testini
İnsallah artış olur güzel haberlerini bekliyorum
(İlk 4 tedavimde 5.günden sonra kan testi yapmaya başlamıştım
hep negatif çıkmışti
İlaçlardan felan hiç değerim yüksek çıkmamıştı)
transfer günü hariç canım.çok sağolBence var canim hayirlisi olsun bu yazdigin tahlil gunleri transfer gunu dahil mi haric mi
9.günüm ve 77.9 yükselmiş sizce nasıl
sağol canım inşHayırlı olsun inşallah deperlerin yükselmeye devam eder :)
12.günüm 117 çıktı
evet aynı hastanede bakılıyor.2 gün sonra tekrar baktırcamHımm önceki verilere göre düşük ama birşey söylemek için erken tekrar baktır 2 gün sonra , birde hep aynı hastanede baktırıyorsun dimi?
evet aynı hastanede bakılıyor.2 gün sonra tekrar baktırcam
evet canım yükselmiş 253.cuma günü keseyi görmeye gideceğizNedir son durum umarım yükselmiştir.
evet canım yükselmiş 253.cuma günü keseyi görmeye gideceğiz
çok sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin inş. transfer öncesinden beri yiyiyorum ananas,kabak çekirdeği,dut kurusu galiba onlarında çok faydası oldu inş güzel haberler gelmeye devam eder hayırlısı olsun.Çok sevindim hadi hayırlısıyla yükselmeye devam etsin inşallah , kabak çekirdeği , ananas falan çok iyi geliyor tutanmasında , bu tarz bazı sebze ve meyvelerle progestron kullandırırsa belki dr daha yolunda gider herşey.Güzel haberlerini bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?