Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun şimdidenKizlar dondurulmuş embriyo transferi 1o. Gun beta 259 çıktı sizlerde sonuc nasıldı? ❤
MasallahHayırlı olsun şimdidenbenimde 5 gün. Dondurulmuş transferimde 11 gün 115 çıktı, 14. Gün 584 çıktı
![]()
Masallah ❤çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun. 6. Gün dondurulmuş embriyoda transfer sonrası 9. Gün 98, 11. Gün 353 gördüm
2. Testi ne zaman vericeksinMasallah❤ çok teşekkür ederim ❤
Yarın inşallah canım benim2. Testi ne zaman vericeksin
Güzel haberlerini bekliyoruzYarın inşallah canım benim![]()
Insallahhh ❤Güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Aminnn amin güzelim inşallah ❤Benımde 5.gun embriyosu dun 10 gundu 102,4 cıktı yarın 12 gun bakalım inşallah yukselmiştır rabbım hıc birimizin ugraslarını yarım bırakmasın Amin![]()
Canım kan sonucun çıktımı?Benımde 5.gun embriyosu dun 10 gundu 102,4 cıktı yarın 12 gun bakalım inşallah yukselmiştır rabbım hıc birimizin ugraslarını yarım bırakmasın Amin![]()
Seninde çıktı mı canımCanım kan sonucun çıktımı?![]()
Evet kuzum çok şükür 2 katına çıkmışSeninde çıktı mı canım![]()
Benim 11. gün 115 ,14. Gün 584 çıkmıştı yarın muayeneye gidicem bakalmEvet kuzum çok şükür 2 katına çıkmışSenin sonuç nasıl?
Cıktı cnm 196.7 12 gun sonucuCanım kan sonucun çıktımı?![]()
Çok şükür:)Cıktı cnm 196.7 12 gun sonucu
Amin bin şükürÇok şükür:)
Çok şükürr.. 10 gün sonra kese içi randevu aldık bizdeAmin bin şükürhemsıre benı arayıp randevu verecekmiş
Neye bakıyorlar bebek kesesıne olup olmadıgına mıÇok şükürr.. 10 gün sonra kese içi randevu aldık bizde![]()