Transfer sonrası beta

Seddddossss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2025
51
15
3
30
Kızlar ilk 82
2. Beta 260
3.beta 481
2 gün arayla son yaptırdığım diğerlerine göre daha az yükselmiş korkuyorum bu durum yaşayan oldu mu

Saatler aynı mıydı? Bir de aynı yerde mi verdiniz kanı?Bu arada artış gayet güzel. İki katından bi tık fazla bile artmış 2 ile 3.kanlar

Çok teşekkür ederim hafif kahverengi lekelenmem de mevcut normal mi
Benım de olmuştu ama gebeliği öğrendikden sonra yani bi 1 aylıkdan sonra kahverengi lekelenme normal sayılıyo kırmızı ve yoguna dönmedi sürece problem yok deniliyo hangi ilaç ve iğneleri kullanıyosun suan

Regli günüme 3 gün var şuan transferin 11.günündeyim sadece corasprin ve progestan iğne kullanıyorum

Lekelenme varsa aspirin kesilir benim doktorum kesmişti çünkü kanaman fazlalaşır dıye progestan ıgneyı de ıkıye cıkarmıstık mesela sabah aksam olaeak kanama bıtene kadar öyle gecmıstı bence doktorunuza söyleyın aspirin kullanmak o surede tehlikeli ve ıgnenızın dozunu da yukseltmesi lazım

Bilgilendirme için teşekkür ederim çok sağolun sabah ilk işim dr görüşmek olacak çok sağolun

Son 481 çıkan sonuç diğer yerlerden farklı bir yer sonuncu da 2 katı artış yok %86 gibi bir artış var
%86 da çok iyi bir artış ama laboratuar önemli.Aynı yer olmadığı için böyledir.Mesela ben sağlık ocağımızda vermedim kanı.çünkü sabah 11 e kadar kan alıyorlar sonra araç geliyor kanı almaya.Ve en son sağlık ocaklarından gelen kanları analiz ediyorlar.Bilerek aynı hastaneye verdim.panik yapma sakin ol. Tebrik ederim bebiş büyüyor

Umarım dediğiniz gibidir

Sağlıcakla büyüsün kucağınıza alın inşallahdoktorunuzla görüşün benimde lekelenme olmuştu, dedikleri gibi coraspin kesip progestan fitil 3 gün istirahat vermişti sonra kesilmişti

Kızlar ilk 82
2. Beta 260
3.beta 481
2 gün arayla son yaptırdığım diğerlerine göre daha az yükselmiş korkuyorum bu durum yaşayan oldu mu
Canım sonucun nasıl oldu benimde 82 çıktı bugün yaptım iki gün önce test yaptım Silik çizgi 3 gün önce yaptigimda hiç çizgi yoktu iki gündür Silik çizgi bugün kanda 82 geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…