Transfer sonrası beta

Bende 12. Gün tekrar kan testi vereceğim rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıklı evlat versin de bir ya da iki tabi gönül ikiden yana ama en doğrusunu rabbim bilir beklemek her türlü zor geliyor ama inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci
İnşallah herşey gönlüzce olur. Umarım bu süreçle uğraşan herkeze rabbim hayırlı sonuçlar versin. Benimde bugün 12. günüm Sabah tahlilimi verdim beta Hcg 548 çıktı Çok şükür...

İnşallah herşey gönlüzce olur. Umarım bu süreçle uğraşan herkeze rabbim hayırlı sonuçlar versin. Benimde bugün 12. günüm Sabah tahlilimi verdim beta Hcg 548 çıktı Çok şükür...
Ay çok sevindim maşallah 🥰 yarın da benim 12. Gün olacak inşallah yüksek değerler görürüm maşallah ya valla çok ayrı bir mutluluk

Hanımlar transferin 10. Günü beta ilk defa pozitif geldi 378 geldi nasıl bu değer iki embriyo konulmuştu iki tanedirler inşallah
Merhaba bence değeriniz gayet normal benim de bir sorum olacaktı ben transferin şu an 8 günündeyim 5 güne mi diyorsun 7 günü yani dün kan testi istendi değerim 26 çıktı bugün tekrardan istediler ve 19 çıktı sizce neden bu şekilde oldu bunu daha önce yaşayanlar var mı gebelik devam eder mi acil cevap lütfen

Back
X