Transfer sonrası betahcg değerlerimizi yazalım

dikkat et canım stres yapma moralini bozmakistemem ama benimde geçen yıl kanama alanı cvardı maalesef büyüdü kaybolmadı düşük gerçekleşti, ama kanama alanı giden cok duydum merak etme umarım kaybolur gider
Keseyi görmüş müydünüz kalbi duymuş muydunuz kanama alanınız nerdeydi? Ya kısmet valla ben elimden geleni yapıyorum Allah’a emanet

Keseyi görmüş müydünüz kalbi duymuş muydunuz kanama alanınız nerdeydi? Ya kısmet valla ben elimden geleni yapıyorum Allah’a emanet
görmüştük canım kese boyutu fala cok iyiydi kese etrafndaydı kalp atısını evet duymustuk ama azdı yine de ,sıkma canını canım stres yok

görmüştük canım kese boyutu fala cok iyiydi kese etrafndaydı kalp atısını evet duymustuk ama azdı yine de ,sıkma canını canım stres yok
Kese etrafında olduğu için gitmiş olabilir benim kanama alanı başka bir yerde geçmiş olsun size stres yapmıyorum Allah’a emanet o ne isterse o olur sonuçta

Kese etrafında olduğu için gitmiş olabilir benim kanama alanı başka bir yerde geçmiş olsun size stres yapmıyorum Allah’a emanet o ne isterse o olur sonuçta
rahat ol canm bir şey olmayacak abimin eşininde vardı gitti cok şükür bugün doğumu var hatta:)

transferin 9. günü kan testinde 2nin altında olup 12. gün yükselen varmı doktorum 9. gününde kan testi yaptırdı ve yok dedi ilaçları iğneleri bırak dedi ama ben inanamıyorum olmadığına

Kızlar transferden sonra bir anlık gafletle zor asagi inen musluk pistonuna güç uyguladım .karnımın gerildigini hissettim.soğuk bir his yayıldı içime. Bir şey olmuş mudur ? Çok korkuyorum

transferin 9. günü kan testinde 2nin altında olup 12. gün yükselen varmı doktorum 9. gününde kan testi yaptırdı ve yok dedi ilaçları iğneleri bırak dedi ama ben inanamıyorum olmadığına
Canım çok zor cünkü iki günde bir ikiye katlanması gerwkiyor 2 nin altıysa biraz zor yani ama için rahat edecekse 12. Gün tekrar test ver

Back
X