[QUOTE="SSsyn, post: 41547810, member: 642099hayırlı olsun canım olabilir benm 9.gun 410 idi iki kese görüldü hayırlısı olsun tatlım inşallah
Aminn inşallah canımKızlar transferden sonra 10. gün degerimi yazmıştım 358 di. 2 gün sonra yani bugün 943 çıktı çok şükür.....rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin inşallaaaah
tecrübeli anneler dilerim herkes herkes sağlıkla evladını kucağına alır.
daha öncede durumumu yazmıştım. bugun bir umut tekrar sormak istiyorum benim gibi olupta sağlıkla gebeliği devam eden var mı acaba?
kimyasal gebelikle ilgili bir topik de açtım ama pek yazan olmadı, takdir edesiniz ki beklemek çok çok zor.
benim durumum şöyle ; 5. gün transferi 1. kalite 3. embriyo transfer edildi.
9. gün : 44
13. gün 81
14. gün : 61
16. gün : 71
18. gün : 152
20. gün : 364
21. gün dr. usg ile baktı ama herhangi bir şey söylemedi beklemeye devam dedi. çok da umutlu konuşmadı. bu arada çok hareket edince belim ve kasıklarımda ağrı wc ye gittigimde peçeteye leke şeklinde kan geliyor. Açıkcası ben kimyasal gebelik diye düşünüyorum ama bir yanımda umut işte acaba mı diyorum.
Neden olmasın10. Gün beta HCG 373
13. Gün beta HCG 995
İkiz mi acaba kızlar
Neden olmasın
Oyle gorunuyo,hadi hayirli olsun:)10. Gün beta HCG 373
13. Gün beta HCG 995
İkiz mi acaba kızlar
12. Gun degeri olsaydı daha cok belli olurdu.hayırlısı olsun.10. Gün beta HCG 373
13. Gün beta HCG 995
İkiz mi acaba kızlar
Canm benm 9. Gun 41010. Gün beta HCG 373
13. Gün beta HCG 995
İkiz mi acaba kızlar
Bu arada dr benden baya testler istedi toxo , rubella, idrar, vsvs bunlar için erken mi bilmiyorum, zaten kansızım diye pek kan vermek istemiyorum ama vereceğim artık napim[/
Canım Allah sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin
Yalnız bu toxoplasma rubella falan tedaviye başlamadan önce bakılması gerekenler.. Bizde öyle oldu en azından
Eşimede baktılar mesela tedavi öncesi
Tatlom önce benm kesenin biride çok küçüktü ama ikisininde kalp atışlarımı duyduk çok şükür. Bulantı bende de çok ikizlerde daha çok olur dedi dr. İstenen testlerde her hamilelikte yapılan testler.kızlar dr sağlıklı 1 kese göründüğünü, ayrıca bana göre burada belli belirsiz bir tane daha var dedi...ama 12. haftaya kadar tam bir şey söyleyemeyiz dedi...
Hayırlısı olsun kızlar Allah herkesin, tüm isteyenlerin kucağını yavruları ile doldursun...
Bu aralar midem baya kötü oldu
Şişkinlik (karnım sanki 6 aylık hamileymişim duruyor abartısız), hazımsızlık, afedersiniz ağızdan gaz çıkarma durumum var, çok sıkıntılıyım...Pek bir şey yiyemiyorum mide bulantısından, iştahım yok sanki beslenemiyormuşum gibi geliyor...
Çok şükür gözün Aydın canım,Tatlom önce benm kesenin biride çok küçüktü ama ikisininde kalp atışlarımı duyduk çok şükür. Bulantı bende de çok ikizlerde daha çok olur dedi dr. İstenen testlerde her hamilelikte yapılan testler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?