Transfer sonrasi cok aptalca bir sey yaptim

-EarthLing-

ben Can nedir şimdi bildim...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
5.872
14.269
248
Kizlar, cok kiziyorum kendime su an. Bugun transfer oldum. Bizim kapinin uzerinde barfix var. Az once altindan gecerken uzandim ve iki barfix cektim. Transfer oldugumu tamamen unuttum nasil oldu demeyin ben de bilmiyorum. Yilbasi ev kalabalik, aklimdan gitti. Karnim gerildi barfix cekerken. Sizce bunun etkisi nasil olur? Kendime cok cok kiziyorum. Napmam gerek?

Kizlar, cok kiziyorum kendime su an. Bugun transfer oldum. Bizim kapinin uzerinde barfix var. Az once altindan gecerken uzandim ve iki barfix cektim. Transfer oldugumu tamamen unuttum nasil oldu demeyin ben de bilmiyorum. Yilbasi ev kalabalik, aklimdan gitti. Karnim gerildi barfix cekerken. Sizce bunun etkisi nasil olur? Kendime cok cok kiziyorum. Napmam gerek?
Tatlım endişen tamamen yersiz böyle şeyleri en dikkat edenimiz bile yapıyor sen merak etme hiç bişey olmıcak benim bi tanıdığım transferden sonra düğünlere gidip halay çekti hiç bi şekilde dikkat etmedi ve sonuç pozitifti bende sürekli yattığım ve hareket etmediğim halde negatif oldu aslında baştan negatifi biz psikolojik olarak kendimize yapıyoruz senin yaptığındada bişey yok inan bana için rahat olsun hatta transfer olduğunu tamamen kafandan çıkar kendini fazla zorlanmadan günlük hayatına dönebilirsin daha önce 6 kere tüp bebek yaptırmış biri olarak söylüyorum nekadar dikkat edersen ve düşünürsen okadar olumsuz oluyor

Saol canim. Rahatlamaya ihtiyacim var gercekten. Geri dondurebilecegim bir sey degil. Hemsire ters hareket yapmayin dedi ama boyle gerinmek ters harekete giriyor galiba. Nasil yaptim hala anlamiyorum. Dalginlik, aliskanlik. Ve bugun daha ilk gunum...

Saol canim. Rahatlamaya ihtiyacim var gercekten. Geri dondurebilecegim bir sey degil. Hemsire ters hareket yapmayin dedi ama boyle gerinmek ters harekete giriyor galiba. Nasil yaptim hala anlamiyorum. Dalginlik, aliskanlik. Ve bugun daha ilk gunum...
Allahın izniyle hiç bişey olmayacak gör bak istediğin yerede uzanabilirsin günlük yürüyüşte yapabilirsin rutin ev işlerinide yapabilirsin yolculuğada çıkabilirsin çok ciddiyim hiç kasma kendini nekadar dikkat edersen okadar olumsuz oluyor bırak herşey olacağına varsın tatlım inşallah 12 gun sonra sonucum pozitiffff diye haykırırsın :anneadayı:

Saol canim destegin cok iyi geldi bana. Testim 10 gun sonra, 5. Gun embryolari insallah hepimiz yeni yilda bebeklerimize kavusuruz

Back
X