Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En onemlisi stres yapmamaya dikkat edin. Paketli ürünleri tuketmeyin hatta simdiden baslayin. Hareketlerinize dikkat edin egilip bukulmeyin yuksege uzanmayin bide sicak suyla duş yapmayin. Onun disinda saglikli beslenin sali gunune kadar kafanizi dagitin yuruyus yapın cok iyi gelicektir.Kizlar merhaba sali günü transfer olucam nelere dikkat etmeliyim
Çok teşekkür ederim tutunmaya yardımcı olması için ne yapabilirimEn onemlisi stres yapmamaya dikkat edin. Paketli ürünleri tuketmeyin hatta simdiden baslayin. Hareketlerinize dikkat edin egilip bukulmeyin yuksege uzanmayin bide sicak suyla duş yapmayin. Onun disinda saglikli beslenin sali gunune kadar kafanizi dagitin yuruyus yapın cok iyi gelicektir.
Ben son transferimde cig kabak cekirdegi , cig badem , avakado yemiştim bunu bi rutine koymustum sabah avakadolu yumurta falan yiyodum , ara ogunlerde cerezleri. Ben ilk 3 gun duşa girmemiştim bence sizde havalar serin zaten usutursunuz falan girmeyin bisey olmaz 3 gunden. Onun disinda ben cok hareketli gecirmistim o sureci sadece egilmedim uzanmadim 1 kilo bile kaldirmadim. Corabimi giymeye bile egilmemistimÇok teşekkür ederim tutunmaya yardımcı olması için ne yapabilirim
İnşallah bende 4 5 gün en azında dikkat etmeyi düşünüyorum inşallah pozitif sonuç almissinizdir Rabbım yardımcımız olsun ❤Ben son transferimde cig kabak cekirdegi , cig badem , avakado yemiştim bunu bi rutine koymustum sabah avakadolu yumurta falan yiyodum , ara ogunlerde cerezleri. Ben ilk 3 gun duşa girmemiştim bence sizde havalar serin zaten usutursunuz falan girmeyin bisey olmaz 3 gunden. Onun disinda ben cok hareketli gecirmistim o sureci sadece egilmedim uzanmadim 1 kilo bile kaldirmadim. Corabimi giymeye bile egilmemistim
Bende genelde hep yan yatarım ama sırt üstü yatmak daha iyi olur sanırımArkadaşlar ya aklıma takılıyor çok nasıl yatmak gerek. Benim uyurken illa yan dönüp bacaklarımı topladığım oluyor yüz üstü de çok yatıyorum bu yatma şeklinden çok endişeliyim ben ne yapmak gerekgidince doktorada soracağım
Çok takılıyorum bu konuya bakalım doktor ne diyecekBende genelde hep yan yatarım ama sırt üstü yatmak daha iyi olur sanırım![]()
Bakalim merak ettim bendeÇok takılıyorum bu konuya bakalım doktor ne diyecek![]()
Çok az var transfereBakalim merak ettim bendetransfer oldunuz mu
![]()
Hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızÇok az var transferetransfer günü birsürü şey sorucam muhtemelen dr a
![]()
En zoru stres zaten jnsallah güzel geçer teşekkür ederimStres yapmayın. Ben havuç suyu içmiş ve günde bir dilim ananas yemiştim. Sağlıklı beslenin, paketli gıda tüketmeyin. Yoğurt, su tüketiminize dikkat edin aksatmayın
Aminn insaAllah yar ve yardimcimiz Olsun Rabbim evet ben olumlu sonuc aldim cok sukurİnşallah bende 4 5 gün en azında dikkat etmeyi düşünüyorum inşallah pozitif sonuç almissinizdir Rabbım yardımcımız olsun ❤![]()
Bende yan yatarım hep bacak arama yastik koyarim bi yastiga sarilirim onume set koyarim resmenArkadaşlar ya aklıma takılıyor çok nasıl yatmak gerek. Benim uyurken illa yan dönüp bacaklarımı topladığım oluyor yüz üstü de çok yatıyorum bu yatma şeklinden çok endişeliyim ben ne yapmak gerekgidince doktorada soracağım
Bende yatakta tur atıyorum uyurken bazen bu iyi fikir deneyeceğimBende yan yatarım hep bacak arama yastik koyarim bi yastiga sarilirim onume set koyarim resmeninanın icgudusel olarakmidir nedir normalde cok deli yatarim esim yerlerden toplar beni ama transfer sonrasi hic oyle olmadi. Sizde bacak araniza ve onunuze bir yastik alin onlar olunca pek kimildayacak yer kalmiyo
![]()
İnşallah sağolunHadi hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız![]()
Elbetteki nasip işi Allah nasip etsin isteyen arkadaslarimiza inşaAllah amaa sen tedbirini alda takdir Allahtan demişler... bu arada ben onceki transferlerimde bisey yiyip.icmedim ekstra dikkat etmedim son transferimde cig kabak cig badem avakado yedim yumurta sevmezdim yumurta yedim cok saglikli beslendim tuttu.Arkadaşlar bu ne yediğiniz nasıl yattıgınız vs önemli değil malesef , burda ne yorumlar gördük neler yiyenler neler yapanlar , eğer o bebek tutunacaksa tutunuyor , eğer nasip değilse ne yaparsan yap olmuyor , ben gündelik hayatıma devam etmiştim , belki stres yapmamak etki edebilir
Ben üstüme düşen birşey varsa yapmak istiyorum çünkü sonra vicdan azabı duyarım keşke dikkat etseydim demek istemem. Tabi sonuçta dünyaya bir insan gelecek allah ın taktiri birşey yapamayız ama kalbiminde huzurlu olmasını istiyorum.Arkadaşlar bu ne yediğiniz nasıl yattıgınız vs önemli değil malesef , burda ne yorumlar gördük neler yiyenler neler yapanlar , eğer o bebek tutunacaksa tutunuyor , eğer nasip değilse ne yaparsan yap olmuyor , ben gündelik hayatıma devam etmiştim , belki stres yapmamak etki edebilir