• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası dikkat edilmesi gerekenler

Kizlar merhaba sali günü transfer olucam nelere dikkat etmeliyim
Bence en dikkat edilmesi gereken şey normal günlük hayatına hemen geri dönmek 4 tüp bebek tedavisi gördüm hepsinde de transfer sonrası işe hemen geri döndüm, sonucumu bile işte öğrendim, inanın çok daha kolay geçiyor bu şekilde zaman

Bence en dikkat edilmesi gereken şey normal günlük hayatına hemen geri dönmek 4 tüp bebek tedavisi gördüm hepsinde de transfer sonrası işe hemen geri döndüm, sonucumu bile işte öğrendim, inanın çok daha kolay geçiyor bu şekilde zaman
Aslimda doğru boş da kaldıkça hep düşünüp stres yapiyoriz ama malesef çalışmıyorum bu ara ben mecbur evdeyim yaşadım şehirde kimsem yok kendimi nasıl oyalarim bilmiyorum

Merhaba canım ben ilk transferim de çok dikkat ettim yememe icmeme oturmama kalkmama ve 8 gün boyunca full yattım havuç suları ananaslar çiğ badem kabak fındıklar haşlanmış yumurtalar yani herşeye çok dikkat ettim ama kimyasal ile sonuçlandı maalesef 🤦 transfer olduktan sonra 2 saat yatırdılar hastanede arka koltukta yatarak geldim eve bir hafta duş almadım 1 Kasım'da transfer oldum bende zaten ama şu bı gercek ki eğer nasipte varsa her türlü tutar ne yaparsan yap ne yatmak ne ayakta kalmak aslında tutunmasıni sağlamıyor kafandan atman lazım normal yasantina dönmen lazim ağır kaldırmak uzanmak yok tabi hatta yürüyüş yapın diyorlar kan dolaşımı olsun diye mantıklı zaten stres olma ve pozitif ol inşallah seninki tutar mucizelerin seninle olur 🌸🙏
Doğru söylüyorsunuz ben 19 ocakta 2 embriyo transferi yapıldı yarın yapmamız gereken kan testi ni bugün yaptırdık hcg 2.89 çıktı normal hayatına devam et dediler kan akışı lazım dediler sadece ani hareket ve ağır kaldırmak yok dediler ama ailem sağolsun tedirgin oldukları için iş yapmadım ama ev içinde sürekli yürüdüm zaten işlemden dolayı galiba belimde kasiklarimda ağrı oldu ecoprim progeston fitil sabah akşam 2 ser li ve folik asit kullandım çok dikkat ettim ama bugün negatifi gördük ilk denememizdi ama hala az da olsa umut var 9.gun testti çok erken bir kacgun sonra tekrar test yaptırmak istiyorum olmazsa 1 yumurtamiz donduruldu inşallah tutarlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dilerim hemen pozitifi görürsünüz

Doğru söylüyorsunuz ben 19 ocakta 2 embriyo transferi yapıldı yarın yapmamız gereken kan testi ni bugün yaptırdık hcg 2.89 çıktı normal hayatına devam et dediler kan akışı lazım dediler sadece ani hareket ve ağır kaldırmak yok dediler ama ailem sağolsun tedirgin oldukları için iş yapmadım ama ev içinde sürekli yürüdüm zaten işlemden dolayı galiba belimde kasiklarimda ağrı oldu ecoprim progeston fitil sabah akşam 2 ser li ve folik asit kullandım çok dikkat ettim ama bugün negatifi gördük ilk denememizdi ama hala az da olsa umut var 9.gun testti çok erken bir kacgun sonra tekrar test yaptırmak istiyorum olmazsa 1 yumurtamiz donduruldu inşallah tutarlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun dilerim hemen pozitifi görürsünüz
İnşallah belki geç dollenmedir inşallah pozitifleri en kısa zamanda görürüz 🤲

Kizlar merhaba sali günü transfer olucam nelere dikkat etmeliyim
Bol dinlen yeni transfer ve olumsuzu gören kişi olarak öncesinde dinlen kendini yorma transfer sonrası günlük hayatına devam et sadece ağır iş yapma sürekli yatma ağır kaldırma ben fazla dinlendim galiba kan akışı çok önemli kendime iyilik yaparken sanırım kötülük yaptım sen doktorunun ne diyorsa bire bir yap lütfen benim gibi üzülmeyin Rabbim yardımcınız olsun

Bol dinlen yeni transfer ve olumsuzu gören kişi olarak öncesinde dinlen kendini yorma transfer sonrası günlük hayatına devam et sadece ağır iş yapma sürekli yatma ağır kaldırma ben fazla dinlendim galiba kan akışı çok önemli kendime iyilik yaparken sanırım kötülük yaptım sen doktorunun ne diyorsa bire bir yap lütfen benim gibi üzülmeyin Rabbim yardımcınız olsun
Amin çok teşekkür ederim 🌸

Yani nedense negatife hiç hazirlamadim kendimi ciddilestikce korku basliyo 😒
Ben eşimede söylüyorum sürekli sonra çok kapılıp üzülmeyelim diye. Bu bizim ilk denememiz ve belki defalarca denememiz gerekebilir bunu kabullenelim ki çok kısa sürede üzüntümüzü yaşayıp tekrar denemeye başlayalım. Bu arada da bu anın keyfini çıkartalım ama güzel duygularla geçirelim huzurlu mutlu olalım bu sürecide yaşamak çok kıymetli çok 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ben eşimede söylüyorum sürekli sonra çok kapılıp üzülmeyelim diye. Bu bizim ilk denememiz ve belki defalarca denememiz gerekebilir bunu kabullenelim ki çok kısa sürede üzüntümüzü yaşayıp tekrar denemeye başlayalım. Bu arada da bu anın keyfini çıkartalım ama güzel duygularla geçirelim huzurlu mutlu olalım bu sürecide yaşamak çok kıymetli çok 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tabi bizim 2 sene oldu eşim benden daha istekli çocuk konusunda onu hayal kırıklığına uğratmak daha çok üzecek sanırım beni 😒

Tabi bizim 2 sene oldu eşim benden daha istekli çocuk konusunda onu hayal kırıklığına uğratmak daha çok üzecek sanırım beni 😒
Olumsuz düşünmeyin iyi mutlu hissederek girelim transfere hepimiz ne yollardan geçtik bu güne gelebilmek için emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah. Bakalım yaşayıp göreceğiz ☺️

Bende 8.gun dayanamayıp kan verdim 41le öğrendim ama doktorum 10. Gün vermemi söylemişti ben tabi o sevinçle kendi doktoruma gttm 10.gun 10 Lara düşmüştü değerim 😭 kimyasala çevirmiş nasip değilmiş üzüldüm baya bende ama suan daha iyiyim baya toparladim kendimi içinizi ferah tutun Allah bilir ne zaman kucaginizin dolacagini 🙏

Back
X