- Emoji Skoru
- 24
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi denizkooo13
-
Canım var evet hangi marka bir de ovitrelle vs kullandın mıGünaydın hanımlar,
Ne kadar dirensem de merakıma engel olamadım. Bugün T+7 de erken gebelik testini denedim.
Birinci fotoğraf testin ilk 5 dakikası
İkinci fotoğraf 1 saat geçmiş hali.
Ben pozitif görsem de yorumlarınız rica ederimmEki Görüntüle 3701579
Avox marka iğne kullanmadım. Dondurulmuş embriyo 5aaCanım var evet hangi marka bir de ovitrelle vs kullandın mı
Test iyi marka canım gözün aydınAvox marka iğne kullanmadım. Dondurulmuş embriyo 5aa
Ahh inşallah bir kaç güne tekrarlayacağım Salı günü kan testi günümüzTest iyi marka canım gözün aydın
Yaa pek bişey kalmamış da geçmiyor işte sürecin içinde oluncaAhh inşallah bir kaç güne tekrarlayacağım Salı günü kan testi günümüz
Ahh inşallah bir kaç güne tekrarlayacağım Salı günü kan testi günümüz
Evet kesinlikle öyle, siz ne durumdasınız?Yaa pek bişey kalmamış da geçmiyor işte sürecin içinde olunca
Çok şükür biraz büyüdük biz ablasıEvet kesinlikle öyle, siz ne durumdasınız?
YaaaÇok şükür biraz büyüdük biz ablasıdarısı inşallah sana bekleyenlere bende yerleşme olmuştu ertesine yapmıştım 8.günde de silik çıkmıştı akşamına yerleşme oldu ben yerleşme diyorum da sonra 9.gün sabahı daha netti çizgi
AminnnYaaatebrik ederim hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Yerleşme de kanama yaşadınız mı?
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaGünaydın hanımlar,
Ne kadar dirensem de merakıma engel olamadım. Bugün T+7 de erken gebelik testini denedim.
Ben pozitif görsem de yorumlarınız rica ederimmEki Görüntüle 3701579
Merhaba,Merhaba sonucunuz ne oldu acaba
Yaa çok sevindim benimde böyle o yüzden sormak istedim birde kasık regli olcakmış gibi ağrılarım sol kasıkta batma var inşallah pozitiftirMerhaba,
Sonucum pozitif oldu şu an 6 haftalık cumartesi tekrar kontrole gideceğiz
Çok teşekkür ederim, inşallah kısa süre de siz de güzel haberi alırsınız.Yaa çok sevindim benimde böyle o yüzden sormak istedim birde kasık regli olcakmış gibi ağrılarım sol kasıkta batma var inşallah pozitiftir
5.gün embriyo su benim ilk 3 gece ağrılarım sonra sonra 5-6-7 günler güzdüz kaşık ağrısı sadece 6. Gün sol kasıkta batma oldu biraz sürdü ondan sonra geçti ara ara hafif kask ağrısı geliyo 14. Gün kan tahlili istedi doktorÇok teşekkür ederim, inşallah kısa süre de siz de güzel haberi alırsınız.
Ne kadar oldu transferiniz ve kaçıncı gün embriyosu?.
Kasık ağrısı ben de 3. gün ilk uyandığımda olmuştu sol tarafımda aynı şekilde ve ara ara hala regli olacakmış gibi bir ağrı oluyor ama hemen geçiyor.
Ben 7. gün de idrar testi 9. gün de kan testi ile öğrenmiştim.
Bu 7. Gün ilk 5 dakika sizinkide mi böyleydiMerhaba,
Sonucum pozitif oldu şu an 6 haftalık cumartesi tekrar kontrole gideceğiz
Burda tam belli olmadı fotoğraf net olmadıği için amaBu 7. Gün ilk 5 dakika sizinkide mi böyleydi
Bu yarım saat sonraki hali
Geçmiş konuşmalarda fotoğrafını yüklemiştim.Bu yarım saat sonraki hali
Hayırlı olsun gözünüz aydınGünaydın hanımlar,
Ben pozitif görsem de yorumlarınız rica ederimm