Transfer sonrası erken test yapanlar

Benimkide 3.taze açıkcası benimde pek bir belirtim yok bugün T+8 gün aynen öyle sadece göğüs hassasiyeti var oda bayağdır var zaten ilaçlardan muhtemelen

Benimkide 3.taze açıkcası benimde pek bir belirtim yok bugün T+8 gün aynen öyle sadece göğüs hassasiyeti var oda bayağdır var zaten ilaçlardan muhtemelen
Psikolojik olarak biraz cokuntudeyim açıkçası. Yordü süreç beni çok. Sürekli olumsuz olmaktan. Bir çok insan test fln yapıyor ama ben daha o asamalara bile gelemedim hiç. Her tedavi sonucunda adetim geçsin diye bekledim de test yapayım. Ama hep regl oldum. Evde testler öyle duruyor. Mental olarak yapasim dahi gelmiyor. Benim transfer+3 bugün. 20 sinde kan vericem. 18 inde evde test yapmayı planlıyorum. .

Yaa gerçekten yorucu bir süreçmiş daha benim ilk denemem olmasına rağmen yoruldum valla ben ilaçlar regl olmayı engelliyor sanıyordum genelde

Kimisi öyle diyor. Artık bende neye inanacahimi sasirdim. İlaclarda ekstra yoruyor zaten. Rabbim tez zamanda olumlu sonuç almayı cümlemize nasip etsin.
Ben doktoruma sormuştum regl olursam tutmadığı anlamına geliyor değil mi dedim çoğunlukla regl olmuyorsunuz zaten dedi olsa bile test verin dedi evet özellikle de iğneler beni çok etkiledi allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah hepimize

İnşallah . Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. O kadar çok hormon alıyoruz ki artık regl olmakta sıkıntı olacak. Benim zaten regl dongum ile test tarihim aynı vakte geliyor. 18 inde evde kaset testle denicem. 20 sinde de kan vericem Allah nasip ederse. İki senedir uğraşıyorum. Hep aynı duayı ederim: Düşmanım dahi olsa Allah isteyen çabalayan herkese evlat nasip etsin. Kim isterse istesin, kimsenin kucağını boş birakmasin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…