- 5 Haziran 2024
- 374
- 193
- 23
- Konu Sahibi tupbebekhikayemm
-
Çıkar büyük ihtimalle kandaMerhaba benim de 3. Gun taze transfer oldum 6 eylulde. 15 eylul pazartesi direkt kan testi yaptirmayi dusunuyorum
Pek bir belirti de yaşamadığım için korkuyorum daİnşallah şimdi kan verseniz çıkar testte diye düşünüyorum.
Bende 16 eylül de yaptıracağım sanırım kendime yenik düşmezsemMerhaba benim de 3. Gun taze transfer oldum 6 eylulde. 15 eylul pazartesi direkt kan testi yaptirmayi dusunuyorum
Hiç takılma belirtilere kiminde oluyor kiminde olmuyor benim ilk 3 gün sancım aşırı çoktu şuan yok denecek kadar azPek bir belirti de yaşamadığım için korkuyorum da
7. gün 92 çıkmıştıHanımlar merhaba transfer sonrası 6. 7. Günde beta testi yapanlar oldu mu? Olduysa sonucunuz kaç çıktı?
İkiz gebelik mi sizin?7. gün 92 çıkmıştı
Umarım hepimiz de sağlıklı bir şekilde pozitifi görüp kucağımıza alırız inşallahHiç takılma belirtilere kiminde oluyor kiminde olmuyor benim ilk 3 gün sancım aşırı çoktu şuan yok denecek kadar az
Amin inşallahUmarım hepimiz de sağlıklı bir şekilde pozitifi görüp kucağımıza alırız inşallah
Ben de 10. Gün evde idrara bakicam. Öncesinde hiçbir şey yapmicam.Ay maşallah bende evde test yapma cesaretini kendimde bulamıyorum da acaba diyorum 10. Gün falan baktırsam mı bi çok kararsız kaldım
Sizin kaçıncı gün embriyosuBen de 10. Gün evde idrara bakicam. Öncesinde hiçbir şey yapmicam.
3. Gün donuk embriyo. Genelde 5. Günler daha erken sonuç öğreniyor. Bizim hem donuk hem 3. Gün daha geç çıkar tutmuşsa eğer. Zaten çok fazla belirtim yok. İğnelerden haplardan neyin ne olduğu da belli değil.Sizin kaçıncı gün embriyosu
Benimkide 3.taze açıkcası benimde pek bir belirtim yok bugün T+8 gün aynen öyle sadece göğüs hassasiyeti var oda bayağdır var zaten ilaçlardan muhtemelen3. Gün donuk embriyo. Genelde 5. Günler daha erken sonuç öğreniyor. Bizim hem donuk hem 3. Gün daha geç çıkar tutmuşsa eğer. Zaten çok fazla belirtim yok. İğnelerden haplardan neyin ne olduğu da belli değil.
en garantisi 12. gün. Erken test yapsanız negatif çıksa bile 12. gün pozitife dönebiliyor. Bekleyin bence.3.gün embriyosu ne zamam çıkar doktor 12 gün sonra ya ver dedi de
Aynen bende dayanacağım sanırımen garantisi 12. gün. Erken test yapsanız negatif çıksa bile 12. gün pozitife dönebiliyor. Bekleyin bence.
Psikolojik olarak biraz cokuntudeyim açıkçası. Yordü süreç beni çok. Sürekli olumsuz olmaktan. Bir çok insan test fln yapıyor ama ben daha o asamalara bile gelemedim hiç. Her tedavi sonucunda adetim geçsin diye bekledim de test yapayım. Ama hep regl oldum. Evde testler öyle duruyor. Mental olarak yapasim dahi gelmiyor. Benim transfer+3 bugün. 20 sinde kan vericem. 18 inde evde test yapmayı planlıyorum. .Benimkide 3.taze açıkcası benimde pek bir belirtim yok bugün T+8 gün aynen öyle sadece göğüs hassasiyeti var oda bayağdır var zaten ilaçlardan muhtemelen
İkizdi ama maalesef birinin gelişimi durdu. Kızım doğdu 18 aylık olduİkiz
İkiz gebelik mi sizin?
Yaa gerçekten yorucu bir süreçmiş daha benim ilk denemem olmasına rağmen yoruldum valla ben ilaçlar regl olmayı engelliyor sanıyordum geneldePsikolojik olarak biraz cokuntudeyim açıkçası. Yordü süreç beni çok. Sürekli olumsuz olmaktan. Bir çok insan test fln yapıyor ama ben daha o asamalara bile gelemedim hiç. Her tedavi sonucunda adetim geçsin diye bekledim de test yapayım. Ama hep regl oldum. Evde testler öyle duruyor. Mental olarak yapasim dahi gelmiyor. Benim transfer+3 bugün. 20 sinde kan vericem. 18 inde evde test yapmayı planlıyorum. .
Kimisi öyle diyor. Artık bende neye inanacahimi sasirdim. İlaclarda ekstra yoruyor zaten. Rabbim tez zamanda olumlu sonuç almayı cümlemize nasip etsin.Yaa gerçekten yorucu bir süreçmiş daha benim ilk denemem olmasına rağmen yoruldum valla ben ilaçlar regl olmayı engelliyor sanıyordum genelde
Ben doktoruma sormuştum regl olursam tutmadığı anlamına geliyor değil mi dedim çoğunlukla regl olmuyorsunuz zaten dedi olsa bile test verin dedi evet özellikle de iğneler beni çok etkiledi allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah hepimizeKimisi öyle diyor. Artık bende neye inanacahimi sasirdim. İlaclarda ekstra yoruyor zaten. Rabbim tez zamanda olumlu sonuç almayı cümlemize nasip etsin.
İnşallah . Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. O kadar çok hormon alıyoruz ki artık regl olmakta sıkıntı olacak. Benim zaten regl dongum ile test tarihim aynı vakte geliyor. 18 inde evde kaset testle denicem. 20 sinde de kan vericem Allah nasip ederse. İki senedir uğraşıyorum. Hep aynı duayı ederim: Düşmanım dahi olsa Allah isteyen çabalayan herkese evlat nasip etsin. Kim isterse istesin, kimsenin kucağını boş birakmasin Rabbim.Ben doktoruma sormuştum regl olursam tutmadığı anlamına geliyor değil mi dedim çoğunlukla regl olmuyorsunuz zaten dedi olsa bile test verin dedi evet özellikle de iğneler beni çok etkiledi allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?