- 25 Mart 2025
- 821
- 190
- 18
- 33
- Konu Sahibi tupbebekhikayemm
-
Kesinlikle öyle benimde regl günüm test tarihimden 2 gün önce bakalım olsak bir derrt olmasak bir dert zaten valla aynı bende dua ederken bu yolda savaş veren herkese dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerini boş çıkartmasın inşallahİnşallah . Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almanızı nasip etsin. O kadar çok hormon alıyoruz ki artık regl olmakta sıkıntı olacak. Benim zaten regl dongum ile test tarihim aynı vakte geliyor. 18 inde evde kaset testle denicem. 20 sinde de kan vericem Allah nasip ederse. İki senedir uğraşıyorum. Hep aynı duayı ederim: Düşmanım dahi olsa Allah isteyen çabalayan herkese evlat nasip etsin. Kim isterse istesin, kimsenin kucağını boş birakmasin Rabbim.
Amin amin amin.. Gerçekten çok yıprandım. Eminim bir çok insan da öyledir. Hep dik duracağız, direneceğiz cabalayacagiz diye tükendik.. Rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin..Kesinlikle öyle benimde regl günüm test tarihimden 2 gün önce bakalım olsak bir derrt olmasak bir dert zaten valla aynı bende dua ederken bu yolda savaş veren herkese dua ediyorum allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerini boş çıkartmasın inşallah
Amiiin özel değilse eğer sizin tedavi sebebiniz nedir yaşınız kaç ben 33 yaşındayım amh düşük benim 0,43 sperm hız ve hareket sayı da falan da sıkıntı var birazAmin amin amin.. Gerçekten çok yıprandım. Eminim bir çok insan da öyledir. Hep dik duracağız, direneceğiz cabalayacagiz diye tükendik.. Rabbim emeklerimizi boşa cikartmasin..
ben 4 eylülde 2.tüp bebek yaptırdım 5.gün donmuş embriyo koyuldu ve 9 eylülde kan verdim beta hcg 31 cıktı 11 eylülde birdaha verdim 107 cıktı bugün 8.gün ama bazen kasıklarıma ağrı vuruyor aynı anda belimede vuruyor sizce neden olabilirÇıkar büyük ihtimalle kanda
Allah bağışlasın inşallahİkizdi ama maalesef birinin gelişimi durdu. Kızım doğdu 18 aylık oldu
Ay benimde bel ağrım başladı ya bende daha forumda soracaktım 5 Eylül 5. Gün transfer eldildi ilk 3 gün çok sancı çektim 6. Gün beta yaptım 43 çıktı daha bi daha beta yapmadım doktorum pazartesi istedi ama dünden bu yana aşırı bel ağrısı oluşuyor çok dayanilmayacak durumda değil ama çok sık giriyor ağrıben 4 eylülde 2.tüp bebek yaptırdım 5.gün donmuş embriyo koyuldu ve 9 eylülde kan verdim beta hcg 31 cıktı 11 eylülde birdaha verdim 107 cıktı bugün 8.gün ama bazen kasıklarıma ağrı vuruyor aynı anda belimede vuruyor sizce neden olabilir
Ara ara kasıklarımda kasılma oluyor göğüs hassasiyeti var suan. öğleden sonra iyice arttıben 4 eylülde 2.tüp bebek yaptırdım 5.gün donmuş embriyo koyuldu ve 9 eylülde kan verdim beta hcg 31 cıktı 11 eylülde birdaha verdim 107 cıktı bugün 8.gün ama bazen kasıklarıma ağrı vuruyor aynı anda belimede vuruyor sizce neden olabilir
benimde göğüs hassasiyetim var kasıklarımda bazen şiddetli ağrı oluyor sen beta hcg verdin mi canımAra ara kasıklarımda kasılma oluyor göğüs hassasiyeti var suan. öğleden sonra iyice arttı
Yaş 34. Benimde tek tüp tıkalı. Rezerv sınırda denildi. Este biraz hız düşük.Amiiin özel değilse eğer sizin tedavi sebebiniz nedir yaşınız kaç ben 33 yaşındayım amh düşük benim 0,43 sperm hız ve hareket sayı da falan da sıkıntı var biraz
Verdim 6. Günde yani dün 43 çıktıbenimde göğüs hassasiyetim var kasıklarımda bazen şiddetli ağrı oluyor sen beta hcg verdin mi canım
Benzer süreçlerden geçiyoruz allahım hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla kucağımıza alacağımız güzel günler görelim inşallahYaş 34. Benimde tek tüp tıkalı. Rezerv sınırda denildi. Este biraz hız düşük.
tamam canım işte güzel inşallah devamıda artış olur merak etme bende 5 gün verdim 31 cıktı sonra 7.gün 107 olmuştu merak etme inşallah seninde yükselicek sağlıklı bir şekildeVerdim 6. Günde yani dün 43 çıktı
Amin inşallah. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin..Benzer süreçlerden geçiyoruz allahım hepimizin yüzünü güldürsün sağlıkla kucağımıza alacağımız güzel günler görelim inşallah
İnşallah ya çok sıkıntılıyim vallatamam canım işte güzel inşallah devamıda artış olur merak etme bende 5 gün verdim 31 cıktı sonra 7.gün 107 olmuştu merak etme inşallah seninde yükselicek sağlıklı bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?