Transfer sonrası eşlerin desteği

kinder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
330
0
96
44
İstanbul
kızlar bu dönemde eşlerimiz en büyük destekçimiz,kimler neler bekliyo eşlerinden burada tartışacak bir konumuz daha olsun....

kızlar bu dönemde eşlerimiz en büyük destekçimiz,kimler neler bekliyo eşlerinden burada tartışacak bir konumuz daha olsun....

:CüvCüv:ewet güzel bir konu kinder......ewet bu dönemde en büyük görev eşlerin bence...allah razı olsun benim eşim elinden geldiği kadar yardımcı oluyor bana...hep ben üzülürken üzülme hamilesin derdi bana...saolsun bana evdede bir şey yaptırmıyo...ben sadece yemek yapıp bulaşığımı hallediyorum....çünkü kızlar bu dönemler önemli beli yoracak hareketler yapmamak lazım...zor kazandığımız bebişlerimizi kendimizi yıpratarak elimizden kaçırmayalım...moral çok önemli ve benim moralim çok şükür iyi...21 martta keseyi görmeye gidicez inş....ben canı gönülden inanıyorum rabbim nasib ettiyse kalp atışınıda duyucaz....öpücez de kokluycazda...evlendiklerini bile görücez dostlarım...yeterki inanalım....kaydirigubbakcemile5

benim eşimde çok yardımcı oluyor yormuyor hiç beni..Ben ilk 2 gün pek ayağa kalktım denemez herşeyi o halletti .bugün 5.gün daha rahatım.Acaba olmadı mı ki????

canım benim eşim transfere gelememişti ve buna çok üzülmüştü.transfer sonrası belkide bu suçluluk hissinden dolayı hep karamsar yaklaştı olaya. tabiki beni el üstünde tuttu nazladı ama hep olmayacakmış gibi düşündü ve hissettirdi bana.sonuç önce pozitifti.nedense hiçte benim hayal ettiğim şekilde sevininip benim gibi havalara uçmamıştı.sonra olaylar değişti dış gebelik olduğunu öğrendik.çok üzüldük iki haftalık süre içinde eşim 9 kilo vermiş.benim yanımda olduğu zamanlarda iyi gözükmeye çalışıyordu.bende öyle.hiç birbirimizin yanında ağlamadık.çok seviyorum seni derdi bende bilirdim ama şimdi daha bir biliyorum sanki.inşallah günün birinde bizde bir bebek sahibi oluruz.ama rabbim bunu yazmamışsa bizim kaderimize biliyorumki ben onun bebeğiyim oda benim koca bebişim....

merhaba kızlar
benim eşim malesefki işinden dolayı sadece görevini yerine getirip 10 dk sperm verip gitti merkezden ne amelşyattan çıktığımda ne tarnsferimde yanımda olamadı. ama olmak istediğini biliyorum. neyse evdeki yatma dönemime gelince eşimden çok annemin yardımları oluyor. eşim sadece oldu gözüyle bakarak bana pozitif düşünerek destek veriyor..ama sürekli pozitif düşünüyor buda beni aslında üzüyor allah korusun olumsuz bir sonuçta çok fazla yıkılacağaını düşünüyorum...çevremdeki insanlar hep olumlu düşünmemi sağlıyor. sanki hamileyişim gibi konuşuluyor konular ileriki tatil planları bile bu bazen beni rahatsız etmiyor değil aslında....ya olmazsa korkusu daima içimde çünkü.... neyse kızlar rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmaz inşallahhh... tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz hepimiz allahım inşallah inşallah......aminnn

Bugüne kadar olan süeçlerde eşim hep hamilelik durumuna hep şüpheyle yaklaşıp olmayabilir, sakin kendini kaptırıpta üzülme, yıpranma derdi. Bu tedaviye karar verdiğimizde herşeyle benden çok ilgilendi. Benden çok araştırdı. Onu ilk defa böyle görüyordum. Hatta annemler teyzemler bile eğer olumsuz olursa en çok onun yıkılacağını söylemeye başladılar. Transferden sonra bebek isimleri bile düşünmeye başladı. Hatta test günüm gelmeden onun ısrarıyla idrar testi yaptık. 2. Çizgiyi gördüğündeki surat ifadesini asla unutamam. Hatta ogün akşam tekrar yaptırdı bana. Sonraki sabah ve sonraki sabah tekrar tekrar yaptırıp 2. çizginin koyuluklarını kontrol etti. Hatta kan değerim hakkında yorumlar bile yaptıkaydirigubbakcemile3 Bu zaman içinde hergün gelip göbeğimi okşayıp bebişlerim babanız geldi veya sabah giderken bebişlerim baba gidiyor, anneye sıkı tutunun filan diyordu( gerçi hala aynı)sırnaşık şey
Canım aşkım onu çoook seviyorum bitanem benim. Bu doğumgününe baba olarak girdiği için çoook mutluyum

ne güzel allah bozmasın..bebişinizide kucağınıza almayı nasip etsin rabbim...:teselli:

maşallah ALLAH bozmasın...:Saruboceq:

canım allah gönlüne gönlümüze göre versin

benim eşimde çok yardımcı oluyor yormuyor hiç beni..Ben ilk 2 gün pek ayağa kalktım denemez herşeyi o halletti .bugün 5.gün daha rahatım.Acaba olmadı mı ki????

maşallah nevracım olumsuz düşünme daha çok erken ben inanıyorum olacak....

olsun inşallah bebiciklerin doğumunda olur babaları yanında...ahhh annelerimiz aslında en büyük destekçilerimiz onlar...allah hepsine uzun ömür ve sağlık versin bu bahsettiklerin içinde sana hak veriyorum hayaller çok güzel ama sonuç önemli olanı (gerçek yaşanılan)hayırlısı olur inşallah canım a.s.

bişey söylicem kızlar ben daha iğneleri vurunuyom benim eşim hiç bi iş yaptırmıyo bana geçen bi baktım bulaşıkları yıkıyo hiç beklemezdim benim eşim biraz taş fırın derlerya o erkeklerden ama taş fırınlıktan eser kalmadı canım daha erken diyorum transferden sonra yatayım olsun diyo biz işimizi garantiye alalım diyo ve allah razı olsun eşimden sorun bende ve birkere dahi ima bile etmedi hep beni yatıştırdı hayırlısı diyor hep çocuğumuz olupta hayırsız olcağına olmasın üzülme diyor zaten eşim olmasada başka biri olsa ben dayanamazdım ölürdüm heralde onun desteğiyle yola devam ediyorum bebişim bana gelene kadar devam

benim eşimde komiksırnaşık şey hiç kendini kaptırmıyormuş gibi görünüyor.ama içinde ne hayaller var hepsinin farkındayım.sağolsun bu güne dek yanımdan hiç ayrılmadı çok yardımı dokunuyor özellikle bu sıralar pek bii rahatım :) diyorum şu sonuç tarihini biraz ertelesem daha geç bir tarihe :))))) anneminde hakkını yiyemem doğrusu allah razı olsun hep yanımda idi oda.dün bebişlerimize dokunduk çok duygulandım yawsenağlama. inşallah sonuçlarımız iyi olur kızlar.:içelim:

ılk tarnsferden cıktıgımda eşimle tartıstık ya aslında hıc tartısan bı cıft degılızdır tartısmamız cok nadırdır yanı oldu vala ne yapalımsengözlerimebaksanab
evde cok yardımcı oldu yanımda sıgara ecmedı hıc bırakmıstım
degerlerım 37 cıktı hamıleydım sonra dustu degerlerım ıyıce ve bıttı
sımdı donrurulmus embıryo tarnsferım olucak bı hafta kadar sonra ınsallah
her konuda cok yarımcı oluyo ınanılmaz sevkat gösterılerı var evde -tatlicadiarzu-
allahtan hep hayırlısını ıstıyorum hayırlısı ıse nasıp etsın ınsallah kaydirigubbakcemile5

maşallah nevracım olumsuz düşünme daha çok erken ben inanıyorum olacak....

Canım sağol...a.s.
Benimki birazda olumsuz düşünmekten çok korku aslında...İnşallah herşey iyi olur hepimiz için dua ediyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…