Transfer sonrası Fraxiparine kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 32kelebek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3

32kelebek

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir kadınlar kulubünü izliyorum. tüp bebek bölümündeki paylaşımları çok beğeniyordum. 1 başarısız mikro denemesinden sonra dün dondurulmuş embriyolarla bir transfer yaşadım. Bakalım geriye sayıyoruz.
Ama kafama takılan bir şey oldu. transfer sonrası doktorum fraxiparine iğne kullanımına başlattı. daha önce kullanmamıştım. aranızda dondurulmuş embriyo transferi sonrası bu iğneyi kullanan oldu mu merak ettim?cevaplarınızı beklerim.
Teşekkürler...

32kelebek arkadaşım, ben henüz dondurulmuş embriyo transferimi yaptırmadım, bir ay sonra yapılacak diye hesaplıyorum ama bildiğim kadarıyla hem vücudu hamileliğe alıştırmak için, hem de bağışıklık sisteminin bebeği reddetmemesini sağlamak için ilaçlar veriyorlar. Firmadan firmaya bu ilaçların isimleri farklı olabliiyor ama içerikleri ve fonksiyonları genelde aynı.

ben kullanmıştım 2 tedavimde. yalnız transfer sonrası değil. ohss olmuştum transferim ertelendi sonrasında doktorum kan pıhtılaşmasını önlemek için fraxiparini verdiğini söylemişti. 7 gün kullandım.
zaten transfer sonra coraspin felan veriyorlar kanı sulandırmak için büyük ihtimal doktorun ondan dolayı vermiştir sanada.

canım bende dondurulmuşlarla 7 haftalık hamileyim. ama ben prognex kullanmıştım.....Dr.bir bildiği vardır merak etme.....

canım fraxiparine birçok kişiye veriliyor transferden sonra özellikle pıhtılaşma problemleri olanlara daha çok veriliyor... yani doktor aspirini yetersiz gördüğü durumlarda kanı sulandırmak için iğne şeklinde olanı veriliyor... ben hem bunu hemde coraspin kullanıyorum...

ben kullandım
pıhtılasma sorunum vardı benım halada kullanıyorum bebıs dogana kadarda devam edecegız ıns
bır sorun olmasada kanı sulandırmak ıcın onlem olarak verıyor dr lar

32kelebek arkadasım, doktorun bu ilacı kullandığına göre, senin pıhtılasma sorunun tespit edilmismiydi? ben de dondurulmuslarla deniycem ama doktorum testler için erken dedi ama yaptırmak istiyorum. sizin nasıl olmustu kızlar?

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. ancak bakabildim cevaplara. ben de kan pıhtılaşması sorununda verildiğini okudum internette. ama ben de öyle bir test vs yapılmadığı için genel bir uygulamamı diye merak ettim. dondurulmuş transferlerde genelde veriyoruz gibi bir açıklama aldım çünkü.
evet haymatlos haklısın. sana da transferinde başarılar diliyorum.
gelincik238
coraspini de kullanıyorum. bu ekstradan verildi bu sefer. bakalım her türlü ihtimali deniyorlar sanırım. 2. deneme olduğundan...
deryahmet
seni tebrik ederim. inşallah sağlıkla sonuna ulaşırsın. progynexi ben de kullanıyorum zaten. bekliycem sonucunu =)
witch26
sanırım seninle benzeşiyor durumumuz :) yani kan pıhtılaşması ile ilgili bir sorun tespiti yok ama 1. denemede goktor %80 başarı beklerken olmayınca 2. denemede işidaha da garantiye almak istedi sanırım.
iipek
seni de çok tebrik ederim. sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.
beklemede2009
dediğim gibi tespit edilen bir şey yok bende ama bu da bir ihtimal gibi düşündüğünden kullanrıyor sanırım.
bekliyorum yani kızlar. haftaya sonuç belli olucak inşallahh hayırlısı...hepimiz için....:1rolleyes:

bende dondurulmuşlarımla hamileyim bendede pıhtılaşma var fraksiparin 06 ml kullanıyorum birde coraspin doğuma kadar kullanmam gerekiyomuş

Canim bahsettigin igneyi Fraxiparin 0,4 ml. ben de kullaniyorum ..

Ben daha önce kan pihtilasmasi nedeniyle bir gebelik kaybettigim icin önerdi doktorum ..

Tabi bu kan pihtilasmasinin sende olup olmadigini ilaci kullanmaya baslamadan önce inceliyorlarr ..

Yalniz doktorunun sana bir test yapip yapmadan igneyi baslatmasi tuhaff ... fisfisfis

Canım ben de tüp bebek hemşiresiyim sana şöyle açıklıyayım sürekli başarısızlık elde edilen tüp bebek hastalarında %90 fragmin veya fraxiparine veya clexane dediğimiz iğnelerden başlarız
pıhtılaşma testi yapmamız bir anlam ifade etmez
bizim için önemli olan rahimin kanlanmasını arttırmaktır bu yönde bir sıkıntın olmasın

evet içim rahatladı :)hani test yapılmadan öyle iğne miğne başlayınca merak etmiştim.
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
pazartesi işe başlıycam inşallah. kafam dağılmış olur :) sonra bin tane şey gelio insanın aklına...beklemeye devam..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…