Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de perşembe gün 5. Gün embriyosu transfer edildi. Test yapmamak için zor duruyorumMerhabalar. Benim dün transferim yapıldı. İki tane 6. Gün embriyosu. Aslında 6. Gün embriyolarıyla ilgili çok bilgim yok embriyolog iyi kalitesi dedi. Günler geçmiyor sizlerde durum nasıl?
Ben de çarşamba günü oldum ama test günümü bekleyecem cumartesi test günüm sizin ne zamanBenim de perşembe gün 5. Gün embriyosu transfer edildi. Test yapmamak için zor duruyorum
Zaman geçmek bilmiyor ...Benimde 2.gün cok heyecanlıyım
Benim hiç belirtim yok olmadığı gibi Bugün bir de kahverengi kanamam geldi doktoruma söyledim Progestan 50 lik verdi onu da yaptım bakalım kısmetMerhabalar benimde geçen perşembe 5. Gün dondurulmuş tek embriyontransferim yapıldı. Cumartesi test günüm, duygularım karmakarışık. İlk transferim olduğu için de baya tecrübesizim. Günler geçmiyo, yarın evden çalışmaya başlıcam. Belirtileriniz var mı kızlar? İnşallah hepimiz pozitifi görürüz![]()
Pazartesi. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahBen de çarşamba günü oldum ama test günümü bekleyecem cumartesi test günüm sizin ne zaman
Benim de belirtim yok. Aslında sizle aynı gün transfer olmuşuz ama bana test günü pazartesi dediler. Benim de dondurulmuş tek embriyo transferi oldu.Merhabalar benimde geçen perşembe 5. Gün dondurulmuş tek embriyontransferim yapıldı. Cumartesi test günüm, duygularım karmakarışık. İlk transferim olduğu için de baya tecrübesizim. Günler geçmiyo, yarın evden çalışmaya başlıcam. Belirtileriniz var mı kızlar? İnşallah hepimiz pozitifi görürüz![]()
İnşallah sizin de sonucunu hayırlı olur Bugün kahverengi akıntım geldi moralim bozuldu biraz ama toparladım kendimiPazartesi. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah
Her zaman akıntı kötüye işaret olmuyor aslında moralinizi bozmayın. Her yazılana da aldırış etmeyin. Benim 4. Tedavim her biri birbirinden farklı geçiyor. Birinde olan birinde olmuyor. Sizin tedavi hikayeniz nasıl?İnşallah sizin de sonucunu hayırlı olur Bugün kahverengi akıntım geldi moralim bozuldu biraz ama toparladım kendimi
Benim de eşimde sperm azlığı var bu sebeple tüp bebek yaptık. İkinci denemede bi tane bulduk çok şükür. 3 buçuk yıllık evliydim ve 30 yaşındaydım doğum yaptığımda. Allah hayırlı olana gönlümüzü razı etsin. Bizler elimizden geleni yapıyoruz, çabalıyoruz şifa nerdedir arıyoruz. Sonuçları da müjdeli olsun inşallahHer zaman akıntı kötüye işaret olmuyor aslında moralinizi bozmayın. Her yazılana da aldırış etmeyin. Benim 4. Tedavim her biri birbirinden farklı geçiyor. Birinde olan birinde olmuyor. Sizin tedavi hikayeniz nasıl?
Benim de bu ikinci denemem. İlk denemem de dış gebelik oldu bir aya yakın sürekli kan verdim sonunda bir iğne vurdu doktorum ve dış gebelik sonlandı. 3 yıldır evliyiz eşimde sperm azlığı var. Benim de rahmim de kalınlaşma sorunu vardı çözüldü allahtan. İşte şimdi tekrardan bekliyorum inşallah kötü bir şey yoktur. Ama taktiri ilahi...
İnşallah ben de 35 yaşındayım Allah hayırlı olanı verecektir inşallahBenim de eşimde sperm azlığı var bu sebeple tüp bebek yaptık. İkinci denemede bi tane bulduk çok şükür. 3 buçuk yıllık evliydim ve 30 yaşındaydım doğum yaptığımda. Allah hayırlı olana gönlümüzü razı etsin. Bizler elimizden geleni yapıyoruz, çabalıyoruz şifa nerdedir arıyoruz. Sonuçları da müjdeli olsun inşallah![]()
Ben de şuan 34 yaşındayım. İnşallah ikizlerinizi kucaklarsınızİnşallah ben de 35 yaşındayım Allah hayırlı olanı verecektir inşallah![]()
İkiz zor aslında çok istemiyorum ama kısmet gelirlerse hoş gelirlerBen de şuan 34 yaşındayım. İnşallah ikizlerinizi kucaklarsınız![]()
Kahverengi lekelenme yerleşme olabilir yerleşme kanaması pembe ya da kahverengi lekelenme tarzında oluyor. İnşallah sonucun pozitif olurBenim hiç belirtim yok olmadığı gibi Bugün bir de kahverengi kanamam geldi doktoruma söyledim Progestan 50 lik verdi onu da yaptım bakalım kısmet
Ay inşallah herkes buna benzer şeyler yazdı ancak doktor progesteronu arttırdı belki o da yerleşme olarak gördüğü için arttırmıştır ne diyeyim kısmet inşallah yerleşme kanamasıdır hakkımızda hayırlısıKahverengi lekelenme yerleşme olabilir yerleşme kanaması pembe ya da kahverengi lekelenme tarzında oluyor. İnşallah sonucun pozitif olur
Bekarlığımdan beri en çok istediğim şeydi. Eğer ikiz olmuş olsaydı şuan yeniden tedavide olmazdım. Tabiki zor olur da ne bileyim çok isterdim ikiz kızlarım olsunİkiz zor aslında çok istemiyorum ama kısmet gelirlerse hoş gelirler![]()
Ben de başkasında çok seviyorum ama kendimde korkuyorum büyütmesi zor olur bakması zor olur diye. Ama komşumun var ikizleri kızlar çok tatlılar. İnşallah rabbim sana bu defa kısmet eder öyleyseBekarlığımdan beri en çok istediğim şeydi. Eğer ikiz olmuş olsaydı şuan yeniden tedavide olmazdım. Tabiki zor olur da ne bileyim çok isterdim ikiz kızlarım olsun![]()