Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

@bloom1
Nasilsin canim bebis nasil? Benim de her hafta nst başladı bugun gittim her sey yolunda gelmeye niyeti yok daha,2740 olmuş 35+0 old bugun bakalım 37 den sonra haftada iki nst olacakmış.Hayalim 8 Kasım dogum olarak ama inşallah o tarihe denk gelir
ozge2126 ozge2126 sen nasilsin
Valla bugün 13.günümüz. Çok güzel ve çok yorucuydu günler ☺️ İlk başlarda meme tutamadı ama şimdi emmeye başladı. Mama ve emzirmeyle devam ediyoruz.
Maşallah kilosu çok iyi senin kuşun. Aman geç doğsun, bizim bi sıkıntımız olmadı ama erken gelmesi ayrı bi stres.

Valla bugün 13.günümüz. Çok güzel ve çok yorucuydu günler ☺️ İlk başlarda meme tutamadı ama şimdi emmeye başladı. Mama ve emzirmeyle devam ediyoruz.
Maşallah kilosu çok iyi senin kuşun. Aman geç doğsun, bizim bi sıkıntımız olmadı ama erken gelmesi ayrı bi stres.
Masallah canim ne güzel bak sütün de gelmiş saglikla büyüsün bol bol emsin minnoş son haftalar iyice ağırlaşıyor insan ama evde bir de bir cocuk daha var her zaman dinlenemiyorsun da...Bakalım doktor 5 Kasımdan sonra alalım dedi.Erken dogum da sayılmaz seninki masallah bundan sonrası büyümesini izlemek keyifle😍

Merhaba canim bugun son kontrole gittim pazartesi alacak doktor 38+4 olacağız pazartesi 😊Sen nasılsın bebis nasil?
Hadi bakalım çok az kalmış, sağlıkla gelsin minik kuş :) bizde de yoğun geçiyor günler, ilk zamanlar sessizdi şimdi ağlamalar, gazlar başladı. Uğraşıyoruz tüm gün :)

Selam kızlar 💖
Benim hamilelik maratonum erken doğum ile 15 ekimde bitti 🙏 prematüre bir kızım oldu çok şükür herşey yolunda gitti sezeryan için yapılan epitural tutmadı genel anestezi ile doğum yaptım biraz zor geçmiş doğumum ama ben uyuyordum ( kan çok kaybetmişim)
Neyse bir aylık Umay Bade adında bir kızım var
İlk günden bu güne kadar inişlerimiz çıkışlarımız oldu...( çok sık girip okuyamıyorum malum sebepten 🙃😘)
Doğum vs için ufak tavsiyelerim;
Süt sağma makinesi ( erken doğum şüphesi varsa kesin hazır edin)
Gümüş uç
Emzik
Bebek çorabı ( doğum çantası için değil bebeğin elleri için 🤤)
Mustela pişik kremi sudocrem civalı ilk zamanlar mustela öneririm
Gebelik için bence gecelikten çok üst düğmeli alt üst takım daha pratik oldu benim için
Gecelikte alıyorsanız göğsünüz rahat çıkıyor mu kontrol edin
Sütyen giymek ( ödem olunca çok zor oldu benim için) onun yerine saran atlet aldım hem sıcak tutmasıda çok daha iyi oldu
Dudak kremi ve pipetli şişe çok susadım çok dudaklarım kuruda hastanede
Evde geçirdiklerimide bir daha ki severe yazarım uyandı küçük hanım 🥰
Doktor ve hastane önerim nişantası Amerikan
Oluş Api ( benim doktorumun hocası) kendisi ciddi durumlarımda ikinci doktorum oldu bilgisi deneyimi yaklaşımı çok çok iyiydi , benim doktorum Ayşe Telce Gürbüz Küçükceran çok tatlı bir doktor pozitif enerjisi çok yüksek 💖💖💖

Ben de 8 Kasımda dogum yaptım oğlumu kucağıma aldım.Cok sukur ikimiz de iyiyiz,yenidoğan modunda gidiyoruz.Arada lohusa depresyonu vuruyor gibi ama geçecek inşallah o da

Back
X