Bilmiyorum kendimi suçluyorum bir de öncesinde bense rahimde sıvı görüldü ve embriyo donduruldu sonra histeroskobimi ne yapıldı sonra östrojen falan yine sıvı görüldü yine ertelendi bu defa başka ilaç kullandım östrojen bir çeşidi galiba 5 gün sabah akşam kullandım yine sıvı görüldü transferden önce sıvı kataterle çekildi ama bence yine sıvı oldu ve tutmadı aslında doktor hatasıda var yani o kadar para veriyoruz sonuçta umutlanıyoruz ama ne bilim bu sıvı denen lanet neyse ikide bir çıktı sebebini bilmiyorum söylemediler rahim filmi de çekildim normalde canın acırmis ben bi şey hissetmedim acaba diyorum baştan savma mı çekildi belki kaçak vardı tüplerde ne bilim bir de özele gittim nasip mi değilmiş ben salağın yüzünden mi olmadı valla inanırmısınız bitmis haldeyim umutlarım yıkıldı kendimi o kadar inandırmışım ki olacak olacak hamileyim diye diye şuan bombk bi boşluktayım intihar bilr düşünüyorum yani eşime dedim ayrılalım sen yeniden evlen çünkü o çok çocuk istiyor bir de üzülme falan hani demedi teselli bile etmedi ben onu ettim bana destek olan böle olmadı