• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası gün gün belirtiler

Kaçıncı gündeydiniz ki idar testlerine asla güvenmeyin ben ilk transferimde çok ağrılı bir dönem geçirdim kesin tuttu diye düşünmüştüm testi yaptım pozitif gördüm kan verdim negatifti çok şaşıyor idrar testleri
İnşallah dediğiniz gibi olur

Çok üzüldüm rabbim sonraki denemende nasip etsin inşallah çok zor tutmadıkça insan umutsuzluğa kitleniyor gerçekten inşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin ama gerçekten şunu çok içten söylüyorum size ne olur transfer sonrası stres yapmayın bakın bende hiçbir sorun olmadığını söylüyorlardı sadece stres yüzünden olduğunu söyledi bütün doktorlar 2 yıl boyunca gerçekten tutan transferimde ablamda kaldım çocukları vs sürekli muhabbet yattım ama düşünmeye fırsatım kalmıyordu stres yapmadım stres çok önemli insanın elinde değil farkındayım tuttu mu tutmadı mı düşüncesi insanı mahvediyor ama mümkün olduğunca düşünmeyin. Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin.
Bilmiyorum kendimi suçluyorum bir de öncesinde bense rahimde sıvı görüldü ve embriyo donduruldu sonra histeroskobimi ne yapıldı sonra östrojen falan yine sıvı görüldü yine ertelendi bu defa başka ilaç kullandım östrojen bir çeşidi galiba 5 gün sabah akşam kullandım yine sıvı görüldü transferden önce sıvı kataterle çekildi ama bence yine sıvı oldu ve tutmadı aslında doktor hatasıda var yani o kadar para veriyoruz sonuçta umutlanıyoruz ama ne bilim bu sıvı denen lanet neyse ikide bir çıktı sebebini bilmiyorum söylemediler rahim filmi de çekildim normalde canın acırmis ben bi şey hissetmedim acaba diyorum baştan savma mı çekildi belki kaçak vardı tüplerde ne bilim bir de özele gittim nasip mi değilmiş ben salağın yüzünden mi olmadı valla inanırmısınız bitmis haldeyim umutlarım yıkıldı kendimi o kadar inandırmışım ki olacak olacak hamileyim diye diye şuan bombk bi boşluktayım intihar bilr düşünüyorum yani eşime dedim ayrılalım sen yeniden evlen çünkü o çok çocuk istiyor bir de üzülme falan hani demedi teselli bile etmedi ben onu ettim bana destek olan böle olmadı

Yaaaa acaba tutmamasina debep ne gerçekten ya em riyo neden tutunmuyor
Bende bilmiyorum sorun ne doktor mu anlamadı ben mi bi halt ettim 3.gün diye mi yoksa embriyo kalitelimi değildi 8h dendi ne demek onu da bilmiyorum zaten

Bende bilmiyorum sorun ne doktor mu anlamadı ben mi bi halt ettim 3.gün diye mi yoksa embriyo kalitelimi değildi 8h dendi ne demek onu da bilmiyorum zaten
Ilkide 3. Gün tazsydi 2. 6. Gün 3bb dedi ana transferde 4 falan diyorlardı cok iyi dedi Muane ediyor birsey yok vallahi bahcecide yaptim iyi yerde olsun diye

Benım başıma gelen şeyleri size örnek vererek yazdım ben kimisi sizin gibi olumlu düşünmeyebilir testte pozitif görüp kanda negatif görüpte çok üzülen insan var
Sizde haklısınız aslında Bende o üzülen insanlardanim aslında bakacak olursanız ve hala da öyleyim dün transfer oldum ve hala belirti arıyorum şuan ister istemez insanın içi içini yiyo bakmak görmek bir belirti bulmak istiyo çünkü zaman başka türlü gecmiyo en azından içten içe olumlama yapmak istiyo insan ama demek istediğim sonucu negatif olursa ister belirti arasın okusun okumasin her bekleyen insan üzülür sadece burda yazmasiyla uzulmuyo insanlar. Yani benim düşüncem şu kadınlar kulübübdr ben böyle okumuştum hamileydim ben neden negatif demiyo kimse hiçbir zaman bunu demek istiyorum. O negatif gördüğümüzde hiçbirimizin aklına burda yazanlar yada burası gelmiyo. Ama genel manada dediğim gibi seninde hakkın var soylediklerinde benimde kafam karışık şuan yanlış bir şey soylediysem kusura bakmayın

Ilkide 3. Gün tazsydi 2. 6. Gün 3bb dedi ana transferde 4 falan diyorlardı cok iyi dedi Muane ediyor birsey yok vallahi bahcecide yaptim iyi yerde olsun diye
Benim embriyolara da iyi güzel dediler laf olsun diye mi dediler artık bilmiyorum donmuş transfer diye mi onu da bilmiyorum bende novafertile gittim özel iyi olur diye olmadı.

Benim embriyolara da iyi güzel dediler laf olsun diye mi dediler artık bilmiyorum donmuş transfer diye mi onu da bilmiyorum bende novafertile gittim özel iyi olur diye olmadı.
Benimkide 2 gun sonra kan vericem vericem ama.evdeki test negatif göbeğim şişti igne yapamaz hale geldi kanıyor hep ya neden yarabbim bizde evlat ver

Bilmiyorum kendimi suçluyorum bir de öncesinde bense rahimde sıvı görüldü ve embriyo donduruldu sonra histeroskobimi ne yapıldı sonra östrojen falan yine sıvı görüldü yine ertelendi bu defa başka ilaç kullandım östrojen bir çeşidi galiba 5 gün sabah akşam kullandım yine sıvı görüldü transferden önce sıvı kataterle çekildi ama bence yine sıvı oldu ve tutmadı aslında doktor hatasıda var yani o kadar para veriyoruz sonuçta umutlanıyoruz ama ne bilim bu sıvı denen lanet neyse ikide bir çıktı sebebini bilmiyorum söylemediler rahim filmi de çekildim normalde canın acırmis ben bi şey hissetmedim acaba diyorum baştan savma mı çekildi belki kaçak vardı tüplerde ne bilim bir de özele gittim nasip mi değilmiş ben salağın yüzünden mi olmadı valla inanırmısınız bitmis haldeyim umutlarım yıkıldı kendimi o kadar inandırmışım ki olacak olacak hamileyim diye diye şuan bombk bi boşluktayım intihar bilr düşünüyorum yani eşime dedim ayrılalım sen yeniden evlen çünkü o çok çocuk istiyor bir de üzülme falan hani demedi teselli bile etmedi ben onu ettim bana destek olan böle olmadı
Gerçekten çok üzüldüm okudukça üzüldüm ama senin bilgin yeterli değilki kendini neden suçluyorsun bak benimde birsürü başarısızlıklarım oldu hatta ilk isim vermiycem çok çok iyi bi doktora gittim bana rahminde 1mm polip var almamız lazım dedi 1cm den aşağı alınmıyor normalde sonra nadiye hocaya başladım acıbadem ilk transferim tutmadı hocaya çok söyledim polip yüzündenmi diye ısrarla hayır o çok minik dedi sonraki teansferim tuttu yani doktorlar bilgili oluyorlar onlara güven tutmayınca tutmuyor işte zamanı değilmiş demekki benimde eşim ilk tutmayan transferimde geldi sarıldı falan ama ben ağlarken o öteki odadaydı günlerce kendime gelemedim sende salma kendini herşey allahtan intihar falan allah korussun düşünme öyle şeyler bak benim ablam yıllarca uğraştı olmadı sorun yoktu sonra başka sebeplerden ayrıldı başkasıyla evlendi 5 ayda hamile kaldı kırk yaşında bazen bazı seylerin zamanı vardır umutsuzluğa kapılma lütfen dua et bol bol

Birde rahim filminde eskiden ağrı oluyormuş artık olmuyor bendede olmadı lütfen umutsuzluğa kapılma ve vazgeçme

Benimkide 2 gun sonra kan vericem vericem ama.evdeki test negatif göbeğim şişti igne yapamaz hale geldi kanıyor hep ya neden yarabbim bizde evlat ver
İnşallah seninki olumlu olur sonuçta heves ediyoruz umut falan ne bilim İnşallah sen mutlu olursun bende belirti aradım vardı ama demek ki ilaçtan zaten o fitil hamilelik hormonu olduğu için olmasanda hamile gibi hissediyorsun benimde karnım mosmor kimi yeri ödem Allah sonumuzu hayır etsin

Gerçekten çok üzüldüm okudukça üzüldüm ama senin bilgin yeterli değilki kendini neden suçluyorsun bak benimde birsürü başarısızlıklarım oldu hatta ilk isim vermiycem çok çok iyi bi doktora gittim bana rahminde 1mm polip var almamız lazım dedi 1cm den aşağı alınmıyor normalde sonra nadiye hocaya başladım acıbadem ilk transferim tutmadı hocaya çok söyledim polip yüzündenmi diye ısrarla hayır o çok minik dedi sonraki teansferim tuttu yani doktorlar bilgili oluyorlar onlara güven tutmayınca tutmuyor işte zamanı değilmiş demekki benimde eşim ilk tutmayan transferimde geldi sarıldı falan ama ben ağlarken o öteki odadaydı günlerce kendime gelemedim sende salma kendini herşey allahtan intihar falan allah korussun düşünme öyle şeyler bak benim ablam yıllarca uğraştı olmadı sorun yoktu sonra başka sebeplerden ayrıldı başkasıyla evlendi 5 ayda hamile kaldı kırk yaşında bazen bazı seylerin zamanı vardır umutsuzluğa kapılma lütfen dua et bol bol
Bu benim 2 evliliğim işin kötü yanı ben tüplerimi bağlattım genç yaşta doktor bağlayalım yeniden açtırırsın doğal yolla hamile kalırsın dedi ben uyar akıllı da kabul ettim sonra o eşimden ayrıldım bununla evlendim sonra tüpleri açtırdım açtırdığım doktor dedi boşuna ameliyat olma geri kapanır ben hâla inanmıyorum ilk bağlayan olur dedi ya burnumun dikine gidiyorum yok açalım bilmem ne meğersem öyle bir şey yokmuş geri açılıp hamile kalma önceki evliliğimden çocuğum var ama bundan yok 5 yıllık evliyim çok istedim olsun rüyalarıma bile girdi inançlı biriyim teheccüt namazımı kılmadım 2 bin ihlas mı okumadım günlerim zikir çekerek geçti kendimi çok inandırdım şartlandırdım olcak gözüyle baktım hep bir şeyi çok istersende olmazmış belki de ondan olmadı umudumu yitirmedim bu sefer üniversite hastanesinde denicem bilmiyorum orası nasıl olcak şuan biraz toparladım ama ne kadar toparlaya bilirsem evlatlıkda olur yetimhanede bir sürü bebek var isterim ama eşim ve ailesi istemez ne bilim ne halt yiyeceğimi şaşırmış durumdayım desem daha doğru olur.

Senin eşin sarılmış teselli etmiş bende biraz teselli görseydim belki bu kadar kötü olmazdım arayıp soranlara bile yalan söyledim beni teselli ediyor üzülme canımız sağ yine deneriz dünyanın sonu değil ya diyor dedim oysa bunların hiç biri olmadı tam tersi ben teselli ettim kendimi suçlu gördüğüm için galiba

İnşallah seninki olumlu olur sonuçta heves ediyoruz umut falan ne bilim İnşallah sen mutlu olursun bende belirti aradım vardı ama demek ki ilaçtan zaten o fitil hamilelik hormonu olduğu için olmasanda hamile gibi hissediyorsun benimde karnım mosmor kimi yeri ödem Allah sonumuzu hayır etsin
İnşallah canim ya bakicam artık niye tutmuyordiye

Back
X