Erkek İnfertilitesi Transfer sonrası gün sayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar transferden sonra verilen kan sulandırıcı iğneler göbeğimde kırmızı leke yaptı benimle aynı durumu yaşayan gebe adayı var mı:)

Benimde transferimin 9. Günü kan verdim öğleden sonra çıkacak Rabbim nasip eder inşallah hepimize.

çok sevindim canım darısı başımıza ben şubat 12de test yaptıracağım senin bu sayfada işin bitti artık:)
Allah razı olsun canım. İnşallah sende güzel haberler verirsin canım. Kalayım ben burda ya sizlerinde güzel haberlerinizi alayım inşallah :) :)

Merhaba hanimlar. Bende 29 ocak ta transfer oldum. Bugün 5. Günümdü ama günler geçmiyor bi türlü. Düne kadar sanki belirtiler vardi kasik ağrısı filân bugün bisey yok sanki.

Transferimin 7.günü çok şiştim karnım patlayacak ve adet öncesi gerginlik gibi stresimde başladı adet olacağım diye korkuyorum

Transferimin 7.günü çok şiştim karnım patlayacak ve adet öncesi gerginlik gibi stresimde başladı adet olacağım diye korkuyorum
Benimde 5. Gün öyle olmuştu karnım çok şişti nefes alamiyodum sanki ama geçti şimdi ara ara kasigimda batma oluyo sadece 9. Gunumdeyim bende. Inşallah hayırlı heberler alırız.

Back
X