- 30 Ocak 2019
- 5
- 5
- 1
- 36
- Konu Sahibi Papatya2401
Merhaba güzel anneler ben transferimin 6. Günü deyim. Gelin bitmek bilmeyen günleri beraber sayalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 6. Gün. Lekelenmem oldu çok korktum. Çok ağladım İnş kanama devam etmez dedim.çok şükür etmedi. İnş benimledirlerbenimde transferimin 1.günü çok heyecanlı ya bakalım sonuç hayırlısıyla ne olacak:)
lekelenme normal canım gördüğümüz tedaviden dolayı..kanama olursa doktoru arayacağız:)panik yok herşey yolundaBenim 6. Gün. Lekelenmem oldu çok korktum. Çok ağladım İnş kanama devam etmez dedim.çok şükür etmedi. İnş benimledirler
benimde transferimin 2.gün 3.gün embriyosu transfer edildi .rahim içi yerleşmesi blastosist 5.gün olur sanırım:)Merhaba güzel anneler ben transferimin 6. Günü deyim. Gelin bitmek bilmeyen günleri beraber sayalım
Ben varım canım küçük kırmızı noktalar oluşuyorkızlar transferden sonra verilen kan sulandırıcı iğneler göbeğimde kırmızı leke yaptı benimle aynı durumu yaşayan gebe adayı var mı:)
bunlar sonradan geçer inşaalllah:)hep böyle mi kalcakBen varım canım küçük kırmızı noktalar oluşuyor
Canım orasını bilmiyorum hayırlı güzel haberler alalımda tek kalsın ben razıyım :)bunlar sonradan geçer inşaalllah:)hep böyle mi kalcak
sonucu aldın mı canım nasıl:)Benimde transferimin 9. Günü kan verdim öğleden sonra çıkacak Rabbim nasip eder inşallah hepimize.
Canım aldım sonucum 79 çıktı ama progesteron hormonu biraz düşük 2 gün sonra tekrar yapıcaz testisonucu aldın mı canım nasıl:)
hayırlısı canım haberlerini bekliyoruz:)Canım aldım sonucum 79 çıktı ama progesteron hormonu biraz düşük 2 gün sonra tekrar yapıcaz testi
İnşallah canım. Kendi doktoruma gönderdim sonucu gözün aydın dedi :)hayırlısı canım haberlerini bekliyoruz:)
çok sevindim canım darısı başımıza ben şubat 12de test yaptıracağım senin bu sayfada işin bitti artık:)İnşallah canım. Kendi doktoruma gönderdim sonucu gözün aydın dedi :)
Allah razı olsun canım. İnşallah sende güzel haberler verirsin canım. Kalayım ben burda ya sizlerinde güzel haberlerinizi alayım inşallah :) :)çok sevindim canım darısı başımıza ben şubat 12de test yaptıracağım senin bu sayfada işin bitti artık:)
Benimde 5. Gün öyle olmuştu karnım çok şişti nefes alamiyodum sanki ama geçti şimdi ara ara kasigimda batma oluyo sadece 9. Gunumdeyim bende. Inşallah hayırlı heberler alırız.Transferimin 7.günü çok şiştim karnım patlayacak ve adet öncesi gerginlik gibi stresimde başladı adet olacağım diye korkuyorum
İnşallah hayırlı haberleri alırız sizin az kalmışBenimde 5. Gün öyle olmuştu karnım çok şişti nefes alamiyodum sanki ama geçti şimdi ara ara kasigimda batma oluyo sadece 9. Gunumdeyim bende. Inşallah hayırlı heberler alırız.