• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası hafıf ateş normal mı

helike

Türkçe özürlü bir yabanci
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
48
0
86
İçel Mersin
Merhabalar arkadaşlar,

Dün transferim oldu. 3 tane blastokıst (5. gün) yerleştırıldı. Bir tanesı özellikle çok güzeldi. Test günüm 9 gün sonra. Doktor da hamile kalacağımı kesin gözle bakıyor fakat bu sabah uyandığımda biraz ateşım var. Yanaklarım kıpkırmızı oldular. Bu acaba normal mıdır? Üşütmüş olamam cünkü çok dikkat ediyorum ayrıca bol bol meyve yiyorum. Ayrıca ıştahım yerinde :)
Doktor bana progestran verdı (günde 3 defa 2 kapsul), bebe aspirin, folibol ve climara patch. Dün de celestone vuruldu transferden sonra. Acaba şu andaki durumum ilaçlardan dolayı mıdır?

Tecrubeli olan var mı?

Teşekkürler şimdiden...Allah herkese hayırlı evlatlar versın.

canım ....inş bebişine kavuşursun hayırlı ols.............bence ateş hıssetmen normal bende öle hıssederdım ama yınede devam ederse bı ölç ateşını .............hormonlar çok yuklenıyoo bazı kışılerde farkılı tesır oluyoo.............rabbım herkesın yardımcısı ols..............kendıne ıyı bak

Merhabalar arkadaşlar,

Dün transferim oldu. 3 tane blastokıst (5. gün) yerleştırıldı. Bir tanesı özellikle çok güzeldi. Test günüm 9 gün sonra. Doktor da hamile kalacağımı kesin gözle bakıyor fakat bu sabah uyandığımda biraz ateşım var. Yanaklarım kıpkırmızı oldular. Bu acaba normal mıdır? Üşütmüş olamam cünkü çok dikkat ediyorum ayrıca bol bol meyve yiyorum. Ayrıca ıştahım yerinde :)
Doktor bana progestran verdı (günde 3 defa 2 kapsul), bebe aspirin, folibol ve climara patch. Dün de celestone vuruldu transferden sonra. Acaba şu andaki durumum ilaçlardan dolayı mıdır?

Tecrubeli olan var mı?

Teşekkürler şimdiden...Allah herkese hayırlı evlatlar versın.

öncelikle tedavin hayırlı olsun cnm.benimde 4 nisanda 3 adet blastokist embriyoyla transferim oldu.benimde 6 gün sonra test günüm.evet hafif ateş oluyor cnm sıkıntı yapma ama sürekli kontrol et çok artarsa doktorunla mutlaka görüş.ateşin yükselmesi iyi değil biliyorsun.bende progesteron kullanıyorum 3ad.günde 3 defa.folbiol coraspin kullanıyorum.hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.ben transferin 6.günü test yaptım.idrarda çıktı.sonra kanda baktırdım.kandada çıktı ama ben normal test günümü bekliyorum.hayırlı olsun tekrar.

Çok teşekkürler yardımlarınız için. Ateşim düştü zaten, şu anda iyiyim. Umarım tekrar yükselmez :)

Özgezurma: Hayırlı olsun ve tebrikler positif sonuç için :) Adına çok sevindim ve umarım Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasıp eder. :) Insallah ben de aynı güzel sonuçları alırım.

Back
X