- 1 Mayıs 2022
- 16
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Rengin aslan
-
Ben çizgiyi net görüyorum :)Kızlar merhaba. 5.gun embriyosu yapıldı bana. Bugün transferimin 8. Günü. Dün dayanamayıp idrar testi yaptım. İlk dakikalarda hatta saatlerde ikinci çizgi belli belirsizdi bugün dahada belirginlesmis. Sizce hamilemiyim ilk halini ve bı sonraki günün resmini gönderiyorum.yorum yapabilirseniz çok sevinirim
Çok teşekkürler bu arada yeni üye oldum ilk kez konu açtımBen çizgiyi net görüyorum :)
Ben de görüyorum çizgiyiÇok teşekkürler bu arada yeni üye oldum ilk kez konu açtımetiket yapmam gerekir mi acaba henüz yazan olmadı tabi sizin dışınızda
Yok adımı soyadimi tamamen değiştirdim çok teşekkür ederimBen de görüyorum çizgiyiİnşallah güzel haberler alırsınız. Herhangi bir etiket yapmanıza gerek yok, postunuzu okuyanlar cevap yazacaktır. Benden ufak bir tavsiye; kullanıcı adınız gerçek isminiz ise değiştirin bence. Burası herkese açık bir platform olduğu için sıkıntı çıkmasın
Bende transferden hemen önce ilk defa üye oldum. Araştırma yaparken hep karşıma çıkıyordu. Etiket vs anlamıyorumÇok teşekkürler bu arada yeni üye oldum ilk kez konu açtımetiket yapmam gerekir mi acaba henüz yazan olmadı tabi sizin dışınızda
Transfer oldunuz muBende transferden hemen önce ilk defa üye oldum. Araştırma yaparken hep karşıma çıkıyordu. Etiket vs anlamıyorummerak ettiklerimi soruyorum, insanların başına gelenleri okuyorum
Evet 3. GünümTransfer oldunuz mu
Nasil hissediyorsunuz? Benim kasık ağrılarım vardı. Şimdide batmalar oluyor ben pskopatca idrar testi yapıyorum hala şuan ikinci çizgi hiç çıkmadı mesela. Umarım kimyasal gebelik değildir.Evet 3. Günüm
Hiç test yapmayı düşünmüyorum 12. Gün gelince gider kan veririm. İğne yerlerim ağrıyor. Herkesin belirtisi farklı olabiliyor diye dikkat etmiyorum. Yüklediğin fotoda 2. Çizgi görünüyor neden kimyasal olsunNasil hissediyorsunuz? Benim kasık ağrılarım vardı. Şimdide batmalar oluyor ben pskopatca idrar testi yapıyorum hala şuan ikinci çizgi hiç çıkmadı mesela. Umarım kimyasal gebelik değildir.
İğneyi yapınca 5 10 sn ovalıyorum dağılsın orda donmasın diye o kadar. Delik deşik olduk zaten. Alıştım bir anda sokup hızlı sıkıp çekiyorumÇünkü onun peşine iki saat sonra bidaha yaptım aşırı silik çıktı. Bencede yapmayın. İğne yerleri mahvediyor ben geceleri yatamiyorum ustune hep ödem oldu günde 10 kez masaj yapın diyolar bilginiz olsun
İnşallah sağlıkla bebisinize kavuşursunuzİğneyi yapınca 5 10 sn ovalıyorum dağılsın orda donmasın diye o kadar. Delik deşik olduk zaten. Alıştım bir anda sokup hızlı sıkıp çekiyorum
Benimde 3 günüm kaldı kan testi vermemeYabancı dizi buldum onu izliyor vakit geçiriyorum. Bazen 101 oynuyorum. Bazen bilgisayardan işlerim var onları yapıyorum bazen uyuyorum. Vakit geçiyor şükür. Kafanı dağıtacak bişe bul bu kadar test yaparsan zaten stres olur gebe kalmayı zorlaştırrsın. Allah hayırla pozitif sonuçlar göstersin
Amin. İnşallah ikimiz de bebelerimize kavuşuruz. Yaptırırsanız kan sonucunu da yazınİnşallah sağlıkla bebisinize kavuşursunuz
TabikiAmin. İnşallah ikimiz de bebelerimize kavuşuruz. Yaptırırsanız kan sonucunu da yazın
Sonuç ne oldu, yüzümüz gülsün inşallah :)Tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?