Transfer sonrası hamilelik

Rengin aslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2022
16
7
1
35
Kızlar merhaba. 5.gun embriyosu yapıldı bana. Bugün transferimin 8. Günü. Dün dayanamayıp idrar testi yaptım. İlk dakikalarda hatta saatlerde ikinci çizgi belli belirsizdi bugün dahada belirginlesmis. Sizce hamilemiyim ilk halini ve bı sonraki günün resmini gönderiyorum.yorum yapabilirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20220501_125713.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_20220430_164318.webp
    92,8 KB · Görüntüleme: 136
Ben çizgiyi net görüyorum :)

Çok teşekkürler bu arada yeni üye oldum ilk kez konu açtım etiket yapmam gerekir mi acaba henüz yazan olmadı tabi sizin dışınızda
Ben de görüyorum çizgiyi İnşallah güzel haberler alırsınız. Herhangi bir etiket yapmanıza gerek yok, postunuzu okuyanlar cevap yazacaktır. Benden ufak bir tavsiye; kullanıcı adınız gerçek isminiz ise değiştirin bence. Burası herkese açık bir platform olduğu için sıkıntı çıkmasın

Yok adımı soyadimi tamamen değiştirdim çok teşekkür ederim

Çok teşekkürler bu arada yeni üye oldum ilk kez konu açtım etiket yapmam gerekir mi acaba henüz yazan olmadı tabi sizin dışınızda
Bende transferden hemen önce ilk defa üye oldum. Araştırma yaparken hep karşıma çıkıyordu. Etiket vs anlamıyorum merak ettiklerimi soruyorum, insanların başına gelenleri okuyorum

Nasil hissediyorsunuz? Benim kasık ağrılarım vardı. Şimdide batmalar oluyor ben pskopatca idrar testi yapıyorum hala şuan ikinci çizgi hiç çıkmadı mesela. Umarım kimyasal gebelik değildir.
Hiç test yapmayı düşünmüyorum 12. Gün gelince gider kan veririm. İğne yerlerim ağrıyor. Herkesin belirtisi farklı olabiliyor diye dikkat etmiyorum. Yüklediğin fotoda 2. Çizgi görünüyor neden kimyasal olsun

Çünkü onun peşine iki saat sonra bidaha yaptım aşırı silik çıktı. Bencede yapmayın. İğne yerleri mahvediyor ben geceleri yatamiyorum ustune hep ödem oldu günde 10 kez masaj yapın diyolar bilginiz olsun

Yabancı dizi buldum onu izliyor vakit geçiriyorum. Bazen 101 oynuyorum. Bazen bilgisayardan işlerim var onları yapıyorum bazen uyuyorum. Vakit geçiyor şükür. Kafanı dağıtacak bişe bul bu kadar test yaparsan zaten stres olur gebe kalmayı zorlaştırrsın. Allah hayırla pozitif sonuçlar göstersin

İğneyi yapınca 5 10 sn ovalıyorum dağılsın orda donmasın diye o kadar. Delik deşik olduk zaten. Alıştım bir anda sokup hızlı sıkıp çekiyorum

Benimde 3 günüm kaldı kan testi vermemehayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…