Herkese iyi günler dilerim.Benim dün 5. Gün embriyo transferinin 10. Günüydü ve test günümdü. 5 yıldır deniyorum 40 yaşındayım,13. Denemem. Ve sonuç ilk kez pozitif.

bu süreyi hep kadınlar kulübü okuyarak bir umut arayarak geçirdim .Yarın ikinci testini yaptıracağız.Her ay belirti aramaktan ve bulmaktan helak olmuştum.
Arkadaşlar kesinlikle emin olabilirsiniz,hiç ama hiç bir belirtim olmadı. Ve ben dün testten önce nasılsa tutmadı diye boşuna birgün daha ilaç kullanmış olmayım diye iğne, haplarımı kullanmadım.sonucu öğrendikten sonra şoktan burnum kanadı ,panikle hapları içtim iğneleri yaptım. Elim ayağım buz kesti. Yarın tekrar beta HCG katlanmış mı diye test vereceğim

inşallah sağlıkla doğurup büyütmeyi Allah nasip etsin.Dileyen herkese hayırlı, sağlıklı,uzun ömürlü, hayırlı kaderli evlatlar versin Allah,bizlerede hayırlı anababa olmayı nasip etsin inşallah.Hala bir belirti yok. Test sonucu betahcg 265.

Arkadaşlar kesinlikle emin olabilirsiniz,hiç ama hiç bir belirtim olmadı. Ve ben dün testten önce nasılsa tutmadı diye boşuna birgün daha ilaç kullanmış olmayım diye iğne, haplarımı kullanmadım.sonucu öğrendikten sonra şoktan burnum kanadı ,panikle hapları içtim iğneleri yaptım. Elim ayağım buz kesti. Yarın tekrar beta HCG katlanmış mı diye test vereceğim