Transfer sonrasi hangi ilaclari kullandiniz

sevgilerimle

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
191
108
323
Almanya
Selam arkadaslar

herkes cesitli seyler diyor

siz transfer sonrasi ne kullandiniz?

mesela transfer sonrasi yeniden HCG ignesi yapildimi?

climara flaster

estrifam

antibiotik

kortison?????? ve daha daha......

cevap verirseniz sevinirim

canım crinone progestan jel, estraderm östrojen band,prognex iğne folik asit ve aspirin kullandım ama herkesin aynı olmayabilir

benımde bugun teransferım oldu ama dedıklerınden sadece estrofem le prognex ıgneyı kulaanıyorum ayrıca elevıt ;corasprın kullanıyorum okadar

bende kullandığın ilçalarıı kullanmadımm....
coraspirin,progestan,progynex iğne,elevit ve benexol ikiside vitamin,climara forte ve göbektende clexone...bende bunları kullandımm....
yanlış hatırlamıyorsam demetde umutda denedii bende orda denedimm..onunla bile ilaçlarımız aynı değill....

Selam arkadaslar

herkes cesitli seyler diyor

siz transfer sonrasi ne kullandiniz?

mesela transfer sonrasi yeniden HCG ignesi yapildimi?

climara flaster

estrifam

antibiotik

kortison?????? ve daha daha......

cevap verirseniz sevinirim

HCG iğnesi (kalan yumurtaların çatlaması içinmiş, transferin 3. günü filan), band (transferin 6.günü), folik asit, vitamin, coraspirin (kan sulandırıcı), omega 3(damar sağlığı için), antibiyotik (opudan sonra 5 gün), kortizon (opudan sonra 5 gün), prognex iğne (opuda başlandı) ve bool suuuuu , sebze

valla satım kaldım ben bunlarınn hıc bırını bılmıorum kullanmadım ben sadece follbiol ve crınone jel kullanıorum okadar.bunlar neye göre veriolar

Bende transferden sonra ve
13+3 günlük olduk devam ediyoruz.
progenex iğne,corasprin,bunları artık kullanmıyorum.
elevit,folikasit,progenex fitil hala kullanıyorum.

canım bende prognex iğne, estrofem tbl, antibiyotik iğne 4 gün, prednol, aspirin, vitaminlere devam, folik asit ayrıca hcg(çatlatma iğnesini) üçte birlik dozlarla transferin 3. 5. 8. günü vuruyorum bu kalan yumurtaların çatlaması için değil tutunmayı artırıyormuş yani ben nette araştırınca öyle yazdığını gördüm....

günde 5 tane estrofem tablet
crinone vajinal jel
progynex iğne
elevit
bir de günde 1 tane göbekten ken sulandırıcı iğne

valla hepinizi agzım açık okudum.5 tüpbebek denememdede progestan tablet şu bilye gibiler 8 saatte bir 2tablet 1 denememdede vajinadan 2 progesta haptı.tabiki içerken feci ishal oluyodum anlatamam vajinadanda yaraları anlatamam aglıyordum.6 gün sonunda ara verdirmek istedi yara iyileşsin diye progestan igne vurdurdu allahım bacagımı yerinden oynatamadım.yarabbim ne kötüydü.birde folbiol du.şimdi yine içiyorum.başka hiçbir ilacım olmadı transferden sonra.

Güncel kalsin diye yazayım belki yeni birileri vardir. Transferden beri ayni ilaclari aliyorum. Eklemelerle birlikte. Prednol pozitiften 3 gun sonra kesildi. Suan 10 haftalik. Enox, lutinus (fitil) prolutex (göbekten) folbiol, estrofem(3×1) coraspin, progestan(kanama alani olunca eklendi) ve 3 gunde bir proluton depot . Vuh çokmuş. Ne zmna kdr kullanilacqk bilmiyorum. 14. Haftada kontrol ondan sonrq karar verilecek

Back
X