Transfer sonrası idarara çıkma durumu

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.244
148
44
kızlar selam
Bugun transfer oldum
Su içme işini baya abartmışım sanirim
Transfer sonrası sonda ile boşaltma yapıldı sonrasında odaya çıkardılar
Odada da cok fazla rahatsız oldum
Beni yataga yatırdılar
3 saat hareket etmeden yatacaksın dediler
Ayak kısmım havada olacak şekilde yatağı ayarladılar
Ama ben fena sıkıştım
İki kere süngü istedim
Ve az da olsa popomu kaldırarak hareket etmek durumunda kaldım yattığım yerde
Aralıklarla süngüye baya çiş yaptım ( afedersiniz)
Bu sıkıntı yaratır Mİ
Çok fazla kafama takıldı
Sizler ne yaptınız bu durumlarda

Ben transferden on dakika sonra tuvalete gittim doktorum hiçbir sorun yok gidebilirsin dedi

hayırlı olsun öncelikle ben transfer oldum 5 dk sonra masadan kaldırdılar sonra yatağa geçtim yürüyerek ben sedyeyle götürülürüm diye düşünmüştüm. yattım ama çok su içmiştim transferim iyi geçsin diye maalesef o kadar sıkışmıştım ki adeta ölecektim. kalktım gittim tuvalete offf hatırlayınca nasılda üzülüyorum. yani bunlarında etkisi oldu mu olumsuz sonuca kendime sormadan duramıyorum. öyle içimden geldi yazmak...

ben de gittim ve suçluyorum kendimi
Hayır hayır hiç suçlamayın kendinizi. Embriyoların rahimden düşmesi gibi birşey mümkün değilmiş. Doktorum çok titizdir o git dediyse vardır bir bildiği. Embriyo rahime verildikten sonra tutması için yada ordan düşmesine sebep olacak birşey yapmamız çok mümkün değil. Rahim kasları zaten onu tutuyor. Hem şöyle düşün normal yolla gebe kalan birisi embriyonun rahime geldiği anı biliyor mu?
Bilmeden nelere yapıyor insanlar koşuyo zıplıyo hopluyo bisiklete biniyo. İçin rahat olsun tutacaksa zaten tutacak

Benim doktorum da sıkıntı olmaz
İkisi ayrı yerlerde DEDİ ama kafama takıldı yine

ben de dayanamadım cok fena oldum İŞTE
Sonda da etkiler mi o da takıldı kafama

Beni transfer odasına aldılar, transfer olmadan önce belimi kaldırmamı istediler popomu kaldırarak altıma bir örtü sermelerine yardımcı oldum, sonra transfer oldu ben daha catalda transfer pozisyonundayken hemsire altımdaki örtüyü almak icin hamle yapınca hemen popomu kaldırdım refleks olarak örtüyü rahat alsın diye, sonra sen hareket etme dedi, sedyeye ayağa kaldırmadan catalın yanına getirip benim kaymamı istediler, yukarda da sürgü vermek yerine 15dk sonra tuvalete gidebilirsin ddi ama ben 1 saat tutup sonra gittim. Ayrıca ayağımı da yükseğe kaldırmadılar. Sonra tutup tutmadıgına dair hic belirti de yaşamadım, umudum yoktu pozitif oldu sonucum. Gecen hafta doktor kontrollünde doktor embriyonun rahmin en tepesine en güvenli yere tutundugunu söyledi. Yani olacagı varsa oluyormus... 9. Haftama girecegim yarın ve hala cok belirtim yok kasık ağrısı bile sonuctan 1 hafta sonra başladı hic belirti arama akıntı vs hersey olağandı bende hic farklı hissetmedim

Beni de cok dikkatli yatağıma yatırdılar
Altıma süngü ben istedim zAten kalkmamak için
Benim tutabilecek durumum olmadı :)
Yani zAten ikisinin çıkışı ayrı yerden oluyor ama insan bi korkuyor iste
Hayırlı olsun hamileliğiniz
İlk deneme miydi ?

Wc ye gitmek filan hiç sıkıntı değil aslında ama ben sırf eşimin kafası rahat olsun diye sonda istedim bu sefer. Yarın transfer olacak. Sonda takılırken can yakıyor mu?

Canim transfer sonrası Dr idrarini boşaltmaya ister misin diye sordu ben sondadan korktum hayır dedim yarım saat tutabilirsen bosaltmiycam dedi tamam tutarım dedim yarım saat zor dayandım yarım saat sonra lavaboya kalktım idrarımı yaptım bir güzel rahatladım çok şükür rabbime 15 eylül de pozitifi gördüm yani idrara kalkma falan hepsi boş Rabbim nasip ettiyse olacak inşallah hepinizin pozitivist alması dileğiyle

Yarım saat iyi dayanmışsın :)
Ben de artistlik yaptım tutarım dedim transfer öncesi ama ben hastaneden çıkana kadar 2-3 saat sürekli çiş yaptım Aralık’larla
Hayırlı olsun hamileliğin insallah sağlıkla kolaylıkla gelir
Hangi sehir hastane?

Çok teşekkür ederim canım Rabbim bekleyen isteyen bütün kullarına nasip etsin inşallah Hatay mozaik tüp bebek merkezinde yaptırdım 4.denemede ilk defa pozitif gördük Rabbim devamını getirsin inşallah pazartesi günü kese görmeye gidecez Rabbim kimsenin emeğini boş bırakmasın inşallah

4. Deneme mi
Şimdi daha cok sevindim
Ne sıkıntılar cekmıssındır allah bilir

Sevgili victoryvivi , öncelikle hayırlı olsun! Hiç korkmayin, kafanızı da bulandırmayın. Ben transferden 2 gün sonra işe başladım ki çok yoğun sürekli ayakta olmayı gerektiren bir işim var . Transfer sonrası kendim yürüyerek yatağıma gittim, 10 dakika sonra da eve yolladılar . Yani tutacağı varsa öyle insan yürüdü diye düşmez . Ağır kaldırmayin, stresten uzak durun ama hasta gibi sürekli de yatmayın.
Ben organik ananas suyu içtim her gün 2-3 bardak . Dualarım sizinle

Evet o konuda hemfikirim aslında
Allah nasip etti ise oluyor
İlk deneme miydi cok sevindim adınıza
İnsallah sağlıkla dünyaya gelsin minik

Evet o konuda hemfikirim aslında
Allah nasip etti ise oluyor
İlk deneme miydi cok sevindim adınıza
İnsallah sağlıkla dünyaya gelsin minik
4 başarısız aşılamam var (şimdi olsa yaptırmam para ve zaman kaybı ) bu ilk tüp denemem . 2 tane 5.gün embriyosu ama birisi benimle teşekkürler , allah size ve isteyen herkese nasip etsin

4 başarısız aşılamam var (şimdi olsa yaptırmam para ve zaman kaybı ) bu ilk tüp denemem . 2 tane 5.gün embriyosu ama birisi benimle teşekkürler , allah size ve isteyen herkese nasip etsin
Aşılamanın hiçbir etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkcası
Ben de iki kere yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…