Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi akşamlar arkadaşlar...transfer gününüde sayarsak bugün dokuzuncu gün yarın idrarda test yapsam belli olurmu ....yada yapanlarınız varmı...lütfen birşeyler yazın...
iyi akşamlar arkadaşlar...transfer gününüde sayarsak bugün dokuzuncu gün yarın idrarda test yapsam belli olurmu ....yada yapanlarınız varmı...lütfen birşeyler yazın...
canım kişiden kişiye göre değişiyor.idrarda pozitifi görüpte kanda negatif alan çok kişi okudum.aynı şekilde tersi olan durumlarda okudum.bende çıkmıştı ama devam etmemişti gebeliğim.eğer kendini tutamayıpta yaparsan negatif görürsen moralini sakın bozma en garantisi çünkü kan tahlili.az kalmış cnm bekle derim.Rabbim yardımcın olsun...
canım ben transferde dahil 10. gün yapmıştım idrar testi pozitif çıkmıştı ama bu kişiden kişiye değişir belki sende çıkmayabilir onun için zamanını bekle derim inş. kavuşursun bebeğine canım