- 13 Mart 2021
- 82
- 33
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Testi buraya yukleyebiliyor muyuzBende dayanamadim tranferi saymazsak 3 gunum sabah norml test yaptim belli beliriz cıktı cok uğraşınca biraz görebiliyorsun uzulmelimiyim bilemedim ya çok erken dimi
Evet cnmTesti buraya yukleyebiliyor muyuz
Ya kaset testte çıktı erken gebelik testinde çıkmadı hangisine inanacagimi şaşırdım offffSabredemiyoruz keşke bekleyebilsek birazkaset testte çıktıysa erken gebelikte de çıkar inşallah merak etmeyin
Cok mu erken yaptin acaba . OndandirYa kaset testte çıktı erken gebelik testinde çıkmadı hangisine inanacagimi şaşırdım offff
Canim testler sabah ilk idrarin ortasıyla yapılınca net sonuc veriyomus birde öyle deneYa kaset testte çıktı erken gebelik testinde çıkmadı hangisine inanacagimi şaşırdım offff
Israrın birikmedi belki de ondan. Kaset testin fotoğrafını yükle istersen bizde bakalimYa kaset testte çıktı erken gebelik testinde çıkmadı hangisine inanacagimi şaşırdım offff
Telefonun kamerası sıkıntılı canım pek gözükmüyor foto da ama normalde belliIsrarın birikmedi belki de ondan. Kaset testin fotoğrafını yükle istersen bizde bakalim
Bende yaptım biraz önce negatif bende 31 temmuzda transfer oldum 5. Gun 2 tane ama erken diye düşünüyorum
Canim testler sabah ilk idrarin ortasıyla yapılınca net sonuc veriyomus birde öyle dene
Bugün 6.gunum kızlar sabahki idrarda pozitif idi öğlen tek çizgi çok canım sıkıldı çok stres yapıyorum artık yarın yada 8.gun yapacamIsrarın birikmedi belki de ondan. Kaset testin fotoğrafını yükle istersen bizde bakalim
Sabahki idrarı baz al çünkü ilk idrar ile yapın diyorlar. Bence vardır merak etme. Evet bi daha yapma istersen moralin bozuluyorBugün 6.gunum kızlar sabahki idrarda pozitif idi öğlen tek çizgi çok canım sıkıldı çok stres yapıyorum artık yarın yada 8.gun yapacam
Çıkmaz. En az 7-8 gün beklenmeli.Bende 8. Gün yapmıştım. Biraz silik ama net bı çizgi vardı. Bebegede fırsat vermek lazım hemen hcg nasıl salgılasınHanimlar 5.gun tranfer oldun en erken idrarda ne zaman öğrendiniz 3. 4.günlerde çıkarmı normal testte acaba bilenler yazabilirmi
5. Gün çıkmaz ki.Dün 5.günumdu negatif çıktı inşallah sonuç değişir ama üzülmem diye dusundüysemde çok üzüldüm çok ağladım bence erken yapıp canını sıkma
3. Gün embriyosu muydu acaba benimde bugün 4. Günüm test yaptım bu şekilde çıktı sizce var mı bişeyBenim transferimin 6.gününde erken gebelik testinde çok net çıkmıştı
7.günüde kanımı verdim, değerim 131 çıkmıştı
Canım gebeliğin var görünüyor. Taze transfermi oldun? Çatlatma iğnesi olmadıysan gebeliğin var görünüyor3. Gün embriyosu muydu acaba benimde bugün 4. Günüm test yaptım bu şekilde çıktı sizce var mı bişey
Canımm merhaba bende bugün 6.gündeyim test yaptım idrar testi ğozitifi aldım kan verecegim akşam senin sürecin nasıl ilerledi ? Bidaha ne zaman kan vermiştin altıncı günden sonraBen 5. gün çok silik 6.günü daha net görmüştüm idrarda canım 6.günü kanda da baktırmıştım 33 çıkmıştı . Ama benim 5.gün dondurulmuş embriyoydu
Merhaba hayırlı olsun inşallah devamı gelirCanımm merhaba bende bugün 6.gündeyim test yaptım idrar testi ğozitifi aldım kan verecegim akşam senin sürecin nasıl ilerledi ? Bidaha ne zaman kan vermiştin altıncı günden sonra
Çok şükür kuzum çok sevindimMerhaba hayırlı olsun inşallah devamı gelir8.10. 12.günü de yaptırdım hep 2 katı üstü yükseldi çok şükür şimdi 16 haftalık gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?