Transfer sonrası idrar testi

Bende dayanamadim tranferi saymazsak 3 gunum sabah norml test yaptim belli beliriz cıktı cok uğraşınca biraz görebiliyorsun uzulmelimiyim bilemedim ya çok erken dimi

Sabredemiyoruz keşke bekleyebilsek biraz kaset testte çıktıysa erken gebelikte de çıkar inşallah merak etmeyin
Ya kaset testte çıktı erken gebelik testinde çıkmadı hangisine inanacagimi şaşırdım offff

Bende yaptım biraz önce negatif bende 31 temmuzda transfer oldum 5. Gun 2 tane ama erken diye düşünüyorum

Canim testler sabah ilk idrarin ortasıyla yapılınca net sonuc veriyomus birde öyle dene

Israrın birikmedi belki de ondan. Kaset testin fotoğrafını yükle istersen bizde bakalim
Bugün 6.gunum kızlar sabahki idrarda pozitif idi öğlen tek çizgi çok canım sıkıldı çok stres yapıyorum artık yarın yada 8.gun yapacam

Bugün 6.gunum kızlar sabahki idrarda pozitif idi öğlen tek çizgi çok canım sıkıldı çok stres yapıyorum artık yarın yada 8.gun yapacam
Sabahki idrarı baz al çünkü ilk idrar ile yapın diyorlar. Bence vardır merak etme. Evet bi daha yapma istersen moralin bozuluyor

Hanimlar 5.gun tranfer oldun en erken idrarda ne zaman öğrendiniz 3. 4.günlerde çıkarmı normal testte acaba bilenler yazabilirmi
Çıkmaz. En az 7-8 gün beklenmeli.Bende 8. Gün yapmıştım. Biraz silik ama net bı çizgi vardı. Bebegede fırsat vermek lazım hemen hcg nasıl salgılasın

Transfer gununu saymazsak bugun 2. Gunum. Biraz once karnimda siskinlik hissettim gaz dolu gibi bir his. Sag kasigima da agri girdi. Progestandir demi o yapiyomus boylr seyler

Benim transferimin 6.gününde erken gebelik testinde çok net çıkmıştı
7.günüde kanımı verdim, değerim 131 çıkmıştı
3. Gün embriyosu muydu acaba benimde bugün 4. Günüm test yaptım bu şekilde çıktı sizce var mı bişey

Eklentiler

• C40B8CFD-62A9-4C83-86DC-A17731EB6168.webp
    78,2 KB · Görüntüleme: 284
3. Gün embriyosu muydu acaba benimde bugün 4. Günüm test yaptım bu şekilde çıktı sizce var mı bişey
Canım gebeliğin var görünüyor. Taze transfermi oldun? Çatlatma iğnesi olmadıysan gebeliğin var görünüyor

Ben 5. gün çok silik 6.günü daha net görmüştüm idrarda canım 6.günü kanda da baktırmıştım 33 çıkmıştı . Ama benim 5.gün dondurulmuş embriyoydu
Canımm merhaba bende bugün 6.gündeyim test yaptım idrar testi ğozitifi aldım kan verecegim akşam senin sürecin nasıl ilerledi ? Bidaha ne zaman kan vermiştin altıncı günden sonra

Canımm merhaba bende bugün 6.gündeyim test yaptım idrar testi ğozitifi aldım kan verecegim akşam senin sürecin nasıl ilerledi ? Bidaha ne zaman kan vermiştin altıncı günden sonra
Merhaba hayırlı olsun inşallah devamı gelir 8.10. 12.günü de yaptırdım hep 2 katı üstü yükseldi çok şükür şimdi 16 haftalık gebeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…