• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER SONRASI İDRAR TESTİ

tyklm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
64
27
3
Arkadaşlar herkese merhaba🤍🙏🏻
Transfer sonrası bugün 5. Günüm. 3 ekimde transfer oldum bugün dayanamayıp en azından bi idrar testi yapayım çıkmaz zaten de bi umut diye yapayım dedim 6. Dakikada böyle bi şeyler karşılaştım. Çok umut bağlamak istemiyorum ama insanız ümitlenmeden de olmuyor🥹
Embriyom 5. Gün 4AA 5. Gün embriyosu olmasına güvenerek yaptım aslında biraz burada bi çok kişinin çıkmış ondan cesaret aldım. Bi bakar mısınız?

Eklentiler

• 9A25348E-FC14-4BC5-ACE7-BFFEEC045984.webp
    9A25348E-FC14-4BC5-ACE7-BFFEEC045984.webp
    39 KB · Görüntüleme: 47
Canım silik var ben bunu böyle 8. Gün akşamı görmüştüm oda zorla flaş tutarak sabahında yaptım daha koyulaşmıştı çünkü canım akşam yapmakla sabah ki idrarın çok farkı var emin olmak istiyorsan sabahki ilk idrarla yap kesinleşecektir ve canım sen çok erken yapmışsın bir kaç gün daha bekle böyleyken bile silik var sen düşün bence pozitif ve çizgi benimde böyleydi 3-4 dakika sonra hafifden de a belirmişti şükür şimdi hamileyim darısı sizin başınıza 😍

İdrar testlerine güven olmuyor mutlaka kanda bakmak lazım. Ama bende 5. Günde böyle öğrenmiştim.

Arkadaşlar herkese merhaba🤍🙏🏻
Transfer sonrası bugün 5. Günüm. 3 ekimde transfer oldum bugün dayanamayıp en azından bi idrar testi yapayım çıkmaz zaten de bi umut diye yapayım dedim 6. Dakikada böyle bi şeyler karşılaştım. Çok umut bağlamak istemiyorum ama insanız ümitlenmeden de olmuyor🥹
Embriyom 5. Gün 4AA 5. Gün embriyosu olmasına güvenerek yaptım aslında biraz burada bi çok kişinin çıkmış ondan cesaret aldım. Bi bakar mısınız?
Kuşum benimde böyleydi transfer günü hariç 6. Günde yapmıştım flaşla bile zor görünüyordu aynı gün beta verdim 43 çıkmıştı stres yapmak yerine beta ver bence kafan rahat olur erken test yapmanın kötü yanı zaman hiç geçmiyor 😅

Back
X