• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TRANSFER SONRASI İDRAR TESTİ

Evet verdim pozitif yarın tekrar vereceğim çok korkuyorum aksilik çıkmasından birkaç kez kimyasalım oldu tedirginim dua edin lütfen
Hayırlı olsun kimyasal korkusu bende de var ya. Kac cikti değeriniz dün kaçıncı gununuzdu

Evet ilk denememdi sağlıklı bir şekilde devamı gelir inşllah dua edin lütfen🙏🏻 rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşllahhh kimseyi tanımasam da her zaman dualarımdasınz🙏🏻
Amin inşallah Allah razı olsun darısı isteyen herkese olsun benimde bugün 6.günüm kaçıncı günde test yapmıştınız

Transfer dahil 6. Gün bu paylaştığm ilk resim varla yok arası olmuştu 5. Gün embriyosuydu
Çok güzel ya maşallah benimde bugün 6.günüm zor yürüyorum aslında kendimi ama 10.gün olsunda kan vereyim diyorum hafif bulantım var aslında karnımda ve kasıklarımda batma oluyor bilemedim inşallah tutmuştur ya

Çok güzel ya maşallah benimde bugün 6.günüm zor yürüyorum aslında kendimi ama 10.gün olsunda kan vereyim diyorum hafif bulantım var aslında karnımda ve kasıklarımda batma oluyor bilemedim inşallah tutmuştur ya
Dayanabiliyorsan dayan erken test yapmak çok stressli bi iş değmiyor inan. İnşllahhh tutmuştur ve inşllahhh kan testinde alabileceğin en güzel değeri alırsın🙏🏻 Bana da sağlıkla ilerlemek nasip olur inşallah🙏🏻 benim belirtim göğüs dışında yoktu ama ilaçlardan mıydı hcgden miydi bilmiyorum

Dayanabiliyorsan dayan erken test yapmak çok stressli bi iş değmiyor inan. İnşllahhh tutmuştur ve inşllahhh kan testinde alabileceğin en güzel değeri alırsın🙏🏻 Bana da sağlıkla ilerlemek nasip olur inşallah🙏🏻 benim belirtim göğüs dışında yoktu ama ilaçlardan mıydı hcgden miydi bilmiyorum
Benimde belim ağrıyor arada kasıklarım sızlıyor inşallah sağ Salim bebişlerimizi alırız Pazar günü kan vercem

Merhaba Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🧿 benim az önce göğsümde iğne batması gibi atıp durdu kısa süreli sizde de olmuşmuydu

Merhaba Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🧿 benim az önce göğsümde iğne batması gibi atıp durdu kısa süreli sizde de olmuşmuydu
Merhabalar amin inşllahhh çok sağolun, Rabbim size ve isteyen herkese nasip eylesin🙏🏻 yani ben iğne batması gibi bişey hissettiğimi olduysa da hatırlamıyorum lakin sertlik doluluk yanlarda ağrı vardı hala da aynı. Güzel haberlerinzi alırız inşaAllah🙏🏻

Merhabalar amin inşllahhh çok sağolun, Rabbim size ve isteyen herkese nasip eylesin🙏🏻 yani ben iğne batması gibi bişey hissettiğimi olduysa da hatırlamıyorum lakin sertlik doluluk yanlarda ağrı vardı hala da aynı. Güzel haberlerinzi alırız inşaAllah🙏🏻
Amin Allah razı olsun dua ederseniz hamilelerin duası kabul olur💐

Back
X