- 7 Aralık 2023
- 84
- 47
- 8
- 29
Kan verdiniz miTeşekkür ederim çok şükür koyulaştı o günden bu yana![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdiniz miTeşekkür ederim çok şükür koyulaştı o günden bu yana![]()
Evet verdim pozitif yarın tekrar vereceğim çok korkuyorum aksilik çıkmasından birkaç kez kimyasalım oldu tedirginim dua edin lütfenKan verdiniz mi
Hayırlı olsun kimyasal korkusu bende de var ya. Kac cikti değeriniz dün kaçıncı gununuzduEvet verdim pozitif yarın tekrar vereceğim çok korkuyorum aksilik çıkmasından birkaç kez kimyasalım oldu tedirginim dua edin lütfen
Çok sağolun sizin de pozitifti dmıı kan verelim mi diye sormuştum diğer posttan hatırladn mı :)) 9. Gün 111 diHayırlı olsun kimyasal korkusu bende de var ya. Kac cikti değeriniz dün kaçıncı gununuzdu
Sonuç ne sizin belli oldumuMerhaba sizde de çizgi görünüyor inşallah yanılmayız, galiba aynı gün transfer olduk 6 Ekim bugün transfer +5 sonu güzel olsun inşallah
Pozitiff çok şükürSonuç ne sizin belli oldumu
İlk denemenizmiydiPozitiff çok şükür![]()
Evet ilk denememdi sağlıklı bir şekilde devamı gelir inşllah dua edin lütfenİlk denemenizmiydi
Amin inşallah Allah razı olsun darısı isteyen herkese olsun benimde bugün 6.günüm kaçıncı günde test yapmıştınızEvet ilk denememdi sağlıklı bir şekilde devamı gelir inşllah dua edin lütfenrabbim isteyen herkese nasip eylesin inşllahhh kimseyi tanımasam da her zaman dualarımdasınz
![]()
Transfer dahil 6. Gün bu paylaştığm ilk resim varla yok arası olmuştu 5. Gün embriyosuyduAmin inşallah Allah razı olsun darısı isteyen herkese olsun benimde bugün 6.günüm kaçıncı günde test yapmıştınız
Çok güzel ya maşallah benimde bugün 6.günüm zor yürüyorum aslında kendimi ama 10.gün olsunda kan vereyim diyorum hafif bulantım var aslında karnımda ve kasıklarımda batma oluyor bilemedim inşallah tutmuştur yaTransfer dahil 6. Gün bu paylaştığm ilk resim varla yok arası olmuştu 5. Gün embriyosuydu
Dayanabiliyorsan dayan erken test yapmak çok stressli bi iş değmiyor inan. İnşllahhh tutmuştur ve inşllahhh kan testinde alabileceğin en güzel değeri alırsınÇok güzel ya maşallah benimde bugün 6.günüm zor yürüyorum aslında kendimi ama 10.gün olsunda kan vereyim diyorum hafif bulantım var aslında karnımda ve kasıklarımda batma oluyor bilemedim inşallah tutmuştur ya
Benimde belim ağrıyor arada kasıklarım sızlıyor inşallah sağ Salim bebişlerimizi alırız Pazar günü kan vercemDayanabiliyorsan dayan erken test yapmak çok stressli bi iş değmiyor inan. İnşllahhh tutmuştur ve inşllahhh kan testinde alabileceğin en güzel değeri alırsınBana da sağlıkla ilerlemek nasip olur inşallah
benim belirtim göğüs dışında yoktu ama ilaçlardan mıydı hcgden miydi bilmiyorum
İnşallahhh canım inşallahBenimde belim ağrıyor arada kasıklarım sızlıyor inşallah sağ Salim bebişlerimizi alırız Pazar günü kan vercem
Merhaba Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinDayanabiliyorsan dayan erken test yapmak çok stressli bi iş değmiyor inan. İnşllahhh tutmuştur ve inşllahhh kan testinde alabileceğin en güzel değeri alırsınBana da sağlıkla ilerlemek nasip olur inşallah
benim belirtim göğüs dışında yoktu ama ilaçlardan mıydı hcgden miydi bilmiyorum
Merhabalar amin inşllahhh çok sağolun, Rabbim size ve isteyen herkese nasip eylesinMerhaba Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbenim az önce göğsümde iğne batması gibi atıp durdu kısa süreli sizde de olmuşmuydu
Amin Allah razı olsun dua ederseniz hamilelerin duası kabul olurMerhabalar amin inşllahhh çok sağolun, Rabbim size ve isteyen herkese nasip eylesinyani ben iğne batması gibi bişey hissettiğimi olduysa da hatırlamıyorum lakin sertlik doluluk yanlarda ağrı vardı hala da aynı. Güzel haberlerinzi alırız inşaAllah
![]()
İnanın tanıdığım tanımadğım herkese ediyorum Rabbim eziyetimizi boşa götürmesinAmin Allah razı olsun dua ederseniz hamilelerin duası kabul olur![]()
Aminnnnİnanın tanıdığım tanımadğım herkese ediyorum Rabbim eziyetimizi boşa götürmesin![]()