- 19 Haziran 2019
- 473
- 274
- 18
- Konu Sahibi invictus34
-
Üç tüp bebek transferim üç pozitif gördüm ve üçünde de transferden sonra 5. Günden itibaren idrarda pozitif gördüm. Kanda da çıkmıştı test günümde. Yine iyi dayanmışsın blastokist transferi ise çıkarKızlar selam 13 Haziran’da transferim gerçekleşti yarın acaba idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum fakat burada pozitif çıkınca sevinirim ve daha sonra kan testinde negatif olduğunu öğrenip yıkılırım diye çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı veya benim yaşama ihtimalim var mı sizce
Ben Test yaptiniz Sandim kusura bakmayinMerhaba Henüz cok erken bukadar erken idrarda Belli olmasida Biraz garip geldi bana bence en garantisi kan testidir Rabbim ve yar yardimciniz olsun
Test yapmadım zaten yapsam mı diye düşündüm on için fikir soruyorum canım inşallah sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsınMerhaba Henüz cok erken bukadar erken idrarda Belli olmasida Biraz garip geldi bana bence en garantisi kan testidir Rabbim ve yar yardimciniz olsun
Aldığım idrar testi markası için burada çok kötü yorumlar yazıyordu çok yanıltıcıymış o nedenle yapmaya korktum ve kan testi yapmaya karar verdim biraz daha sabredip test günümü bekleyeceğim sanırımÜç tüp bebek transferim üç pozitif gördüm ve üçünde de transferden sonra 5. Günden itibaren idrarda pozitif gördüm. Kanda da çıkmıştı test günümde. Yine iyi dayanmışsın blastokist transferi ise çıkar
Kızlar selam 13 Haziran’da transferim gerçekleşti yarın acaba idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum fakat burada pozitif çıkınca sevinirim ve daha sonra kan testinde negatif olduğunu öğrenip yıkılırım diye çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı veya benim yaşama ihtimalim var mı sizce
Canımm dua et inşallah hayırlısıyla pozitifi görür bebişlerimizi kucağımıza alırız tüm isteyenler olarakTüp bebek yaptırmadim ama görünce yazmak istedim inşallah pozitif sonuç alırsınız.
Canım çok erken baktırmışsın normal bence negatif çıkması o gün için. Benim testi ptesiye verdiler yaaMerhaba canım benimde 13 haziranda transferim oldu aynı gün olmuşuz, sana tavsiyem bekle derim ben Çarşamba günü kanda baktırdım meraktan transferin 6,günü oluyor ve sonucu görünce çok üzüldüm 1.79 çıktı yani negatif stres yaptım normalde test günüm pazar günü benim
Canım çok erken baktırmışsın normal bence negatif çıkması o gün için. Benim testi ptesiye verdiler yaa
5.gun embriyosu ise 2 gün daha sabredin benceKızlar selam 13 Haziran’da transferim gerçekleşti yarın acaba idrar testi yapsam mı diye düşünüyorum fakat burada pozitif çıkınca sevinirim ve daha sonra kan testinde negatif olduğunu öğrenip yıkılırım diye çok korkuyorum böyle bir şey yaşayan var mı veya benim yaşama ihtimalim var mı sizce
İnşallah tüm bekleyenlere umduğunu yaşatsın Allah hayırlisi ileCanımm dua et inşallah hayırlısıyla pozitifi görür bebişlerimizi kucağımıza alırız tüm isteyenler olarakteşekkür ederim yazdığın için ❤
Bebetime için sitede çok kötü yorumlar vardı ben de yapmadım5.gun embriyosu ise 2 gün daha sabredin bence
Ben 9.gun evde test yapmıştım hemen çıkmıştı teste, test markası bebetime belki yardımcı olur ertesi günde kan vermiştim oda pozitifti
Benimde test günüm olarak pazartesi demişti ama pazar 10.gun oluyordu yapmıştım kan testini sizinde çıkar büyük ihtimalle pazar günü
İnsAllah seninde pozitiftir
Pazar günü seçim var ya bizim durum arada kaynar en iyisi ptesiyi beklemek sanırım5.gun embriyosu ise 2 gün daha sabredin bence
Ben 9.gun evde test yapmıştım hemen çıkmıştı teste, test markası bebetime belki yardımcı olur ertesi günde kan vermiştim oda pozitifti
Benimde test günüm olarak pazartesi demişti ama pazar 10.gun oluyordu yapmıştım kan testini sizinde çıkar büyük ihtimalle pazar günü
İnsAllah seninde pozitiftir
Aynen bende yaptıktan sonra kuşkuya düşüp aratirmistimBebetime için sitede çok kötü yorumlar vardı ben de yapmadım
Haa aynen canımPazar günü seçim var ya bizim durum arada kaynar en iyisi ptesiyi beklemek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?