Transfer sonrası ilaçlar ?

savasci_anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
190
114
33
27
Transfer sonrasi progestan hem gunde 3 kez fitil olarak hemde gun asiri progestan ignesi oluyorum.Igneden sonra şişlik enjeksiyon bolgesinde ısı hareket kaybi oturma kalkma dönme yürümede problem yasayan varmi.Bunun giderilmesi icin neler yapiyorsunuz ben 5 gundur yatamiyorum kalkamiyorum kimildayamiyorum hicbisekilde

Kalçadan çok zor gerçekten doktorunuza değiştirtebilirsiniz progestan dex kullandım ben 12 hafta boyunca karından vurdum kalça gibi rahatsız etmedi tavsiye ederim birde ben her gün sabah akşam yaptım.

Kalçadan çok zor gerçekten doktorunuza değiştirtebilirsiniz progestan dex kullandım ben 12 hafta boyunca karından vurdum kalça gibi rahatsız etmedi tavsiye ederim birde ben her gün sabah akşam yaptım.
Merhaba gebeliginizi tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız sizin gebeliginiz tüp bebek ile mi oldu eğer öyle ise sorun neydi neden tüp bebek yaptırdınız ve ilk denemede tuttu mu dondurulmus mu taze transfer mi bilgilendirir misiniz bizim morfoloji bir ileri hızlı hareket sıfır tüp bebeğe karar verdik o yüzden çok soru sordum kusura bakmayın lütfen

Doktorumla gorustum faķat biraz dayanmam gerektigini soylediler ama yarin igneyi nasil olcam bilmiorum belden asagim tutmuyor resmen heryeri agrio heryerinden igne yapilmis gibi Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

Merhaba evet tüp bebekle oldu ilk deneme taze transfer. Sorunumuz bende pcos eşiminde sperm sayısı azdı.en doğru kararı vermişsiniz hayırlısı olsun sizin içinde. Amin inşallah teşekkür ederim

Doktorumla gorustum faķat biraz dayanmam gerektigini soylediler ama yarin igneyi nasil olcam bilmiorum belden asagim tutmuyor resmen heryeri agrio heryerinden igne yapilmis gibi Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
Kolaylıklar diliyorum

Merhaba evet tüp bebekle oldu ilk deneme taze transfer. Sorunumuz bende pcos eşiminde sperm sayısı azdı.en doğru kararı vermişsiniz hayırlısı olsun sizin içinde. Amin inşallah teşekkür ederim
Kaçıncı gün embriyosuydu peki sanırım hız ve morfoloji olması gerektiği gibi özellikle morfolojinin çok etkilediğini duydum

Kaçıncı gün embriyosuydu peki sanırım hız ve morfoloji olması gerektiği gibi özellikle morfolojinin çok etkilediğini duydum
Evet bizim sorun sperm sayısının az olmasıydı özel ilaçlı yaptırdık zaten en hızlıları seçip aldılar. 3.gün iyi kalite embriyo.

Cok gecmis olsunn, bende gun asiri iki ampul vurunuyorum ilk iki gun cok zorlanmistim ama artik her seferinde vuran kisiyi uyariyorum yavas vururmusunuz diye, yavas vuruyolar ve hic acimiyo artik cok sukur. Bazilari birden vurup hizlica bosalttiklari icin acayipp agri yapiyor, yavas yaptiklarinda sorun yok. Kimisi bunu biliyor kimisi bilmiyor hemsirelerden

Saglik ocaginda oldum ilkini 5 gun once ve sag tarafimi hic hissetmiorum 2.yi kadin dogumda oldum daha rahat yine agrio ama sag tarafim kadar degil sag tarafim sis sert ve asiri sicak gecmek bilmior cok gecmis olsun sizede sonuclarimiz guzel olsun acilatimiza degsin

Merhaba iğne olmadan önce bi müddet ilacı avuç içinde ısıtın çok faydasını göreceksiniz, bide bacaklardanda olabilirsiniz, böylece 4 ayrı enjeksiyon bolgesi olur

Merhaba iğne olmadan önce bi müddet ilacı avuç içinde ısıtın çok faydasını göreceksiniz, bide bacaklardanda olabilirsiniz, böylece 4 ayrı enjeksiyon bolgesi olur
Ben o igneler yuzunden enfeksiyon aldim crp hormonum ignelerden dolayi 250 yi gordu enfeksiyon doktoru igneyi biraktirdi canim tup bebek transferin bu enfeksiyon oraniyla tutmaz dedi ki tutmadida transferjmin tutmasi icin cabalamalari gerekirken enfeksiyon almama sebep oldular

Çok geçmiş olsun , bende tüp bebek tedavisinde 13 hafta kullandım 70 tane falan olmuştum çok zor bir süreçti o yüzden anlayabiliyorum , enfeksiyon riski ne yazikki mevcut , bu ilacın kol ve göbekten yapılanları var inşallah bi dahaki denemenizde onu verirler

Bi dahaki denemede o ilacin igne adi altinda hicbirbtur ve cinsini kullanmam hala kalcalarimda agri var akillandim daha yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…