Transfer sonrası ilaçlar ?

Ya nasil yaptiniz kaba etten ben guvenemedim esim biz yapariz dedi ama keskede esim yapsaydi bu kadar aci cekmezdim belki sonucunuz ne oldu bizim malesef negatif
5. Gün embriyosu transferim oldu. 9. Gün kan testinde 182 gördüm. Bugün de 11. Gün kan vermeye gideceğim. Hala çok tedirginim, ihtimaller ihtimaller… bebeğimi ultrasonda görmeden rahat etmeyeceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin.. size de güç kuvvet dilerim. Ümidimizi asla kaybetmemeliyiz.

Ya nasil yaptiniz kaba etten ben guvenemedim esim biz yapariz dedi ama keskede esim yapsaydi bu kadar aci cekmezdim belki sonucunuz ne oldu bizim malesef negatif
Yan yatıp kolonyalı mendille temizledim iğne yapacağım yeri. Önce yavaşça iğneyi soktum biraz nefeslendim, sonra çok yavaşça enjekte ettim sıvıyı.. bu şekilde hep ben yaptım. Eşim yanımda durdu ama izledi sadece. Müdahale etmeden yardım etti

Ben göbekten prolutex vurulmuştum hem kendin vurman avantaj hem böyle şeyler yasamazsn

Saglikla kucaginiza alin insallah sorun neydi peki sizde

O his doğum yapıp canlı kanlı kucağınıza görene dek devam ediyor ne yazık ki
Tüp bebek anneleri olarak mücadele etmenin sonucunda içimizde bir şey olacak kaygısı sürekli devam ediyor
Ben doğum yapalı 9 ay oluyor şimdi geriye dönüp bakıyorum bebeklerimi kaybetme korkusuyla hamileligimden hiçbir şey anlamamışım
Keşke tadını çıkartsaydım diyorum çok özlüyorum
Elinizden geldiğince rahat olmaya çalışın hamileliğin tadını cikartin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…