Transfer sonrası ilaçları kaçınci haftaya kadar kullandiniz

rsmer01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
4
0
1
34
Transfer sonrası progrstan iğne ve oksapar iğneyi kaçinci haftaya kadar kullandiniz?

Oksapar 20. haftaya kadar falandı sanırım, Protestan iğne kullanmadım.

Transfer sonrası progrstan iğne ve oksapar iğneyi kaçinci haftaya kadar kullandiniz?
Şuan 10. Haftadayım progestan iğne 12. Haftaya kadar kullanacağım. Oksaparda 16. Haftaya kadar

9haftalik hamileyim tüp bebek doktorum 12.haftaya kadr kullan diyor takip eden doktorum bırak dedi bilmiyorum ne yapacagimi

Tüp bebek doktorunuzu dinleyin.

Ben 12. haftada şehir dışında bir özel hastanede muayene olmak zorunda kalmıştım. Doktor “sen benim hastam olsan bunların hepsini çöpe at kullanma derdim” demişti. Tüp bebek doktoru falan da değildi. Sonra kendi doktoruma söylediğimde “sen normal yolla gebe kalmadın ki, o ne saçmalık” demişti.

Bana 8.haftada estrofemi bıraktırdı tüp bebek doktorum, 10.haftada prolutex duphaston azaltarak11.haftada progestan fitil kesilmişti

Plasenta 11-12. Haftaya kadar tam işlevini kazanmamış oluyor yani progesteron üretmiyor, doğal siklus olmayan tüp bebek yaptıranlarda progesteron üreten plasenta devreye girene kadar işlev yapan korpus luteum yok.

Back
X