Transfer sonrası ilişki

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Merhaba kizlar 30 nisanda transferim oldu hamileyim allahin izniyle. Ama hemşireye ilişkiyi soramadim. Yani tabiki saglikli olsunlarda gerekirse hiç olmasin ama eşim soruyor cvp veremiyorum sizlere ne zaman izin çıktı ? Kanamam vs yok şükür.
Birde kocamla ev arkadasi gbi olduk iyice en azindan ne zaman olabilecegini bilsem yeter belkide ❤😂

Merhaba kizlar 30 nisanda transferim oldu hamileyim allahin izniyle. Ama hemşireye ilişkiyi soramadim. Yani tabiki saglikli olsunlarda gerekirse hiç olmasin ama eşim soruyor cvp veremiyorum sizlere ne zaman izin çıktı ? Kanamam vs yok şükür.
Birde kocamla ev arkadasi gbi olduk iyice en azindan ne zaman olabilecegini bilsem yeter belkide ❤😂
Ilk 3 ay sakıncalı canim doktor yasak diyor bize

Taze transfer değilse kısıtlama yok. Transfer sonrası üç günlük dönemden sonra sıkıntı yok hatta bazı araştırmalar tutunmayı arttırdığı yönünde. Sana kalmış anlicağın kısıtlama yok için nasıl rahat ediyorsa

Ilk 3 ay sakıncalı canim doktor yasak diyor bize

Yani doktorum yatma dedi hareket et dedi normal yasamina don dedi transfer sonrasi yatirmadi bile hemen maasadan kaldirdi 😂 bende bi bildigi var diye kalktim hic yatmadim ne bileyim bunu da yasaklamaz gibi geldi. Sonucta diyorki tup bebekte olsa normal bir hamilelik geciriyorsunuz. Kanamaniz olmadigi surece.

Neyse yarin hemsireye sorabilirsem sorayim 😂

Sen yinede sor çünkü benimle birlikte tedavi gören herkese doktor ilk 3 ay ilişkiye girmeyin demis

Oyle derse yapcak bisey yok zaten. Nette de gebelik testine kadar yasak diyor bazi siteler transferin 3.gunu iliskiye girin tutunmayi kolaylastirir diyor. Yani 1 soru ama milyon tane göruş var

Oyle derse yapcak bisey yok zaten. Nette de gebelik testine kadar yasak diyor bazi siteler transferin 3.gunu iliskiye girin tutunmayi kolaylastirir diyor. Yani 1 soru ama milyon tane göruş var
Valla canım tutunsun diye günlerce yatiyoruz iş yapmıyoruz tonlara ilaç kullanıyoruz en önemlisi normal hamilelikte rahim kapanıyor bizim gibi tüp bebek tedavisi görenler rahim kapanana kadar 3 ay geciyor o yuzden bize iliski yasak yani şahsi fikrim ben 9cu haftadayim ve bende esmde o.kadar çaba emek riske atılmaz dedik yapmıyoruz yani ama yinede siz bilirsiniz

Valla canım tutunsun diye günlerce yatiyoruz iş yapmıyoruz tonlara ilaç kullanıyoruz en önemlisi normal hamilelikte rahim kapanıyor bizim gibi tüp bebek tedavisi görenler rahim kapanana kadar 3 ay geciyor o yuzden bize iliski yasak yani şahsi fikrim ben 9cu haftadayim ve bende esmde o.kadar çaba emek riske atılmaz dedik yapmıyoruz yani ama yinede siz bilirsiniz

Hemsireye sordum cnm dediki yasak yok. Ama biz yine de tedbiri elden birakmayip kalp atisina kadar bekleyelim iyisi mi

Ayy herkesin derdi bende doktoruma soramıyorum valla utanıyorum senin demen gibi eşimde bana soruyor😣bizim kağıtta transfer sonrası sonuç alana kadar yasak diyordu😀pozitif aldık ama ne yapacağız bilemedik😊

Ayy herkesin derdi bende doktoruma soramıyorum valla utanıyorum senin demen gibi eşimde bana soruyor😣bizim kağıtta transfer sonrası sonuç alana kadar yasak diyordu😀pozitif aldık ama ne yapacağız bilemedik😊

Bzm kagitta bisey yazmiyordu saanirim 😂😂 ya oof ne skntili surecler. Bizim baya oldu bide opu zamani agridan yaklastirmamistim. Simdide yasak ya tatli geliyor heralde 😂

Back
X