- 7 Ekim 2020
- 22
- 19
- 3
- 29
- Konu Sahibi Sevgissii35
Arkadaşlar mrb ben transfer oldum da tuttu mu tutmadi mı bilmiyorum ama ilk gundendir kabızlık yaşıyorum. Acaba bebek tutmamış olsa da kabızlık devam eder mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de aynı durum var ovulasyondan bu yana, sizin tutmuş sanırım embriyo yerleştirildikten sonra umarım benimde sebebi budur. Kaç gün sürdü peki?Arkadaşlar mrb ben transfer oldum da tuttu mu tutmadi mı bilmiyorum ama ilk gundendir kabızlık yaşıyorum. Acaba bebek tutmamış olsa da kabızlık devam eder mi?
Transferin ilk gününden kabizdim 4 5 gün çıkamadım dayanamadım doktorumu aradık bi gece bi ilaç verdi onu içtiğim zaman cikiyodum ama bu bebeğin tuttuğunu öğrenene kadar sadece ilaç sayesinde tuvalete çıkmama yardım etti yani nerdeyse transferden sonra 2 haftaya yakın ilaçla tuvalete gidebiliyodum hamile oldugumu öğrenince bıraktım şuan rahatım çok şükür inşallah sizinkide öyledirBende de aynı durum var ovulasyondan bu yana, sizin tutmuş sanırım embriyo yerleştirildikten sonra umarım benimde sebebi budur. Kaç gün sürdü peki?
Ayy inşallah öyledir, çok teşekkürler cevabınız için,allah bağışlasın bebeğinizi tebrik ederim :)Transferin ilk gününden kabizdim 4 5 gün çıkamadım dayanamadım doktorumu aradık bi gece bi ilaç verdi onu içtiğim zaman cikiyodum ama bu bebeğin tuttuğunu öğrenene kadar sadece ilaç sayesinde tuvalete çıkmama yardım etti yani nerdeyse transferden sonra 2 haftaya yakın ilaçla tuvalete gidebiliyodum hamile oldugumu öğrenince bıraktım şuan rahatım çok şükür inşallah sizinkide öyledir
Tesekur ederim sizinkide tutarsa yazın mutlaka :)Ayy inşallah öyledir, çok teşekkürler cevabınız için,allah bağışlasın bebeğinizi tebrik ederim :)
Progesteron vajinal fitil kullanıyorum o mu yaniHamilelikte yükselen progesteron bağırsak hareketlerini yavaşlatır. Kabızlık bu yüzden olur. Doğal gebeliklerde bebek tutunmayınca progesteron seviyesi düşeceği için kabızlık şikayeti görülmez. Ama tüp bebekte dışarıdan progesteron kullanmaya devam ettiğiniz sürece kabızlık devam edecektir.
YazacağımTesekur ederim sizinkide tutarsa yazın mutlaka :)
Evet. Dozuna da bağlı günde kaç tane alıyorsunuz?Progesteron vajinal fitil kullanıyorum o mu yani
Ben doğal yoldan deniyorum yani bu ciddi bir belirti olabilir mi diyorsunuz? Birde çatlamanın ertesi günü başladı. O kadar erken olur mu ki progesteron yükselmesi?Hamilelikte yükselen progesteron bağırsak hareketlerini yavaşlatır. Kabızlık bu yüzden olur. Doğal gebeliklerde bebek tutunmayınca progesteron seviyesi düşeceği için kabızlık şikayeti görülmez. Ama tüp bebekte dışarıdan progesteron kullanmaya devam ettiğiniz sürece kabızlık devam edecektir.
Döllenmeden sonra yükselmeye başlıyor diye biliyorum ama doğal yoldan bu kadar hızlı yükselir mi bilemiyorum. Benimki doğal gebelik değil çünkü doktoruma sorduğumda da progesteron yüzünden demişti.Ben doğal yoldan deniyorum yani bu ciddi bir belirti olabilir mi diyorsunuz? Birde çatlamanın ertesi günü başladı. O kadar erken olur mu ki progesteron yükselmesi?
Evet. Dozuna da bağlı günde kaç tane alıyorsunuz
Transferden önce 8 saate günde 2 kere şuan 6 saatte günde 4 kereEvet. Dozuna da bağlı günde kaç tane alıyorsunuz?
Hala yüksek dozda kullanıyorsunuz kabızlık normal. Hatta baş ağrısı uyku da yapar progesteron.Ilk
Transferden önce 8 saate günde 2 kere şuan 6 saatte günde 4 kere
7+2 haftalık hamileyim şuan kabız olmuyorum hamile oldugumu öğrendikten bi kaç gün sonra kabizligim geçti 1 embryo yerleştirdiler oda çok şükür ilk seferde tuttuHala yüksek dozda kullanıyorsunuz kabızlık normal. Hatta baş ağrısı uyku da yapar progesteron.
Kacinci gün bugün? Kaç embriyo koydular? Blast mıydı?
Hayırlı olsun kucağınıza da alın inşallah.7+2 haftalık hamileyim şuan kabız olmuyorum hamile oldugumu öğrendikten bi kaç gün sonra kabizligim geçti 1 embryo yerleştirdiler oda çok şükür ilk seferde tuttu
Amin inşallah isteyen herkese rabbil nasip etsin inşallahHayırlı olsun kucağınıza da alın inşallah.