Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası kabızlık yaşayanlar yardım edin lütfen
Arkadaşlar merhaba yardımınızı rica ediyorum. Benim dondurulmuş transferimin 5. Günü. Dün kabızlıktan dolayı bir iki defa ıkınmak zorunda kaldım. Bu şekilde olupta pozitif sonuç alan var mı? Lütfen yardım
Cevap verdiğin için teşekkür ederim senin durum nasıl oldu canım. Tedavinin başlangıcında oluşan kabızlık, sonrasında geçse de pek bir fayda etmiyor artık. Çünkü önemli olan ilk günler. 4.günü yaşadım şuan yok ama tutmadı diye korkuyorum
Aksamdan 1 kayısı 1 tatli kasigi zeytinyağına koy sabah ac karnina ye ilk ilik su ardindan normal soğuklukta su iç bir iki gune duzelirsin inşallah canim
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Rahatsızlığım geçti ama ben şunu merak ediyorum. Kabızlık ve ıkınma yaşayıp pozitif sonuç alan var mı? Tek korkum bu şuan