Z zumrut8136 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2009 82 0 86 Ankara 9 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi narkoz #21 tatlım bana özelden msj atabilirsin.sonucum cuma belli olacak.yardımcı olabileceğim konularda elimden geleni yaparım.
tatlım bana özelden msj atabilirsin.sonucum cuma belli olacak.yardımcı olabileceğim konularda elimden geleni yaparım.
N Nazz44 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2018 406 103 103 35 9 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi narkoz #22 Merhaba üstünden yıllar geçmiş ama inşallah cevap verirsiniz. Kabızlıktan sonra transferiniz nasıl sonuçlandı.
Merhaba üstünden yıllar geçmiş ama inşallah cevap verirsiniz. Kabızlıktan sonra transferiniz nasıl sonuçlandı.
Y Yonccalal Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 8 0 1 36 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi narkoz #23 Baya seneler geçmiş ama bi kere ıkındım tuvalete sıkıntı olurmı acaba dah da yapmam sanırım çok korkuyorum yaa
Baya seneler geçmiş ama bi kere ıkındım tuvalete sıkıntı olurmı acaba dah da yapmam sanırım çok korkuyorum yaa
U umutsuz55 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2013 53 15 88 Samsun 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi narkoz #24 narkoz .!.: ilaçlardan 15 gündür tuvalet çıkmam çök zor oluyor.Trasferim oldu iki gü önce ama tuvalette resmen debeleniyorum.çocukların tutunması hayal mi?????? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sikintilari çektim çok korkmuştum ama çok şükür tuttu içinizi rahat tütün Allah in izniyle sıkıntı olmaz
narkoz .!.: ilaçlardan 15 gündür tuvalet çıkmam çök zor oluyor.Trasferim oldu iki gü önce ama tuvalette resmen debeleniyorum.çocukların tutunması hayal mi?????? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sikintilari çektim çok korkmuştum ama çok şükür tuttu içinizi rahat tütün Allah in izniyle sıkıntı olmaz
U umutsuz55 Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2013 53 15 88 Samsun 13 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi narkoz #25 narkoz .!.: çok teşekkür ederim,bu dönem öyle zor ki şimdi msjınıza ağlıyorum sebepsiz,aynı yollardan geçmiş kişlerle bir bağ kurabilmek bile yetiyor,pozitif sözü de çok mutlu etti beni,çokkk teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yonccalal .!.: Baya seneler geçmiş ama bi kere ıkındım tuvalete sıkıntı olurmı acaba dah da yapmam sanırım çok korkuyorum yaa Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yapmayın bende de aynı durum oldu korktum ancak çok şükür tuttu bebeğim
narkoz .!.: çok teşekkür ederim,bu dönem öyle zor ki şimdi msjınıza ağlıyorum sebepsiz,aynı yollardan geçmiş kişlerle bir bağ kurabilmek bile yetiyor,pozitif sözü de çok mutlu etti beni,çokkk teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yonccalal .!.: Baya seneler geçmiş ama bi kere ıkındım tuvalete sıkıntı olurmı acaba dah da yapmam sanırım çok korkuyorum yaa Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yapmayın bende de aynı durum oldu korktum ancak çok şükür tuttu bebeğim