Transfer sonrası kahverengi ve pembe leke

ozge2126

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2020
2.159
2.526
83
40
Transferimin 6. Günü kahverengi leke görünce doktorumu aradım. Progestan 50 lik iğneye başlamamalı söyledi ilaçların yanında ama Bugün yani transferin 7. Günü pembe akıntım geldi bu durumu yaşayan var mı daha önceden. Çok korkuyorum

Merhaba, bana böyle bir durumla karşılaşırsam tekrar aramamı söylemişlerdi bazı ilaçları değiştirebileceklerinden bahsettiler. Telaşlanmayın lütfen

Bende de 6. Gün kahverengi leke olmustu pozitif haberi almıştım.insallah sizde pozitif olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız,stres yapmamaya özen gösterin.

Merhaba benim 9.günüm leke gelmeye başladı ama birkereolup geçmedi kahve olarak devam ediyor sizden kadar sürdü
Merhaba benim.iki gün sürdü . İnşallah sizinde yerleşme kanaması dr
Benim ilk kanamam transferim 7. Günü olmustu pembe renk su an 8+6 dayım hala kahverengi akıntım devam ediyor. Çok şükür Bebek’te bir şey yok ama aşırı progesteron alıyorum gına geldi artık

Arkadaşlar aynı durumu ben de yaşıyorum, 23 mart transferim gerçekleşti, 25 martta kahverengi leke geldi bir daha da gelmedi, simdi az önce 2 Nisan da yine geldi silince, çok açık renk kahverengi. Cok korkuyorum inşallah bisey yoktur. 30 martta idrar testi yapıp ikinci çizgiyi görmüştüm, inşallah düşük falan değildir 😔😔😔

Back
X