Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transferimin 6. Günü kahverengi leke görünce doktorumu aradım. Progestan 50 lik iğneye başlamamalı söyledi ilaçların yanında ama Bugün yani transferin 7. Günü pembe akıntım geldi bu durumu yaşayan var mı daha önceden. Çok korkuyorum
Bende de 6. Gün kahverengi leke olmustu pozitif haberi almıştım.insallah sizde pozitif olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız,stres yapmamaya özen gösterin.
Bende de 6. Gün kahverengi leke olmustu pozitif haberi almıştım.insallah sizde pozitif olur ve sağlıkla kucağınıza alırsınız,stres yapmamaya özen gösterin.
Benim ilk kanamam transferim 7. Günü olmustu pembe renk su an 8+6 dayım hala kahverengi akıntım devam ediyor. Çok şükür Bebek’te bir şey yok ama aşırı progesteron alıyorum gına geldi artık
Arkadaşlar aynı durumu ben de yaşıyorum, 23 mart transferim gerçekleşti, 25 martta kahverengi leke geldi bir daha da gelmedi, simdi az önce 2 Nisan da yine geldi silince, çok açık renk kahverengi. Cok korkuyorum inşallah bisey yoktur. 30 martta idrar testi yapıp ikinci çizgiyi görmüştüm, inşallah düşük falan değildir