Transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız ANKETİME BUYURUN

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
merhaba iki embriyom 5.günde transfer oldu.10.günde 44 12.günde 52 çıkmıştı.ilaçları bırakmam söylenmişti.bırakmadım.iki gün daha bekledim.14.günde 132 ama hiç umudum yoktu.(kimyasal gebelik dış gebelik gibi faktörler) daha sonra 500 1400 şeklinde devam etti.hiçbir zaman katlanarak devam etmedi.sonunda mucizem gerçekleşti bebeğim beni bırakmadı.Allahın izniyle çok yakında gelecek.
Oy maşallah benimde 5.gün embriyosu bir tane transfer oldu transferden 16. Sonra keseyi gördük hamd olsun bir.hafta.sonra yine.çağırdı doktorum inşallah bebeğimide görürüz senin ne kadar kaldı doğuma

inşallah görürsün.içini ferahtut.tutup tutmadığı sürecimiz çok sıkıntılıydı bizim.drların tıbbı açıklaması birinci değerin diğer embriyoya ait olduğu idi.

Kızlar gören acil cevap yazabilir mi transferin 7. Günü 3. Gün embriyosu kan değeri 2 olup yukselen var mi 3. Gün dondurulmutu cozdurup transfer edildi 8 hucreliydi bu şekilde olup 7. Gün kanda 2 çıkan ve sonra katlanarak devam eden oldu mu hcg içeren iğne falan olmadım 2 olması tutunmaya başladığını mi gösterir

Kızlar gören acil cevap yazabilir mi transferin 7. Günü 3. Gün embriyosu kan değeri 2 olup yukselen var mi 3. Gün dondurulmutu cozdurup transfer edildi 8 hucreliydi bu şekilde olup 7. Gün kanda 2 çıkan ve sonra katlanarak devam eden oldu mu hcg içeren iğne falan olmadım 2 olması tutunmaya başladığını mi gösterir

Değerde yükselme oldu mu acaba

Arkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 10.günü. predictor ile idrar testi yaptım fakat sonuç negatif. Benim gibi 10. Gününde negatif sonuç alıp kan da pozitif sonuç alan var mi? Şuan çok mutsuzum

Arkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 10.günü. predictor ile idrar testi yaptım fakat sonuç negatif. Benim gibi 10. Gününde negatif sonuç alıp kan da pozitif sonuç alan var mi? Şuan çok mutsuzum
Uzulme canim iki gun daha beklemelisin. Cunku 11.gun bile negatif alip da 12.gun pozitifi goren insanlar var .uzulme hersey Allah tan

Inşallah okadar üzüldümki eşime bile söyleyemedim. 30 yaşındayım. Ilk denemem Allah inşallah nasip eder.

Kızlar 6.gün 15.6
8.gün 46.6
Sizce yükseliş nasıl kimyasaldan çok korkuyorum hiç yaşamadım

Merhaba arkadaşlar acil yardım lütfen benim 5 gün dondurulmuş embriyosu transfer edildi ve sonuç şöyle 9 gün 149 11 gün 270 sizce normal mı

Back
X