Transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız ANKETİME BUYURUN

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
Kızlar sonuclarımı bır yorumlarmısınız
Transferın;
8.gunu 102
10.gunu 213
13.gunu 832
20.gunu 7600
Yarın dr gıdecegım bu sonuclar sızın deneyımınızce nasıl?? Kese gorunur mu yarın??
Tam 5 haftalık suan..

Arkadaşlar mrb ben Yen'i katıldım ıkınci tüp bebek denemem 3gün embriyosu 1tane transfer edildi transfer gününü saymazsam 8gün tahlıl yaptırdım 16.25 çıktı 10gün yaptırdım 49 çıktı değerler nasıl yorumlarmısınz birde 3gün ve 5gün arasında değerler fark edıyomu

Arkadaşlar mrb ben Yen'i katıldım ıkınci tüp bebek denemem 3gün embriyosu 1tane transfer edildi transfer gününü saymazsam 8gün tahlıl yaptırdım 16.25 çıktı 10gün yaptırdım 49 çıktı değerler nasıl yorumlarmısınz birde 3gün ve 5gün arasında değerler fark edıyomu
Tebrik ederim hamişsin =))))
Ben 2. Denemeyi yapmaya korkuyorum

Bodrum acıbadem dondurulmuş 9 adet embriyom var canım sen nerede yaptırdın

Peki ilki tutmamasının sebebi neydi sende
İlk deneme olmadı sonra genetik tarama yaptılar ıkincide spermogram hazırlanırken pics yöntemini hazırladılar aslında ıkıncide sadece 1 embriyo oluştu ve orta kalitedeydi belkide bu defa daha farklı dikkat ettim 6gün sürekli yattım belkide onun etkisi oldu inş kimyasal olmaz

İlk deneme olmadı sonra genetik tarama yaptılar ıkincide spermogram hazırlanırken pics yöntemini hazırladılar aslında ıkıncide sadece 1 embriyo oluştu ve orta kalitedeydi belkide bu defa daha farklı dikkat ettim 6gün sürekli yattım belkide onun etkisi oldu inş kimyasal olmaz
Umarım değildir güzel haberlerini bekliyorum stres yapma benim iş stresinden tutmadı işten ayrıldım umarım benimde 2. Denememde tutar

10.gun=68
12.gun=151
14.gun=295
İki embriyo yuklendi.Tek kese gorundu.Bir de golge var.İkiz ise diger haftalarda da ortaya cikabilirmis.Simdilik boyle.

9.gün=58
11.gün=200
13.gün=437
15.gün=847
3.gün embriyosu 2transferi dilerim ikizdir

Merhaba kizlar. 9.gun beta hcg degerim: 26 cikti sizce normal mi?

Geçmiş olsun
Maalesef ki kimyasal gebelik geçirdim.
9.gün:26
10.gün:18
11.gün:8
Onu 2.sene önce bende yaşadım seninki tüp bebek denemesimi ? Bende tüp bebek denedim 12.günüm degerim 1200 14.gün 1560 çarşamba tekrar yaptırıcam.doktorum farklı yerlerde yaptırdığın için böyle çıkmış olabilir dedi

merhaba iki embriyom 5.günde transfer oldu.10.günde 44 12.günde 52 çıkmıştı.ilaçları bırakmam söylenmişti.bırakmadım.iki gün daha bekledim.14.günde 132 ama hiç umudum yoktu.(kimyasal gebelik dış gebelik gibi faktörler) daha sonra 500 1400 şeklinde devam etti.hiçbir zaman katlanarak devam etmedi.sonunda mucizem gerçekleşti bebeğim beni bırakmadı.Allahın izniyle çok yakında gelecek.

Back
X