Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm snn 5.gun embriyosu muydu? 10.gun degerim cok yuksek cok korkuyorum.bnm 5.gun embriyosuydu ve iki tane idi.6.gun 90 8.gun 800 ikiz gebelik.
cnm snn kac embriyoydu ve kacinci gun embriyosuydu?11 günümde kan değerim 755 çıktı![]()
Tebrik ederim hamişsin =))))Arkadaşlar mrb ben Yen'i katıldım ıkınci tüp bebek denemem 3gün embriyosu 1tane transfer edildi transfer gününü saymazsam 8gün tahlıl yaptırdım 16.25 çıktı 10gün yaptırdım 49 çıktı değerler nasıl yorumlarmısınz birde 3gün ve 5gün arasında değerler fark edıyomu
Bende kimyasal olmasından çok korkuyorum 12.günde inş düşmezTebrik ederim hamişsin =))))
Ben 2. Denemeyi yapmaya korkuyorum
1. Denemeyi nerde yaptırdın bende çok zor karar verdim ikinci denemeye doktorumu tavsiye edebilirimBende kimyasal olmasından çok korkuyorum 12.günde inş düşmez
İstanbul medipol mega mustafa Acet ama uzaktaymışsın Can'ım Allah isteyen herkese nasip etsin inşBodrum acıbadem dondurulmuş 9 adet embriyom var canım sen nerede yaptırdın
İlk deneme olmadı sonra genetik tarama yaptılar ıkincide spermogram hazırlanırken pics yöntemini hazırladılar aslında ıkıncide sadece 1 embriyo oluştu ve orta kalitedeydi belkide bu defa daha farklı dikkat ettim 6gün sürekli yattım belkide onun etkisi oldu inş kimyasal olmazPeki ilki tutmamasının sebebi neydi sende
Umarım değildir güzel haberlerini bekliyorum stres yapma benim iş stresinden tutmadı işten ayrıldım umarım benimde 2. Denememde tutarİlk deneme olmadı sonra genetik tarama yaptılar ıkincide spermogram hazırlanırken pics yöntemini hazırladılar aslında ıkıncide sadece 1 embriyo oluştu ve orta kalitedeydi belkide bu defa daha farklı dikkat ettim 6gün sürekli yattım belkide onun etkisi oldu inş kimyasal olmaz
Merhaba cnm. Sonuç nedir senin. En son ne zaman kan testi yaptırdın ?Merhaba kizlar. 9.gun beta hcg degerim: 26 cikti sizce normal mi?
Maalesef ki kimyasal gebelik geçirdim.Merhaba cnm. Sonuç nedir senin. En son ne zaman kan testi yaptırdın ?
Onu 2.sene önce bende yaşadım seninki tüp bebek denemesimi ? Bende tüp bebek denedim 12.günüm degerim 1200 14.gün 1560 çarşamba tekrar yaptırıcam.doktorum farklı yerlerde yaptırdığın için böyle çıkmış olabilir dediMaalesef ki kimyasal gebelik geçirdim.
9.gün:26
10.gün:18
11.gün:8