Transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız ANKETİME BUYURUN

• Konu Sahibi Konu Sahibi btly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

transfer sonrası kan değeri sonuçlarınız

• Ankete Katılan
    41
  • Anket Kapalı .
ACİL YARDIM!!!!!!
Arkadaşlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var.
5.gün(blast)transferi yapıldı(1 temmuz2016da)
8.gün beta hcg:21
10.gün:54
12.gün yani dün:81 çıktı
dr um tam sınırdasın düşük veya dış gebelik olabilir dedi
3aşılama 3tüp bebeğin ardından ilk defa bu sonucu almıştık moralimiz bitik durumda
BU ŞEKİLDE OLUP HİÇ YÜKSELEN OLDU MU?

ACİL YARDIM!!!!!!
Arkadaşlar çok acil bilgilerinize ihtiyacım var.
5.gün(blast)transferi yapıldı(1 temmuz2016da)
8.gün beta hcg:21
10.gün:54
12.gün yani dün:81 çıktı
dr um tam sınırdasın düşük veya dış gebelik olabilir dedi
3aşılama 3tüp bebeğin ardından ilk defa bu sonucu almıştık moralimiz bitik durumda
BU ŞEKİLDE OLUP HİÇ YÜKSELEN OLDU MU?
ne durumdasınız acaba inşallah herşey yolunda gitmiştir

Kusura bakmayın üzüntüyle pek giremedim internete falan 12. Gün 81 olan değerim 14.gün tekrar 82 çıktı dr um hemen kesti estrofemle progestanı 16.gün 20 ye düştü ve hemen adet oldum zaten.elimizde dondurulmuş kalmıştı hemen adetle tekrar deneyelim dedi dr.
tereddüt ettik biraz ara vermeyelimmi diye muayene etti yumurtalıklarda bi sorun gözükmüyo kist falan olmamış beklemeye gerek yok dedi (ki hoca bu konuda çok iyi)şimdi tekrar başladım estrofeme şaka gibi geliyo yaşadıklarım hala inanamıyorum ilk defa pozitifi görmüştük diyecek bişey yok sabredip tekrar deneyeceğiz

Herkese Merhaba

Çarşamba kan testi sonucu değerim 175 çıktı. Bu gün yine yaptım ve değerim 173 çıktı.Acaba sonradan yükselen var mı duydunuz mu hiç?Acil yardım lütfen

Kusura bakmayın üzüntüyle pek giremedim internete falan 12. Gün 81 olan değerim 14.gün tekrar 82 çıktı dr um hemen kesti estrofemle progestanı 16.gün 20 ye düştü ve hemen adet oldum zaten.elimizde dondurulmuş kalmıştı hemen adetle tekrar deneyelim dedi dr.
tereddüt ettik biraz ara vermeyelimmi diye muayene etti yumurtalıklarda bi sorun gözükmüyo kist falan olmamış beklemeye gerek yok dedi (ki hoca bu konuda çok iyi)şimdi tekrar başladım estrofeme şaka gibi geliyo yaşadıklarım hala inanamıyorum ilk defa pozitifi görmüştük diyecek bişey yok sabredip tekrar deneyeceğiz
geçmiş olsun canım zamanı gelmemiş demek ki bizler hemen olsun istiyoruz ama en güzel zamanı ne zamansa bizler ne zaman sağlıklı ve hayırlı çocuk sahibi olacaksak o zaman olsun

Herkese Merhaba

Çarşamba kan testi sonucu değerim 175 çıktı. Bu gün yine yaptım ve değerim 173 çıktı.Acaba sonradan yükselen var mı duydunuz mu hiç?Acil yardım lütfen
Allahtan ümit kesilmez ama bu şekilde yerinde sayması çok istenen bir durum değil benim de böyle oldu kimyasal yaşadım herşeyin hayırlısı olsun

Allahtan ümit kesilmez ama bu şekilde yerinde sayması çok istenen bir durum değil benim de böyle oldu kimyasal yaşadım herşeyin hayırlısı olsun
Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza benim bugün ilk günüm transferden sonra 3. Gün embriyosu iki tane 12. Gün kan testi dedi doktor acaba 12 gün sonra en az kaç olmalı ki değer herkes farklı bisey yazmış bir de bana 2 catlatma iğnesi vuruldu bunların etkisi tek iğne gibi 14 güne mi gecer daha mi uzun sürer bilgisi olan var mi

12.gün değeri 10'un üzerinde olmalı ama bu bile yeterli değerli önemli olan bu değerin 2 güne bir 2 katına çıkması çatlatma iğnesi derken transferden sonramı vuruldu transferden sonra hiç çatlatma iğnesi duymadım

12.gün değeri 10'un üzerinde olmalı ama bu bile yeterli değerli önemli olan bu değerin 2 güne bir 2 katına çıkması çatlatma iğnesi derken transferden sonramı vuruldu transferden sonra hiç çatlatma iğnesi duymadım
Yok cnm yumurta,toplama dan önce vuruluyor ya onu diyorum haftaya 14. Gün dolunca idrar testi yapicam ama iki iğne vuruldu 14. Günde iki iğnenin etkisi geçmiş olur mu ki anlatamıyorum bunu kimse anlamıyor

O iğnenin şuanda sana hiçbir etkisi yokki zaten o ilaçlarla büyütülen yumurtaları çatlatıp toplamak içindi 14 güne kalmaz zaten yumurtaların toplandıktan sonra etkisi kalmaz bunu neden sordun onu anlamadım

O iğnenin şuanda sana hiçbir etkisi yokki zaten o ilaçlarla büyütülen yumurtaları çatlatıp toplamak içindi 14 güne kalmaz zaten yumurtaların toplandıktan sonra etkisi kalmaz bunu neden sordun onu anlamadım
İki doz iğneyi aynı anda yaptım ya o ignefe bhcg hormonu var ve bir tanesinin etkisi 14 günde sifirlaniyor ben 2 catlatma iğnesi oldum aynı anda yani daha fazla bhcg almış oldum 14 güne geçer mi ki diyorum idrarda yaniltirmiki anlstabiliyormuyum. İnsan en küçük bir belirti arıyor bu dönem çok hassas boşuna ümit yapmayım die

İki doz iğneyi aynı anda yaptım ya o ignefe bhcg hormonu var ve bir tanesinin etkisi 14 günde sifirlaniyor ben 2 catlatma iğnesi oldum aynı anda yani daha fazla bhcg almış oldum 14 güne geçer mi ki diyorum idrarda yaniltirmiki anlstabiliyormuyum. İnsan en küçük bir belirti arıyor bu dönem çok hassas boşuna ümit yapmayım die
Geçer canım kalmaz iğnenin etkisi geçer en düşük ihtimalle 0-5 arası çıkar oda negatif demek zaten ama sen bunu düşünme inşallah pozitif çıkar

Kızlar ya 5.gün blast transferi ardından 7. Gün idrarda gören varmı?? Evde test var bu sefer yapmıcam dedim ama zor tutuyorum kendimi aklım hep orda

Merhaba arkadaşlar 21 ekimde dondurulmuş 2 adet embriyo transferim oldu
Ben dayanamayıp 6. Gün beta hcg yaptım kocaman bir 0.1 çıktı umutlarım kırıldı erken yaptığımın farkındayım ama dr 1 ekime vermişti test gününü 2 gündür hüngür hüngür ağlıyorum
Ya 1 ekimde test negatif çıkarsa 3 günde beta hcg hemen yükselir mi kuşkularım yedi bitirdi beni...
Şimdi teste gitmek istemiyorum negatifi almak istemiyorum
Psikolojim bozuldu iyice...

Back
X