Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah rabbım herkesın gonlune gore hayırlısını nasıp etsın agrılarım olana kadar rahattım takmamaya calısıyordum boyle olunca basladı kafamda sorularHiç belli olmaz, transfer sonrası herkeste başka oluyor belirtiler okuduğum kadarıyla.
Benimde adet olacakmış gibi ağrılarım vardı çok şükür pozitif sonuç aldım. Sizinde öyle olsun inşallah![]()
Benim transferimde 18 ağustosta oldu. İlk 2 gün pek bişey yoktu ama son 4 gündür bel ağrısı, ara ara da adet olcakmışım gibi ağrılarım var. Çok nadir de kasıklarımda böyle çekilme gibi değişik birşey oluyo. Bunların olması iyi mi kötü mü bilemedim. Pazartesi test günüm bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..21 Ağustos ta transferin oldu 5. Ğun embrıyosu dun aksam itibariyle adet olacak gibi ağrılarım var kasık bel sırt sebebi ne olabilir negatif mi olucak sonuc daha 2 eylule cok var umarım sorunsuz mutlu bir sonuc alırız
Merhaba transferden 4-5 gün sonra bende çok şiddetli sırt ve bel ağrıları yaşadım hatta sırt ağtım o kadar fazlaydıki covid oldum sandım, sonucum pozitif oldu umarım sizinde pozitif olur.21 Ağustos ta transferin oldu 5. Ğun embrıyosu dun aksam itibariyle adet olacak gibi ağrılarım var kasık bel sırt sebebi ne olabilir negatif mi olucak sonuc daha 2 eylule cok var umarım sorunsuz mutlu bir sonuc alırız
Merhaba benimde 18 ağustosta oldu. Bu sabah idrar yaptım çıkmadı. Siz idrar testi yaptınız mı? Benim transferden sonra ara ara kahverengi rengi akintilarim oluyor . Kan testi de yapacağım ama üzgünüm.Benim transferimde 18 ağustosta oldu. İlk 2 gün pek bişey yoktu ama son 4 gündür bel ağrısı, ara ara da adet olcakmışım gibi ağrılarım var. Çok nadir de kasıklarımda böyle çekilme gibi değişik birşey oluyo. Bunların olması iyi mi kötü mü bilemedim. Pazartesi test günüm bakalım hayırlısı olsun hepimiz için..
Ben yapmadım daha çok erken diye düşünüyorum. Benim kahverengi akıntım yok. Bence biraz daha bekle öyle yaptır testini.Merhaba benimde 18 ağustosta oldu. Bu sabah idrar yaptım çıkmadı. Siz idrar testi yaptınız mı? Benim transferden sonra ara ara kahverengi rengi akintilarim oluyor . Kan testi de yapacağım ama üzgünüm.
yaaa ınsallahhh rabbım ısteyen herkese nasıp etsınMerhaba transferden 4-5 gün sonra bende çok şiddetli sırt ve bel ağrıları yaşadım hatta sırt ağtım o kadar fazlaydıki covid oldum sandım, sonucum pozitif oldu umarım sizinde pozitif olur.
amin kucağınız boş kalmasın inşAllahyaaa ınsallahhh rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
cok erken daha bosuna yapıp modunuzu dusurmeyın 12 gunde kan da cıkıyor ıdrara dusmezMerhaba benimde 18 ağustosta oldu. Bu sabah idrar yaptım çıkmadı. Siz idrar testi yaptınız mı? Benim transferden sonra ara ara kahverengi rengi akintilarim oluyor . Kan testi de yapacağım ama üzgünüm.
Görünce çok üzüldüm normalde çok sabırla bekliyorum .sonra tekrar belki vardır diyerek stres yapmadımcok erken daha bosuna yapıp modunuzu dusurmeyın 12 gunde kan da cıkıyor ıdrara dusmez
bu hatayı yapan cok negatıfı gorup ılacları bırakanlar bıle var son ana kadar bekleyınGörünce çok üzüldüm normalde çok sabırla bekliyorum .sonra tekrar belki vardır diyerek stres yapmadım
yaaa ınsallahh bende olumlu sonuc alırımmm sizinde saglıkla kucagınıza almanızı nasıp etsın allahCnm merhaba bendede olmuştu bel kasık ağrısı her an adet olucakmis gibi hissediyordum şükür 18 haftalık olduk bile herkeste belirtiler farklılık gösterebiliyor inşallah olumlu sonuç alirsiniz
Yok bırakmadım test günüm cumartesi o zamana kadar kullanırım ve yediklerim içtiklerim herseye devam ediyorum düzeni bozmadımbu hatayı yapan cok negatıfı gorup ılacları bırakanlar bıle var son ana kadar bekleyın
tamam canım ınsallah guzel haberını alırızYok bırakmadım test günüm cumartesi o zamana kadar kullanırım ve yediklerim içtiklerim herseye devam ediyorum düzeni bozmadım
Teşekkür ederim .tamam canım ınsallah guzel haberını alırız
Amin canım inşallah olumlu sonuç alirsiniz ne zmn kan test yapicaksinyaaa ınsallahh bende olumlu sonuc alırımmm sizinde saglıkla kucagınıza almanızı nasıp etsın allah
2 eylul canım benım yarın adet gunum normalde bakalım neler olcakAmin canım inşallah olumlu sonuç alirsiniz ne zmn kan test yapicaksin